• 2010-09-15, 21:59
  • 0

Lång dag minst sagt. Direkt efter jobbet hade jag exakt 7 minuter tills föräldramötet på Lisa-Maries skola började. Jäkta skynda stressa. Hann i tid. Eftersom hon börjat högstadiet är det en hel del nytt, STORA BARN. Vi satt i grupper och diskuterade. Alkohol, droger, gemenskap, tider, hämta, prata……och mycket mer. Intressanta, viktiga ämnen.

Ikväll raffsade jag fram det som fanns i kylen. Sallad, räkor, avokado och keso. Perfekt! Funkar det att äta, kära bloggläsare? Märker att ni ger mig små tjuvnyp när jag fuskar. :-) Hade detta varit för en månad sen hade jag ikväll ätit en macka med 7 lager ost. (nästan iaf) Jag är stolt över att jag faktiskt lagt av med alla mackor. Bara det är ju en bonus.

Jag är ganska trött och mosig i ansiktet ikväll. Har varit hos världens bästa Lena idag som har plågat mig med sina nålar… hon brukar massera min nacke, triggerpunkter,  men idag blev det mer akupunktur. AJ.AJ.AJ vad satans ont det gjorde. När hon sakta vred om nålen i min ömma muskel i nacken-trodde jag skulle avlida. Men jag litar på henne, ;-) och brukar svara bra på akupunktur. Mina muskler och huvudvärk mår redan bättre.

Ska därför stupa i säng, sömn är A och O…  Puss på er mina änglar, sov gott.

2010-09-15 Mitt liv , , ,