• 2019-10-15, 22:15
  • 10

Innehåller annonslänkar 

Nu har vi haft kalas på löpande band, i söndags var det middag med släkten för att fira Marilyn som fyllt 20 år! Vi kom hem sent lördag kväll efter dopet i Stockholm och då kastade jag mig in i tårtbak och förberedde inför middagen. Vi hade satt klockan 16 på söndagen som tur var, middag för 20 personer är lite pyssel. Vi handlade allt innan och tjejerna fick städa och fixa här hemma innan så det gick ändå bra.

Min fina tjej! Det är väldigt roligt att göra fint och fixa till sina barn. Bästa jag vet.

“Varför måste du ställa till med kalas och varför inte göra det enkelt” frågade någon.
För att vi alltid har kalas med familj och släkt, för att det är väldigt roligt och för att barnen älskar det! Alla familjer gör på sitt sätt. Jag har skrivit mycket om detta i min bok Middag hos mig, då förstår ni mer hur jag gjorde även när jag var ensam med tjejerna när de var små. Jag älskar fixa till kalas och fest! Även om det var lite stressigt eftersom vi var på dop samma helg.

Marilyn älskar pajer och plock så det bjöd vi på. Hon köpte även med sig lite gott från delikatesscharken på Kvantum där hon jobbar.

Jag gjorde fyra stora pajer, två köttfärspajer och två salami och brieostpajer. (skippade spenaten) Klicka på länkarna så kommer ni till recept. Sedan lite av varje, lax och olika parmaskinkor, sallad, såser och olika ostar.

Lisa-Marie, 22 år i december. Hon har sökt högskola nu till januari och Marilyn kommer söka polis men även en till högskoleutbildning. När de flyttar iväg beroende på var de kommer in kommer jag flytta ner till Janne och Göteborg. Vi har varit ihop i snart 8 år, klarat särbolivet och pendlat för tjejernas skull men nu närmar det sig en ny fas i livet.

Alltså kolla mammas silverskor, hur coola?!

Vi var 20 personer, så roligt att ses! Mormor, barnens pappa Lasse och deras lillebror Charlie, pappa/morfar, Lena och Carl, tjejernas kusiner och mina tre systrar. Janne och Lucy också förstås. Fullt hus, jag älskar det! Så här är vi även på julen hos oss och några fler..

Pappa jobbar på operation och jobbade så han kom lite senare. Vet ni är en hel del läsare som ofta skriver att ni blivit sövda av honom på OP och är glada att han är så lugn och snäll. Han är grym.

Husmor är jag det, men fick så mycket hjälp av både Janne och Marilyn inför kalaset. De fick slita, hehe. Tur! Förklädet är Lexington, ni hittar det HÄR. Fint till jul. Min klänning hittar ni HÄR. Också fin till jul, ett rött diadem blir juligt.

Älsklingen!

Och tårtorna. Marilyns favoritsmaker är choklad och citron så jag bakade en hög chokladtårta lager på lager med nutellamousse mellan, chokladglasyr överst och toppade med chokladmacarones. Den andra är cheesecake med smak av lime, jag gjorde dubbel sats så den blev extra hög och dekorerade med passionsfrukt, vit choklad och citronmacarones.

Mäktiga men en liten bit är smaskigt.

Och 20 höga ljus förstås. Hittade fina höga smala ljus i guld och silver på Partaj.

Lite smält och rasat lite, haha! Men lovar er, den här var ganska god faktiskt. Båda tårtorna ska ni få recept på. Botten är saftigt och kompakt, inte som sockerkaka som är mer luftig.

Marilyn fick så fina presenter, tack alla! Pengar, presentkort, smycken och massa skoj.

Nu dröjer det några veckor innan det är dags för nästa kalas när det är Lisa-Marie som fyller år. Ska vila upp mig lite, men i morgon åker jag upp till Stockholm. Ska göra en intervju och reportage för tidningen Amelia och är med i Aftonbladet Morgon på TV3 på torsdag. Återkommer med tid.

Kramar

 

 

 

2019-10-15 Johanna Toftby, Recept , ,

  • 2019-02-04, 20:02
  • 10

Detta har vi ätit precis! Kyckling i ädelostsås och champinjoner, det blev väldigt gott och gick snabbt att svänga ihop. Servera med ris eller blomkålsris, eller varför inte hasselbackspotatis, klyftpotatis om du ska göra den till helgen? Gott!

