• 2011-03-13, 11:24
  • 0

Tjejerna och Melvin sitter i soffan och myser. :-)

God morgon! Vad tyckte ni om melodifestivalen…!? Jag tycker INTE Erik Saade skulle vinna( även fast han är duktig)  Men uppenbarligen tyckte mestadels av svenska folket det. Eller iaf den yngre kategorin… ;-)  Kul att äkta schlagerSanna och Gson fick så höga poäng och hamnade ändå högt upp. Betyder att vi iaf forfarande gillar den traditionella schalgern trots allt!

SYND att inte Danny vann även fast jag även där kan tycka det är för “producerat” och har lite svårt för den “moderna schlagern” men jag tycker den är bättre än Saades. Vi har ju inte lyckats speciellt bra de senaste åren då vi skickat ner moderna låtar och de hamnar ju i botten varje gång! Ska bli kul att se hur det går den här gången.

Vi hade iaf en jättetrevlig kväll hos Hanna och hennes familj! Tack för en jättekul kväll, det är nästan en tradition att vi ses ett gäng när det är melodifestivalsfinal. Vissa år har vi varit ett stort tjejgäng och haft glittertema. Här kommer lite bilder från igår!

Älskar fina dukningar, man blir så glad!

Fint va!

Eftersom de renoverar tror jag hon vill att jag nämner det....även fast jag inte ens märkte det knappt. När man går bort till folk bryr man sig inte lika mycket som när man hemma, om det står lite grejer här och där.. :-)

Fläskfilegrytan med dijonsåsen ni vet... ;-) SÅ GOD!!

Mmmmmums!

Jag och Sebastian!

Nu ska jag visa er den vita tunikan från love forever som ni frågat efter. Tänk på sommaren när man är brun… nice!

Det är fint att ha massa smycken till det romantiska tycker jag. Jag har hellre massa runt handleden än i halsen.

Love forever hittar ni HÄR.  

Dags att sätta lita fart här, har tagit en ordentlig sovmorgon och klockan 13 ska vi på kalas hos barnens kusin som firas idag. Kul att träffa familjen! ♥

Är nyfiken på vad ni tyckte om igår? Vann rätt låt…? :-)

  • 2011-03-12, 10:19
  • 0

God morgon lördag! 

Jag säger det igen… Jessica kommer ta mig tusan ta sig till final. GUD så skoj att hon är kvar! Hejja dig, vad duktig du är! Vi hade en mysig hemmakväll i TV soffan igår, bland det bästa som finns när man har varit borta under veckan, krypa upp under filten.

Idag ska vi vara hemma och greja på fm, barnen går fortfarande i pyjamas och vi tar det lugnt och baaaara myser. Men i em åker vi ut till våra kompisar, Hanna och hennes familj och umgås och tittar på Melodifestivalen. Ska bli jättetrevligt! Jag ligger efter med massa mail och frågor i kommentarsfältet och recept. Har INTE glömt… ska försöka hinna med det idag. Men först…några bilder från Stockholm. 

Lunchmöte Nordic light...

Några bloggare samt press var inbjudna, Nissan Micra!

Jag och katerina har varit med på event innan och alltid lika kul att träffa henne! Ståtliga vackra kvinna. Nu ska vi testa Nissan Micra. Tjejbil…!! :)

Vi skrattade mycket här. Snygg bil och glada kvinnor!

Sen satt vi länge i bilen och pratade. Katerina har mycket goda råd vad de gäller tonåringar, missbruk och relationer. Spännande ämne.

Ok, nu ser det ut som jag bara fikar och äter fina middagar. :-) Men det är möten som bokas på roligare ställen! Här är jag med Lotta som är produktchef på amelia.se. Vi skulle även träffat Susanne från mama, min “gamla chef”! Hoppas vi ses en annan gång Susanne! Vetekatten, det fiket är så otroligt mysigt. Ligger nedanför Hötorget- världens bästa semlor. Kan dock vara väldigt mycket folk.

Liten, stor semla....

Jag valde en STOR! :-D

Äkta, gammalt mysigt konditori med små kafferum överallt.

Visst ser det trevligt ut!

Nästa möte.... hos finaste Mikaela på Amazing seven!

Känner ni igen den!? :-) 

Hon hängde på en jacka- så fint det blev!

Så trevlig butik med en röd tråd genom hela butiken.

Mikaela är från början från Hjo och vi har kännt varann länge. Kul att vi ska göra lite samarbete tillsammans framöver. HÄR hittar ni deras hemsida.
Dry lake klänning, massa tyg som faller så fint.

Höll ju på att glömma dessa... sist men inte minst. Magnus och Mats hundar. Man blir helt kär. Dom är som små bebisar, man vill bara kramas.

Vi sitter och gosar i soffan efter vi varit ute och ätit middag. Barbro, Selma, Doris och Pipen. ♥

Tjejerna laddar inför Melodifestivalen! In the club…. Me and my drum… Spring för livet…

 

Vem vinner! Jag tror just dessa kommer vara i top. :-) 

 

  • 2011-02-28, 12:01
  • 0

Såg ni mellon i lördags? Jäklar vad underbart att Nicke Borg gick direkt till final. Äntligen lite rock! Linda B var också fantastisk och är grym på att levera en äkta schlager. GRATTIS Tomas G-son, Skövdes stolthet!

Har ni favoriter? Barnen har lyssnat om och om igen sen de släppt ut alla bidragen efter i lördags. M lyssnar gärna på Swingfly, håller med henne. Deras “Me and my drum” ÄR ju ganska bra, i början var jag lite skeptisk… Här kommer mina absoluta favoriter och hoppas de hamnar högt.

Kan inte sluta lyssna…. Pernilla Andersson är fantastisk!

[youtube MoG6g7mJS6M 640 390]

Äkta schlagerJenny! Blir glad, vill dansa, älskar den!

[youtube gUi-vZC9jsg 480 390]

Jag gillar detta. Äntligen äkta rock till Globen!

2011-02-28 Mitt liv