• 2012-12-06, 16:06
  • 0

Liten bild i dagens bilaga Extra till Expressen, jag och Michela-från småstad till storstad. =)

Oj oj.. ett inredningsreportage blev framsida i Se och hör! ;)

Många frågor om kläderna, dessa hade vi när vi fotograferades för miinto förra veckan! Mina älskade gröna paljettbyxor finns HÄR.  Min Tshirt Espri hittar ni HÄR.  Jag älskar att bryta av, har sällan finbyxor och fin blus… jeans och ett glittrigt linne är favorit. Eller tvärtom som här.

Michelas röda snygga linne, Cavalli är från Greta och Anna. Även svarta please jeansen, dom har jag beställt.

 

Ja tänk vad det går att göra mycket med en pensel och lite färg…och kärleken så klart, hehe…  Här står det en del om hur jag inrett och min stil, fina bilder duktiga Malin har tagit!

Min rosa klänning är ett galet fynd från HM, jag och Janne skulle på rosa bandet och jag kände mig inte helt nöjd med klänningen jag hade med. Sprang upp på Hm vid hötorget och vipps så hängde den här söta skapelsen för 50 (!) kr. Sitter som ett smäck och jag gillar klänningar som har den enkla, raka stilen.

Fick några fina bilder från fotograferingen hos miinto förra veckan!

Min tröja är från Cavalli från Greta och Anna HÄR.  Mina Gstar jeans från CLARKS.  Coola glitterskor från fashion by-C.  ( Like!) Michelas röda är också Cavalli på Greta och Anna. Även please jeans och ASH skor, länk ovan under vimmelbild.

 

Fina festkläder!! Jag älskar min outfit! Byxor och tshirt har ni redan länk, kavajen har jag tyvärr ingen länk på. Michelas underbara Valerie klänning HÄR.

Puh, nu har ni några länkar. Vem har sagt att det är easy peasy att blogga B-) jag hoppas ni uppskattar länkarna, jag sitter och svär mig fördärvad ibland, hittar inte rätt länk, länkar fel, datorn krånglar och sen försvinner allt. Men allt för er mina små älsklingar =)

Puss, nu är de dags för sista kunden!

 

 

 

 

 

  • 2012-11-29, 00:17
  • 0

Har inte gjort mycket ikväll, dammsugit och städat undan lite… Fick fram min silverbricka och gjorde i ordning adventsljusstaken, älskar stora blockljus. Vägrar mossa och svampar. Finns det kvar? Men det finns pynt för alla smaker. Här kommer det inte in mycket, däremot i granen… Där går jag bananas totalt och är värre än amerikanarna.

20121129-000958.jpg
Barnen har inte sett avsnitt 5 så vi tittade på det tillsammans med lite the och tända ljus ikväll.
Skönt att dom tycker om programmet. “Vilken tur att Janne är med sa Marilyn, han är rolig”. Nästa vecka är barnen med oss i Kolmården, även Jannes yngsta tjej Amanda.
Marilyn lockade sitt svall ikväll, inte klokt vilket sjukt tjockt hår.. .

20121129-001323.jpg
Fina gullunge!
Jag provade precis kläder jag ska ha i morgon, ska upp före 07 och har kund 8 så då är det skönt att ha allt klart.

20121129-001443.jpg
Skinnbyxor Plain Vanilla, Esprit top, halsband kappahl.
Blidde en rockigt outfit som jag tyckte om.

God natt och god morgon!