Byt ut champinjoner om du inte gillar, ta paprika eller någon annan grönsak.

Ädelost är ju så gott, gillar ni? Inte lika starkt som gorgonzola. Jag älskar det. Men så älskar jag all ost typ.

Doftar så gott här hemma av maten. Nu ska jag titta på Pia Sundhage, visst är hon en underbar inspiratör. Från Ulricehamn/ Falköping som jag. Metropolen.

Sedan blir det trolljägarna, ska bli intressant vad som händer ikväll.

 

 

Kyckling i krämig ädelostsås

Skriv ut recept
Tid:
40 min
Antal portioner:
4 portioner

Gör så här

Sätt på ugnen på 200 grader. Dela svampen i bitar och fräs i en torr stekpanna på hög värme. Då får den fin yta och kokar inte. Hacka vitlök och skär löken i småbitar, fräs i olja i en panna så det blir mjukt men inte bränns. Ta upp löken. Dela kycklingfilen om de är stora och stek så de får en fin stekyta. Lägg kycklingen i en form och ställ in i ugnen på 200 grader ca 20 minuter så de blir genomstekta. Gör under tiden såsen. Häll i grädden, tomatpuren, dijonsenap, honung, soja. Låt puttra på svag värme i ca 15 min, späd med mer vätska under tiden. Jag späder med lite mjölk eller vatten. Smula sist ner ädelosten så den smälter, lägg i kycklingen. Strö gärna lite hackade örter (Jag köper frysta och har alltid hemma) Vill du ha mer färg kan du droppa i ett par droppar coloritsoja.

4 st

Kycklingfileer

5 dl

Matlagningsgrädde

10-12 st

Färska champinjoner

1 st

Liten gul lök

1 klyfta

Vitlök

1 msk

Tomatpure

2 tsk

Dijonsenap

1 msk

Soja

1 tsk

Honung

100 gram

Ädelost

1 msk

Olivolja

Nypa

Salt och peppar

2019-02-04 Johanna Toftby, Recept , ,
  • 2018-07-20, 11:30
  • 14

Vi äter en del pasta här i Italien, det är ju ett måste när man är här. Igår åt jag en grym skaldjurspasta till lunch och på kvällen när vi åt middag med våra vänner tog Daniel en Pasta som var den läckraste jag sett. Skulle fotat men missade det.

Här är vi på Restaurang Lido Paina som ligger vid vattnet, borgen bakom och alla vackra berg runt om. Vi äter alltid minst två luncher här när vi är i Malcesine. Ett bord vid vattnet är ett måste, vi väntar hellre en stund tills det blir ledigt.

Och en jättegod skaldjurspasta.

Även gott med musslor som vi åt på restaurang Colomba sista kvällen i Desenzano, Herregud så gott det var. Missa inte den restaurangen som ligger vid den lilla hamnen mitt inne i stan. Jättemysigt.

Men man kan äta lika god pasta med skaldjur hemma och det måste jag tipsa er om nu!

Den här rätten är vansinnigt god, festligt och enkel. Jag gratinerar havskräftorna med jättegott örtsmör. Vill ni inte ha pasta är det gott med gratinerade kräftorna och en skiva rostat bröd till.

Pastan blandar man ihop med den krämiga såsen. Lägg kräftorna över pastan på ett stort fat och ställ fram. Tål ni inte skaldjur, byt ut tex mot mozarella som du delar i två delar och lägger en halv på varje tallrik.

Pasta med gratinerade havskräftor 4 port

8 stora havskräftor eller 2 humrar
2 klyftor vitlök
1 ask babytomater
2 dl creme fraiche
1 msk smör
1 msk honung
2 tsk vitvinsvinäger
400 gram spagetti
Färsk basilika
Olivolja
Flingsalt
Salt och svartpeppar
Skvätt vatten

Parmesanost

Pasta: Jag hade barillas Bucatini för det är tjockare än spagetti.

Örtsmör till kräftorna: 

200g smör (Rumsvarmt)
4 pressade vitlöksklyftor
1-2 msk ljus fransk senap
2 krm cayennepeppar
2 tsk dragon
1 tsk basilika
1 tsk italiensk salladskrydda
4 msk finhackad persilja
Salt och peppar

Gör så här:

Gör örtsmöret och låt det stå i kyl en stund. Dela kräftorna mitt i tu. Lägg i en form och klicka över allt smör på kräftorna.

