• 2012-12-20, 14:58
  • 0

Det låg ett litet paket på salongen i dag när jag kom, en bloggläsare från Finland hade skickat en liten söt juklapp. Tusen tusen TACK! Vad gulligt!

Jag blev jätteglad! Godaste chokladen, gulligt kort och en liten glittrig väska att hänga i granen. TACK!

Ska visa er små söta saker jag tycker extra mycket om just nu…

Alltså, hur gulligt ipadfodral är inte det här? Jag döööör så sött!

Med ett vackert foder. Jag gillar när saker är lite mer arbetat och tänker ofta på foder och färger tex innaför kavajer mm… det här gulliga fodralet fick jag av Michela som driver Greta och Anna i Borås. Det är märket ” Svensk”. Bra kvalite! Detta kostar 399 och finns på miinto!  Kanske som sminkväska om man inte har en ipad.

Ok, den här vill man bara äta upp… vilken rygg… som en liten karamell fast inte ryschig och pyschig. Glittrig och fin till jul eller nyår-Jag gillar guld! Finns också hos Greta och Anna i Borås.

Osäker på om den här finns på webbshop, maila [email protected] så får ni svar. Vet att den är billig!

Litet paket från en mysig webbshop: http://myztyle.se/plaggtyp/accessoarer/ Rött till jul!

Outfit idag, pleasejeans i svart som jag älskar!

Min guldiga top är AJ.117 också från Greta och Anna.  Skönt med lite slappt och ledigt men ändå “klädd”. Jag får ofta frågor om mina två silverringar, dom är gamla och inte köpt i Sverige, det är dom enda smyckena jag alltid har på mig förutom när jag duschar förstås. Dom är “Johanna”. =)

Nu måste jag jobba, ikväll åker jag ner till Göteborg för en efterlängtad julkonsert med Magnus Carlsson. Ska bli härligt! Direkt efter går jag ner till Janne och möter upp dom där dom har sin julfest. Längtar ju ihjäl mig efter honom så det är mys att ses även mitt i veckan.

Hoppas ni mår bra och inte stressar ihjäl er. (Som jag gör haha)

Puss!