• 2015-07-23, 17:12
  • 13

Sitter i solen, jag och Lisa-Marie har precis ätit rester från gårdagen. Jag gjorde den godaste caesardressingen någonsin tror jag, mycket parmesan i. Vi vill äta den med sked… Kommer i nästa inlägg.

Hur har ni det? Jag njuter av semester även fast jag gör en del jobb som jag inte direkt kan ta ledigt från. Men det är fördelen med att ha flera arbeten, då kan man med gott samvete ta ledigt från salongen 6 veckor.

Har även ett inlägg på G som handlar om just semester. För det är inte alls kul att vara ledig om man tex är ensamstående, svårt med pengar och sedan ångesten att inte ha råd att göra något med sina barn. Jag har många tips! Vill peppa er som kanske tycker semestertider kan vara svårt. Har också varit där och det behöver inte vara jobbigt.

Nu till Salming running! Ni som läser bloggen dagligen kanske inte har missat erbjudandet från Salming.

Jag och Janne var faktiskt där i måndags och provade ut nya till oss båda. Han behövde ett par löparskor och det blev Salming Trail för honom. Perfekt för alla slags underlag, funkar även på PW och annan träning. Passa på att inhandla till mannen så ni kan springa tillsammans. Jag älskar att träna ihop! Man både ger och får pepp.

IMG_5585

Johan som vi ofta tränar med och proffshjälp i butiken som ligger i Sisjön. Känner ni igen killen nedan då? Johans kompis som vi fått lära känna. Han var också med på min inspirationshelg och har hjälpt mig mycket med träningsfrågor.

IMG_5584

Marcus Olausson är inte bara PT, Gladiator och läkarstudent. Han är också modell för bland annat Salming. ;)

DSC_0679

Här är Jannes nya och mina knallrosa.

IMG_5576

IMG_5583

Det finns flera varianter. Kolla vilka just du behöver. Jag har Distance, speed och nu också Xplore som är för funktionell träning. Som att stoppa fötterna i varm gröt som killen sa som hjälpte oss, haha! Men det stämmer. Dom är så sköna och känslan när man springer stämmer som många säger. Man flyger fram.

Salming Running erbjuder dig som löpare lätta, responsiva skor som underlättar att hitta en naturlig löpform. Märket är svenskt och alla produkter designas och produktutvecklas strax utanför Göteborg.

Salming Running erbjuder 6 olika modeller. Salming Trail för löpning i skogen, Salming Distance för löpning på alla underlag med ett bra stöd för foten, Salming Speed för alla underlag, lättare, snabbare och mycket löpkänsla. SalmingRace, superlätt sko för snabba Stadslopp, kortare pass och intervaller samt Salming Xplore, en sko för funktionell träning för att bygga styrka i fötterna.

20% rabatt gäller fortfarande fram till sista juli om ni vill passa på. Skriv in TOFTBY i kassan då dras rabatten av. HÄR finns  webbshopen.

Kram så länge och hoppas ni kommer trivas i era nya Salming. 

ps. Koden gäller även i deras butik i Sisjön om ni vill åka dit. :)