Koka pastan i saltat vatten ca 10 min

Pastasåsen: 
Skiva vitlöken och fräs med olja i en gryta. Skär tomaterna i halvor och lägg i dem med vitlöken och fräs. Sänk plattan.
Tillsätt honung, vitvinsvinäger och koka ihop, tillsätt creme fraiche och späd med lite vatten. Låt det puttra ihop, smaka av med salt och peppar.
Gratinera kräftorna mitten av ugnen i 225 grader 4 minuter tills smöret smält. Det går snabbt. Smöret ska bara smälta.

Blanda ihop pastan med tomatsåsen, skär köttet från några kräftor i bitar och rör ner. (Ingen värme på plattan) Lägg sedan en kräfta som dekoration, toppa med färsk basilika.

Lägg allt på ett stort vackert fat och servera.

Riv parmersan och njut!

 

 

 

  • 2018-06-11, 08:51
  • 10

God morgon måndag, studentvecka för många! Vädret ser toppen ut på fredag, håller tummarna för att det inte ändras. Jag ska snart ge mig ut på en morgonrunda men vill dela med mig av ett recept vi gjorde igår kväll.

Kyckling med krämig parmesansås och spenat! Fick tips av en kompis, det är ett enkelt men galet gott recept som passar att förbereda. Ser gott och trevligt ut att bara ställa fram pannan på bordet.

Kyckling i krämig parmesansås 4 portioner

4 fina kycklingfiléer
2 msk olivolja
12 champinjoner
1 stor näve färsk spenat
2 vitlöksklyftor
1 dl riven god parmesanost
1 msk kycklingfond
1/2 dl creme fraiche
5 dl grädde
1 msk smör
salt och peppar

Gör så här:

Putsa filen om det behövs, stek kycklingen så den får färg i olivoljan. Ta upp ur pannan. Dela champinjonerna och fräs i panna utan smör på högre värme. När de fått färg lägg i smöret och salta lite. Fräs hackad vitlök i lite olivolja snabbt.

Häll i grädde och creme fraiche, fonden, salt och peppar och lägg i kycklingen. Lägg i 1 dl riven parmesanost och låt allt småkoka på svag värme i ca 20 minuter. Rör då och då så inte osten fastnar. Grovhacka spenaten, jag vill ha större blad för de krymper ändå. Lägg i spenaten och rör runt någon minut.

Smaka av och skär i kycklingen så den är klar.

Servera med råris, god fräsch sallad gärna med lite balsamicovinäger så du får lite syra som passar till parmesanrätten.

Detta var så otroligt gott och en trevlig bjudrätt att ställa fram på bordet. Inga skålar eller uppläggningar krävs vilket spar tid.

 

 

  • 2018-01-23, 20:11
  • 12

Detta lagade jag till lunch igår och måste tipsa er. Ugnstekt kycklingfile som jag marinerade och gjorde en vitkålssallad med majonäs, ingefära och vitlök. Alltså det var så gott! Jag älskar vitkål och det är väldigt nyttigt med kål, dessutom billigt. Jag gillar fräsch mat som både är hälsosam, billig och enkel att göra.

Här har jag lite majonäs i men brukar ofta göra kålen med olja och vinäger. Gratinera tomater med riven parmesan över och grilla färsk sparris med havssalt och olivolja.

Så gott!

Detta är gott till vardag men funkar även till helgmiddagen, då skulle jag kanske lägga till hasselbackspotatis eller bakad potatis med vitlökssmör. Slurp!

Kyckling i ugn med coleslaw och gratinerad tomat och sparris  4 port
4 fina kycklingfileér

Färsk basilika

Marinad till kycklingen
1 dl soja
1/2 dl sweet chili
1/2 dl neutral olja
1 hackad vitlök
1/2 tsk chilipulver
salt och peppar

Gör så här:
Blanda ihop marinaden i en bunke och lägg i fileérna. Ställ i kyl en timma. Ibland har jag bråttom och en halvtimma funkar.

Sätt ugnen på 220 grader. Ta upp kycklingen från marinaden, lägg dem i en ugnssäker form och stek kycklingen i ugnen ca 20 minuter tills den fått färg.

Medan kycklingen är i ugnen gör vitkålssalladen.

