• 2019-03-09, 18:01
  • 13

Bishara vinner ikväll! Hoppas jag. 16 år och bäst i hela startfältet! Vilken röst och karisma, utstrålning som går rakt igenom tv-rutan, han har garanterat stor chans även i Eurovision. 

Han fångade mig direkt och jag tycker han ska vinna hela tjottaballongen. Så grym kille som man bara älskar! 

Många tror på John Lundvik, men jag tycker den är ganska tråkig. Visst, det är bra låt men den är inte bäst. Jag håller mer på Hanna och Liam, den underbara Göteborgsduon kan nog både vinna i Sverige och placera sig högt i Eurovision med sitt snygga nummer. De sjunger riktigt bra och fångar mig när vi tittar på numret. 

Jag gillar även Hello med Mohombi! Anna Bergendal är värd en hög placering också, proffsigt och snyggt. 

Mina vänner Arvingarna har årets skönaste och härligaste låt! Så glad att de är med i finalen och jag kommer förstås även rösta på dem. Man får väl rösta på två bidrag?

Vi skulle hem på middag hos våra bästa vänner, men de fick snabbt ställa in precis, så tråkigt men de är jourhem och fick hjälpa till med ett barn i helgen. Det är förstås mycket viktigare än middag med oss, jag hoppas vi kan ses redan nästan helg innan vi åker till USA. 

Nu ska jag åka och handla snabbt, tur jag har mina recept att slå upp snabbt när det blir panik.

Ha en riktigt underbar mellokväll, för mig som är schlagernörd är det rena julafton! 

 

 

  • 2011-02-04, 12:51
  • 0

Hej bloggen! Hoppas ni mår bra. Fredag och det är ju äntligen snart Melodifestvaaaaal! Jag kommer frossa in mig i spektaklet varenda lördag. Älskar det! 3,5 miljoner  tittare fast ingen tittar…. haha det är ju så kul. Ingen vågar egentligen erkänna. Jag tycker iaf det är en folkfest, härligt med glitter och konfetti :) Hoppas att vi röstar med hjärnan den här gången bara.

Glöm inte Lets Dance ikväll. Jag pratade precis med Jessica och de var taggade och repade för fullt.  Hon och Kristjan dansar samba….! Hejja hejja!

Men först ska jag jobba några timmar till. Puss på er!