• 2017-04-25, 09:45
  • 2

I samarbete med Blueco.se 

Även om det snöar idag är det äntligen maj nästa vecka. Underbart! Om två veckor åker vi till Palma för rekresa inför min tjejresa  i september, då kommer flera klänningar från Miss June åka med igen. Vill ni ha en klänningen med den perfekta passformen, snygga detaljer måste ni kolla in Miss June! HÄR. 

Superfina klänningar som jag använder om och om igen. Den rosa, pudriga är jättefin tex till ett sommarbröllop eller sommarfesten. Ni kanske ska på studenten? Vi har flera studenter i år vi kommer att uppvakta, tänk att det bara är ett år kvar till min yngsta att ta studenten. Bara ett år kvar! Härligt för ungdomarna att räkna ner till deras största dag i deras liv.

Nu ska jag göra ordning mig för att åka ner till radion, klockan 11 är jag med i föräldrapanelen där vi lyfter fram allt kring barn och ungdomar, ni kan lyssna HÄR eller på 100.3

 

 

  • 2016-09-21, 14:51
  • 11

Åh ni måste kolla bloggen ikväll! Annica har precis skrivit ett inlägg som jag ska publicera lite senare. Så fint och starkt.

Men först kikar jag in för att tipsa er om Miss June klänningarna som äntligen kommit in på  Blueco. Jag älskar det märket. Tänk ett par kängor till i höst och en kort skinnjacka.

Foto Linda Clarenbring

dsc_0323

dsc_0395

Ni hittar klänningarna HÄR. Man svimmar så snygga kläder.

IMG_3411.JPG

Sedan ska man inte byta om i 35 grader värme inne gränderna.  Jag skulle ju bara byta om lite smidigt tänkte jag… Skrattade ihjäl mig! Fick inte av kläderna alls och allt klibbade fast. Linda skrattade så hon nästan kissade på sig. Snacka om panik när det gick folk överallt.

IMG_3564.JPG

Saxen var inte långt ifrån kan jag lova.

IMG_3566.JPG

Men ett gott skratt förlänger… jag är nog ganska galen att resa med tror jag, haha. Det blir mycket skratt och galenskap. Tack Linda än en gång för underbara dagar i Barcelona.

Nu ska jag iväg på ett spännande möte. Håll gärna tummarna för detta kommer bli fantastiskt tror jag om det blir av. En ska jag länge velat göra och som nu kan bli verklighet.

Kram!

ps Vad glad jag blir att botoxinlägget engagerar så många!