Vitkålssallad (Coleslaw) 4 port
300 gram strimlad vitkål (Ca 6 dl grovriven vitkål)
3 msk majonäs
3 msk creme fraiche
1/2 tsk chilikrydda eller en 1/2 hackad chili
2 tsk finriven färsk ingefära
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk honung
1/2 pressad lime
Salt och peppar

Gör så här:
Strimla vitkålen fint, lägg i en skål och salta och peppra lite. Låt stå en stund.
Skala och pressa vitlöken, lägg i resten av ingredienserna i en skål. Krama ur vitkålen, det är lite vätska.

Lägg i vitkålen med det andra och rör runt. Blanda noga så allt blandas, smaksatt med ev mer peppar och salt.

Gratinerade tomater med parmesan
Dela två stora fina tomater och lägg i en liten form med olja. Peppra, salta och riv rikligt med parmesanost. Gratinera i ugnen 220 grader ca 15 minuter.

Grillad sparris
Fräs färsk sparris med olivolja, svartpeppar och havssalt i en panna på hög värme några minuter tills de fått färg.

Lägg upp coleslaw på en tallrik,lägg på kycklingen, tomat och sparris.

Dekorera med färsk basilika.

Hur gott som helst! Du får i dig protein, massa nyttigheter från kålen och tomaterna doftar och smakar gudomligt.

 

 

 

  • 2017-11-28, 23:56
  • 25

Förlåt för att jag inte varit inne här idag. Det har gått i ett! Hela förmiddagen satt jag i möten och efter lunch satte jag fart med alla förberedelser inför kvällens middag. Varannan månad ses vi, mina bästa vänner och jag och har känt varandra hur många år som helst, det är så kul med alla våra middagar. Vi kallar det för “halv åtta hos mig klubben” och ibland sätter vi både betyg och satsar pengar.

Men det allra viktigaste- Vi älskar mat, har massor att prata om och det är en härlig känsla att få klä upp sig och få sitta ner några timmar med sina bästa vänner sedan många år.

Vi kände varann långt innan våra barn föddes, sedan har vi umgåtts på högtider med alla barn, kalas, semestrar och nu har barnen växt upp och vi fortsätter att ses. Bästa!

Ska tipsa er om ni vill ha middagen jag lagade, den blev faktiskt riktigt god, förutom potatis som jag nästan brände.

Jag älskar den här tiden och har redan börjat smyga in advent och jul. Det blev en juldukning för jag kunde inte låta bli och vill ni ha tips hur man enkelt dukar mysigt till jul så hojta till.

Mer bilder och recept på middagen kommer i morgon.

Stort tack älskade vänner för ikväll!

 

Puss och kram

  • 2016-10-07, 10:28
  • 6

Hemmagjorda friterade pommes med en grillad köttbit och pepparsås är det godaste jag vet. Gör en fräsch, syrlig tomatsallad så bryter det av mot den mustiga pepparsåsen. Detta gjorde vi i onsdags när jag och tjejerna hade onsdagsmys. Den här gången lyxade vi till det med oxfile.

dsc00861

Grillad oxfile med pepparsås, tomatsallad och hemmagjorda Pommesfrites. 

Grillad oxfile Jag låter köttet ligga framme en timma före. Steker det sedan i smör i en grillpanna på hög värme, peppar salt. Lindar sedan in det i smörgåspapper en stund så blir det ännu saftigare. (Vi kör oftast medium, får gärna vara rött men inte blodigt)

Tomatsallad:

Hacka eller skär tomater i mindre bitar, skär upp en lök och blanda ihop. Jag tog schalottenlök. Ringla lite vit balsamvinäger, salt lite olivolja. Rör ihop så det får stå och dra sig.
Himmelskt gott till kötträtten.

dsc00840

Pepparsås  Min favorit. (Ca 4 pers)

5 dl grädde
1 1/2msk peppar (vitpeppar, svartpeppar, grönpeppar, rose)
1 msk smör
1 msk oxfond
1 tsk dijonsenap
1-2 tsk tomatpure
skvätt soja
skvätt rödvin (ett par msk)
salt

Fräs smöret med krossad peppar, (finns färdig) tillsatt resten av ingredienserna och låt koka upp. Sänk värmen och sjud såsen ca 15min så de tjocknar något.

