• 2010-08-25, 22:57
  • 0

Hej vänner!

Lång och intensiv dag….! Men jag gillar ju när det är massvis att göra! Barnen har också haft en jättebra dag, första dagen i skolan efter ett långt sommarlov. Men det är skönt när allt kommer igång igen. Rutiner och sånt….Lisa-Marie var pirrig och hade lite svårt att sova, det är stort att börja högstadiet. Men allt hade gått jättebra, hon sprudlade ikväll! Marilyn började femman och klassen hade fått glass av sin fröken Anita och alla tyckte det var kul att ses igen.

Till helgen är det matfestival i skövde! Ska ni dit? Passa då på att komma in till oss, vi firar nämligen 1 år på DIVA! Massa massa bra erbjudanden… :-)

Lunchen tillbringade jag hos bästa Therese! Idag blev dom glittriga. Jag ska på stort galej nästa helg och ville ha snygga naglar! Visst blev det fint?

 Hur går det för er som kör GI? Jag är nyfiken och vill ju gäääärna se er i kommentarsfältet! SKRIV hur ni mår, hur det går vet ja…! Ja, även ni andra också så klart- det är liksom lite roligare då. När vi skriver till varann… :-) Jag svarar förresten ofta där om ni har frågor, så ni inte bläddrar förbi. Hårfrågorna har jag sparat lite, det kommer nämligen massa frågor i veckans AMELIA! Missa inte det.

Jag kör Gi forfarande. Inte en enda smörgås på två veckor. Inte något sött, inte mjöl, inte mycket kolhydrater till maten.  INTENÅGOTONYTTIGTALLS fyyy vad tråkigt kanske ni tycker. Men det går faktiskt riktigt bra! Är stolt över mig själv faktiskt. Är ju en godisråtta egentligen men jag mår så mycket bättre! Äter nötter, torkade aprikoser, päron, oliver mm som mellanmål nu istället för något onyttig som gjorde mig pigg för en kort stund men sen trött som ett vrak direkt. Nu får jag inga blodsockerdalar mer. Är noggrann med rätt fett och massa protein.

Till helgen vill jag motionera och köra lite mer styrka-Men just nu vill jag bara sova. Inatt behöver jag 8 timmars sömn för att orka den dagen jag har framför mig.

Så, nu ska Johanna släcka ner och stänga datorn. Puss på er!