• 2018-03-25, 17:37
  • 58

Det känns konstigt att vara här i solen när det är sorgset och mörkt i hjärtat. I går seglade vi ut från Fort Lauderdale mot Karibbien men det var en tung dag.

Det var det svåraste besked jag någonsin fått ge er. Jag kan fortfarande inte förstå att Annica inte finns hos oss längre.

Igår grät jag hela dagen, läser era hälsningar här på bloggen, instagram, facebook, alla mail och sms från vänner. Det värmer att läsa era vackra hyllningar men jag gråter ännu mer. Annica har påverkat tusentals, att aldrig ge upp, att alltid leva i nuet. Hon har betytt så mycket för så många och hon har gjort skillnad. Hennes historia har inte lämnat någon oberörd.

Nu går alla mina tankar och kärlek till hennes familj. Jag har lovat Annica att fortsätta leva i nuet och vi kommer alltid att minnas henne i våra hjärtan.

Jag vet att hon ville jag skulle ha en fin resa, det var det sista hon sa när vi kramades sista gången. Även om det är svårt just nu försöker jag njuta av vår resa, det vet jag Annica ville.

Idag är vi ute till havs någonstans på det karibiska havet, men först några bilder från Miami de sista dagarna innan vi gick ombord igår. Klockan är 11.30 här hos oss nu och vi ska snart gå ner och köra ett gympass, kryssningsfartyget är enormt stort och häftigt. Vi reset med Royal Caribbien.

Vi tog förstås en turistbuss som vi alltid gör någon gång på resor, men den här var inte värd sitt pris. Vi har hyrt bil och kommer åka runt mycket när vi kommer tillbaka från kryssningen men jag tycker det är lite kul att sitta på taket på en turistbuss och åka runt. Men snacka om att det gick fort över bron över till Miami, de var nästan komiskt. Ingen såg något för han körde som en galning. Alla fick sitta med huvudet ner i knät, haha.

Men det var ändå en rolig upplevelse som vi har skrattat mycket åt.

En tarpoon och en pelican nedanför där vi satt.

Nästa inlägg kommer bilder från kryssning dag ett.

Stor kram och kärlek från mig

  • 2018-03-21, 23:52
  • 8

Innehåller annonslänkar till Ellos 

(Uppe i luften efter 9 timmar från Frankfurt, köpte nät så jag kunde jobba en stund.)

Sitter på planet och skriver, har bara två timmar kvar och har rest över 15 timmar sedan vi åkte hemifrån. Men det går hur bra som helst. Vi åker med Lufthansas A 380 som är deras största plan. (Jag tror det) Och vilket monsterplan!

Janne åker alltid med Lufthansa när han flyger till USA och tycker att det är det bästa. Det är som en lite stad och det finns allt. Älskar flyga långresor när det inte är kaos och trångt, då är inte 12 timmar svårt att slå ihjäl.

Jag har suttit i många timmar på flyget och skrivit på boken, två kapitel blev det som jag känner mig nöjd med. Så kul att skriva!

Packade hela dagen igår, jag gör även ett jobb för Royal Caribbien så det är mer grejer som måste med än vanligt.

Hur packar ni? Jag är som en yr höna men har blivit bättre. Måste lägga upp allt på sängen först så jag har översikt. Men usch vad stressad jag är varje gång, ändå reser jag ofta.

Packade ner några nya klänningar, den korallfärgade Odd Molly HÄR,  (Söt sommarklänning) den vita med spets är också Odd Molly HÄR.Fin till studenten.

Och dessa har jag rest i hela dan. Så sköna! HÄR.

Ni är så fina som tänker på vår Annica, usch det är jobbigt att hon är så dålig. Det enda jag tänker på. Jag var faktiskt ute hos dem i går för att krama om henne innan vi åkte. Var bara tvungen och är tacksam att jag kunde komma dit en kort sväng.

Jag har talat om för Annica hur mycket ni tänker på henne, hur mycket hon gjort för så många medmänniskor. Att hon har gjort avtryck hos så många och inspirerat tusentals att orka kämpa. Att leva i nuet, att aldrig ge aldrig upp.

Ingenting materiellt betyder någon när man är så dålig men jag ville ändå ha med rosa blommor jag vet att hon tycker om och påskägg till deras fina killar.

Camojackan verkar slut? HÄR.

Uppdatering: Framme i Miami! Nu är klockan 18 här hos oss och vi har precis checkat in på hotellet, måste försöka hålla ögonen öppna ett par timmar till, vi har fem timmar efter er, sex timmar på sommartid så blogginläggen kommer komma lite knasiga tider men då vet ni varför.

Puss och kram från Miami

Lägger ut bilder sen, men nu måste vi ut!

2018-03-21 Resor ,
  • 2012-11-17, 01:10
  • 0

Hej då min älskling! Kommer sakna dig jättemycket!

20121117-005422.jpg
Vilket paradis dom ska till, han var där förra året och nu åker han med sin son Erik som fick den här resan i studentpresent. Wow! Hans bror Mats och deras pappa är också med så det blir en riktig grabbresa i familjen.

20121117-005651.jpg

20121117-005657.jpg
Förra året… Häftigt!
Dom skulle även gått på hockey men det är ju strejk där nere.. Men det blir hajfiske, sol och bad.. Miami.. Key west…. Dom kommer få en fantastisk resa är jag övertygad om.
Oj oj, nu längtar jag tills jag fyller jämnt om några månader…. Hehe, Vill också få så fiiiin present….darling ;)))

Pratade sent ikväll, dom lyfter 06 och jag är alltid lite nojjig när någon nära ska flyga. Längtar ihjäl mig och varför är det extra jobbigt när dom åker så långt bort…?
Tur jag har fina bilder att njuta av. Vad är Florida mot ett fantastiskt västkusten???

20121117-010229.jpg

20121117-010235.jpg

20121117-010243.jpg

20121117-010254.jpg

20121117-010305.jpg

20121117-010319.jpg
Fiiiiin kille jag har, puss på dig och njut av semester med finaste Erik. (Alexandra du får komma ner till Skövde och hälsa på om du saknar din fining så kan vi hitta på något kul:)) två veckor går fort.

20121117-010650.jpg
Inte somnat än och klockan är över 01.. Snart ringer klockan. Jag ska få iväg Marilyn som ska iväg på handboll i Uddevalla så nu måste jag sova…
Puss, god natt och god morgon!!

2012-11-17 Mitt liv , ,