Krispiga hemmagjorda pommes 

Skär stora potatisar eller bakpotatis i tjocka stavar. Koka dom nästan klart i saltat vatten. Häll av vattnet i ett durkslag, lägg dom på en bricka med papper. Ställ in dom i kylen ett par timmar så dom får torka till. Ingen plast över.

Värm upp ca 1 liter matolja i en stor (viktigt med stor) kastrull. Värm till ca 180 grader. Fritera potatisen i omgångar. Jag tog upp och lade dom på brickan, sedan ner i oljan igen. Då får man den allra bästa friterade potatisen.  (Om man inte har en fritös förstås.)

dsc00841

Så gott så jag smäller av!

Strö lite havssalt och torkad dill över, servera och njut! Det blir stor skillnad när man gör egen potatis.

dsc00851

dsc00856

Hoppas det smakar! Tomatsalladen blir magiskt till. Dom flesta som följer min blogg vet min passion för träning och bra mat. Vi äter ofta nyttig mat, men det hindrar oss inte att lyxa till det med något riktigt smaskigt när vi känner för det ibland. Jag tror det är viktigt att hitta en balans, lagom av allt.

Håller ni med?

Önskar er en riktigt fin fredag. Kommer ett inlägg om Annica lite senare.

Kram

 

 

2016-10-07 Recept ,
  • 2016-01-16, 14:06
  • 22

Gillar ni kyckling ihop med hetta och kokos? Då måste ni göra Chicken Thai!

Kyckling kan man göra massor av, dom flesta tycker om det och man har oftast det mesta av basen hemma. Men det blir extra gott om man sätter till lite spännande smaker, denna rätt blir både lite söt och mycket hetta. Bästa jag vet.

Här kommer dagens middagsips!

Chicken Thai med kokos 4 port 

3-4 kycklingfileér

4 dl grädde

1/2 burk creme fraiche

1 dl chilisås

1/2-1 dl Oystersås (står på thaihyllan)

1 röd paprika

1 gul paprika

1 liten purjolök

2 sk färsk riven ingefära

1 tsk sambal oelek, ta mer om du vill ha ännu starkare

2-3 vitlöksklyftor som du pressar

2 msk soja

1 msk mango chutney

2 msk kokosflingor

Salt och peppar

DSC_0513

Gör så här: 

Stek kycklingfileérna hela i olja ca 10 min, salta och peppra. Ta ur dom från pannan, låt dom vila. Skär sedan i lagom stora bitar.

Skär grönsakerna eller strimla. Fräs snabbt i olja, salt och peppar ihop med vitlöken. Lägg i kycklingbitarna och resten av ingredienserna, sist kokos och ingefära. Låt koka på svag värme så smakerna sätter sig och det tjocknar. Låt grytan gärna stå en liten stund, värm sedan på tex under tiden du gör tillbehören. Smakerna kommer fram mer.

DSC_0528

Ingefära är så gott.

DSC_0517

Ni anar inte doften…. man blir galet hungrig.

DSC_0536

Servera och njut! Jag hade sallad och broccoli, men gott med ris eller vad man känner för att ha till.

DSC_0569

DSC_0555

DSC_0579

Tjejerna åt som galningar, dom tyckte den blev så god och om jag får skryta liiite, den blev ruskigt god! Måste nästan göra den idag igen, haha.

Testa om ni blir sugna, tala gärna om vad ni tycker! Kokos ger en fantastisk smak i hettan. Gillar ni, dela gärna.

Stor kram och smaklig spis!

 

 

2016-01-16 Recept , ,
  • 2016-01-12, 20:24
  • 26

Här kommer lovade middagstipset! Thaikycklinggryta med lime och ingefära. Wooop wooop så gott det blev.

Finns det något jag aldrig tröttnar på är det just den maten. Älskar laga god mat, duka upp fint till familjen. Kan stå i köket och dona i flera timmar. Sedan kan dom andra greja med sitt, Janne brukar dock sitta med i köket, jobba vid datorn och småpratar med mig. Bra musik i bakgrunden. Han gör ofta något till middagen men jag har inga problem att fixa det mesta själv. Kontrollfreak.

Tror det är en trygghet för barnen att man grejar, dukar fint och sitter och äter tillsammans. Tänder upp ljus och myser gör vi varje kväll, sedan behöver det inte vara perfekt.

