• 2016-08-08, 09:30
  • 10

Hur många börjar jobba idag upp med en hand? Nu kickar vi igång vardagen igen, ska erkänna det känns så där, haha! Men det som är skönt är bättre rutiner, mer träning och mindre av allt det där goda man äter varje dag under semestern. Sommaren är inte slut än, solen kommer tillbaka. Eller hur?

Jag kände i morse en släng av halsont, är det inte typiskt. Som ett brev på posten kommer skiten när solen försvinner. Känner jag minsta halsont tar jag Cold Kill. Har ni sömnproblem och svårt att somna, klicka HÄR. Deep sleep..

Ni hittar den HÄR. 

  • Innehåller rölleka, vilket främjar luftvägarna och bidrar till att lindra upprörd hals och svalg.
  • Innehåller fläder, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller ingefära, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och har dessutom antioxidanta egenskaper, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning.
  • Innehåller vitlök, vilket främjar luftvägarna och bidrar till immunsystemets normala funktion.
  • Innehåller svartpepparextrakt, vilket främjar upptaget av örter och näringsämnen.
  • Innehåller bioflavonoider från pomerans, vilket främjar andningen och har antioxidanta egenskaper.
  • Är berikat med zink, vilket bidrar till immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
  • Är berikad med vitamin C, vilket bidrar till att minska trötthet och utmattning och skyddar cellerna mot oxidativ stress.

Intag 4 kapslar direkt vid första symptom och fortsätt med 4 kapslar dagligen tills du känner dig symptomfri. 

Funkar!

Direkt efter träning brukar jag ta en proteindrink, man kan blanda i vad som helst. Jag gillar den med jordgubbsmak och vanilj. Jag byter alltså INTE ut ett mål mat mot en proteindrink, äter vanlig nyttig mat men detta är bra som tex mellanmål eller som extra energi/protein om du ska eller har tränat.

DSC_0924

Slurp efter intervallerna.

DSC_0947

Ni hittar bra proteinpulver från Mmsports HÄR.  Ha tex två smaker hemma som du kan variera med, jag blandar ibland med vatten eller mjölk. Denna gjorde jag med mjölk. Smakar milkshake, hur gott som helst. Äter sedan mat men är man utsvulten tar jag en drink. Jag tänker så här, ju högre intensitet och tuffare träning, desto snabbare ska du fylla på med mat.

Vi hade en riktigt bra kväll på Diggiloo igår trots lite regn. Har ni möjlighet att se någon show av dom sista som är kvar? Gör det. Den är riktigt bra.

Dags att sätta fart, idag är jag i Skövde och ska hjälpa en tjej som har det extra tufft just nu.

Vi hörs snart, kram Johanna