• 2017-01-10, 23:50
  • 26

Förlåt för min frånvaro idag, jag har haft “halv åtta hos mig” med mina tjejer här ikväll! Snacka om kaos. Innan alltså. Jag hade möte och jobbade på salongen fram till 15. (Hur tänkte jag där?) Sedan järnet järnet hem till köket. Tack och lov hade jag dukat och städat redan igår, men jag är sämst på att planera även om detta är det allra bästa jag vet.

Jag har alltid panik, gör alltid ordning mig 10 min före gästerna kommer. Fast jag drömmer egentligen om att sitta med ett glas champagne i soffan med nymålade naglar och fönat hår en timma gästerna kommer. Det händer aldrig. Gör det någonsin det?

Men jag lägger gärna tid på att göra fint. Köper hem massa fina blommor, dukningen är hela middagen, älskar vackra dukningar och det är så trevligt att få sätta sig vid ett bord där någon lagt sin själ att göra fint för gästerna. Eller hur?

Men det viktigaste är att man har kul, och det har vi alltid. Jag älskar bjuda hem gäster!

Idag var det min tur att ha “halv åtta hos mig”. För er som inte vet så är vi fem goa tjejer som känt varandra sedan tonåren, våra barn har växt upp och vi har gjort typ allt ihop. Nu när barnen blivit stora har vi börjat med ett nytt tema sedan några år tillbaka nämligen “Halv åtta hos mig”.

Vi äter alltid en tre-rätters middag och goda drycker och det kan vara en vardag som helg. Det viktiga är att vi ses.

Gissa vad jag hade som tema, hehe.

Asiatiskt förstås! Det blev nog 12 rätter och mitt kök har varit kaos, haha! Lisa-Marie var gullig och hjälpte mig diska och röja, dra mig baklänges, det var som en middag för 50 pers. (Ska visa er mer bilder i morgon.)

Jag måste skriva ner vad vi åt, ni ska göra detta eller åtminstone kanske någon rätt på en buffe eller en varmrätt när ni har en bjudning. Älskar asiatiskt och det var så roligt att gästerna tyckte det var gott.

Asiatisk bordsbuffé! Vill ni ha tips? Ni kan ju plocka lite vad ni vill ha, ni behöver ju inte göra allt. Men detta blev verkligen jättegott! Jag ska skriva i ett annat inlägg vad jag gjorde för nu somnar jag vid datorn nästan…

Byxor från Mikkas com, sitter som ett smäck. Lite lagom häng och tighta ben. Leotop från Clarks. Haffa den!

Här mina vänner är världens finaste tjejgäng. Vår lilla klubb halv åtta hos mig har funnits i flera år, men inte bara det, dessa tjejer har jag haft i nästan hela mitt liv. Vi har upplevt allt. Våra barn har växt upp tillsammans, vi har gjort resor, haft galna fester, firat nyår och midsommar, lagat hundratals middagar, dykt på babysim, ätit världens godaste bullar på öppna förskolan, jagat barn på stranden, hållit tal och sjungit på bröllop, partat, gråtit, skrattat, gått långa promenader med barnvagnar, kört bil med skrikiga ungar, ätit äppelpaj i trädgården, myst under paraplyet i vardagsrummet och fiskdamm, barnkalas med alla barn och kaos.

Men det allra bästa, när vi ses är det alltid som det alltid varit. Älskar er, världens finaste vänner!

Tusen tack för så fina presenter!