Kycklinggryta med kokosmjölk, ingefära och lime  4 pers 

3 stora kycklingileér

1 1/2 burk kokosmjölk, gärna kung markattas eller Santa Maria

1/2 dl creme fraiche

1 msk kycklingfond

1 msk Röd currypasta

1-2 tsk sambal oeleak

skvätt soja

1 tsk honung

1/2 tsk paprikapulver

En pressad lime

2 tsk riven färsk ingefära

1 broccolihuvud

1 gul paprika

1 röd paprika

1/1 purjolök

Sockerärtor (glömde köpa så jag fick strunta i det men det är så gott)

Gör så här: 

Strimla kycklingen och fräs i olja eller smör. Salta peppra. Strimla paprikorna och purjolöken, skär broccolin. Lägg i grönsakerna med kycklingen och häll på kokosmjölken. Blir den för tjock, späd med vatten till önskad konsistens. Rör ner resten av ingredienserna och koka upp. Sänk plattan och låt grytan småputtra ett tag. Ta bort från plattan, låt den stå lite. Smakerna sätter sig bättre. Värm på några minuter om det svalnat.

DSC_0267

Jag älskar massor med grönsaker! Fräscht, nyttigt och galet gott. Så glad att tjejerna också gillar det lika mycket. Lime är riktigt bra till kokosmjölken, det blir mer balanserat. Testa!

DSC_0279

Servera vad ni gillar, familjen ville ha ris. Många frågar om kolhydraterna, jag äter inte mycket på veckorna men lite mer på helgen. Har hittat en balans som funkar bra.

Smaklig måltid!

DSC_0282

DSC_0301

DSC_0259

Blommorna är så fina fortfarande. Denna bild är från helgen men dom är lika fina idag.

Hoppas ni mår bra? Utmaningen, glöm den inte! Dag 11/100 På instagram lade jag ut film igår när jag körde järnet på Step up upp och ner som tabata. Kör det fortaste tempot du kan. Det funkar också! Eller varför inte trappor?! Man kan variera i oändlighet.

Puss och kram! Skickar med tips på mysigaste tröjan. Bor i den!

DSC_0426

DSC_0441

We love zebra! Bra pris, skön och sitter perfekt. Finns på Clarks. 

Puss och kraaam alla

  • 2015-10-14, 23:56
  • 8

Måste visa världens godaste laxrätt igen. Har gjort flera gånger, tjejerna var sugna på fisk så då passar denna bra. Färsk är så mycket godare och betydligt roligare än allt vatten som är i fryst. Jag passar alltid på när det är extrapris.

DSC_1595

Man lägger hela laxen i en form, penslar med lite sweet chili. Sedan strör man på hackad paprika och flagad mandel. Gratinera i ugnen 225 grader 20 min. Under tiden gör du en god limesås och grillar färsk sparris som man har över.

För hela receptet om ni inte har det innan klicka här.  Janne kom upp igår och vi hade en mysig middag med tjejerna. Älskar verkligen sitta länge vid matbordet hela familjen och äta god mat, prata i timmar. Jag tror det är för min barndom. Mamma och pappa gillade middagar.

Duka upp och mysa en vardagskväll, det är vardagslyx. Behöver inte vara krångligt.

DSC_1614

Vi hade sallad med avocado till, mycket grönsaker mättar. Har jag serverat rätten till gäster har jag haft pressad potatis.

DSC_1603

Majas lyktor finns bland annat hos Blueco.se. Jessica berättade även att dom har fått in flera varianter, så fina! Jag älskar att detta är för barncancerfonden. Tjejen som startade Majas lyktor kände att hon ville göra något när hon fick sin första dotter- hon tänkte mycket på om det skulle hända sitt egna barn något och startade därför Majas lyktor. Vet ni, 50 % går rakt in till Barncancerfonden. Kolla Melrose i Kungsbacka, där står alla mysiga lyktor på en stor hylla så ni missar dom inte!

Fin text…  Sprid kärlek.

DSC_1613

DSC_0591-670x445

Bon apetit! Kanske en rätt till helgen?

I morgon är jag hemma och jobbar hela dagen, måste få undan massa mail och samarbeten mm. Ska även tipsa om mina favoritchokladbollar. Följer ni bloggen vet ni nog men nu har jag testat lite nytt. ;)

…nu kryper jag ner…

God natt från din nattbloggerska!

 

2015-10-14 Recept , , , , ,