• 2017-07-31, 22:02
  • 15

Nu har vi varit hemma några dagar efter vår 3 veckors semester nere i Europa. Herregud vad tvätt vi har. Ni skulle svimma om ni såg högarna dagen efter vi kom hem.

Janne är den som tvättar här så jag ska inte klaga faktiskt. Jag är bortskämd och behöver inte tvätta ett enda plagg, haha! Jag lagar mat istället så vi hjälps åt och han är bättre på att tvätta än vad jag är så han får så gärna ta tvätten.

Delar ni på sysslor hemma eller låter ni bara en göra allt jobb? Hoppas inte. Jag bor ju ensam med barnen sedan ganska många år, men tjejerna har fått hjälpa till, skulle aldrig orka annars. Tycker även det är kul när alla är delaktiga.

Pommes och majo, öl till både lunch och kväll sätter sina spår efter 3 veckors semester. Hade vi inte rört på oss så mycket hade jag nog rullat hem, men jag älskar god mat, det är livet.

Nu är vi hemma i Göteborg och ska åka båt så mycket vi kan. Men vi kör gym varje kväll och morgonPW varje morgon. Hur skönt är det inte att vara igång med gymet?

Har lite nya träningskläder, tyckte det var kul med en blå camoflage! (adlinks) HÄR.  Better Bodies håller en bra kvalite tvätt efter tvätt och tyget är skönt. Har svårt för tights som är tjocka i kvaliten och som inte andas. De har även bra sportBH.

Vi kör på Nordic Wellness, ofta vid Ullevi men där är det ganska mycket folk just vid 18-19 tiden så vi brukar ofta gå till Exlusive, snyggt och trevligt gym.

Nu är det soffan och datorn i knät, ska ha klart ett utkast för ett samarbete i morgon bitti så jag får rappa på.

Håller på för fullt med alla våra tips från resan! Snart kommer det.

Kram så länge!

Förresten- Det är så kul med alla kommentarer, ni är bäst! Vill påminna om mailadressen, den syns inte utåt så ni vet det. Så ni inte blir skrämda.

 

 

  • 2013-08-10, 15:50
  • 13

Hej vänner hur mår ni? Jag njuter av lördag och vi hade en skön fredagskväll igår. Jag fick middag serverat när jag kom fram, kyckling med grönsaker och bea… Mums!
Sedan gick vi till Dorsia som ligger precis i närheten här. Ca 3 minuter :)
Det är något utöver det vanliga att sitta uppe på deras vackra takterass…
Väldigt osvenskt, väldigt vackert med alla träd, lampor och en varm känsla…
Svårt att fånga på bild så ni måste bara gå hit.


Jag hade nya VILA klänningen och mina ASH kängor från Greta & Anna jag fick av Michela när jag fyllde 40. Älskar dom!

20130810-155711.jpg

20130810-155727.jpg
Väldigt mörkt men åh så mysigt. Janne ville bjuda mig på en speciell öl och sedan gick vi hem. Lyx att ha några minuter till ett sådant vackert ställe. Det räcker ibland att gå en promenad, stanna till på ett mysigt ställe och njuta av sommarkvällen.. Det blev ändå tidigt i säng och vi sov ända till 09.20 och det är länge för att va oss …
Vid 11 hade vi bestämt träning med vår kompis Johan och jag vet hur slut man är som människa efter ett pass med Johan. Träning ska dock kännas och ge resultat så det är bara att köra på.
Vi har skaffat kort på Nordic Wellness idag körde vi på Almedal- vad fint det var där!! Bra när man kan träna på många ställen i flera städer.

20130810-160518.jpg

20130810-160534.jpg

20130810-160559.jpg
Vi började med RoddTabata! Maxhög puls… Bra för förbränning och konditionen prövas.
Man kör max 20 sekunder, vila 10 sekunder 8 ggr.
Efteråt blev det cirkelträning, 3 stationer . Trxrodd, chins och sittups på pilatesboll. Varje övning 10 rep förutom sittups där vi körde 15.
Alla övningar 5 varv.
Avslutade med en extra magövning med negativ belastning. Efteråt var jag mer död än levande men känslan är bästa som finns!

20130810-161403.jpg

20130810-161449.jpg

20130810-161553.jpg
TUR Janne hade med sig BCAA XX som är rena, snabba proteiner som tas upp fort av musklerna och grymt när du vill träna hårt och länge.

20130810-162250.jpg
Härligt men trött :)
Idag fick vi en låda med det godaste jag ätit på länge… Johan kom med en riktig överraskning där vi skulle få testa nya nötter som är på G ute i handeln.
Jag är ju svag för allt som innehåller choklad och är dom då nyttigare är det ett stort plus.
Jämför man dessa med andra dragerade nötter har dessa dubbelt så mycket protein, en fjärdedel kolhydrater och 4 ggr så mycket fibrer.
En liten “näve” max om dagen.
Självklart testade jag några direkt och herregud så goda dom var! Men efter ett par stycken var jag nöjd. (Mätt)
Ett gram socker per 100 gram.

20130810-162749.jpg
Visst ser dom läckra ut ;)
Meddelar när dom finns ute!
Efter träning-viktigt med mat för att bygga upp kroppen igen.

20130810-163020.jpg
Gott med kyckling igen, sallad och mozzarella…
Nu ska jag till salongen för att lägga i färg i mitt hår. Även putsa Jannes lite och kanske en skön promenad då solen tittar fram igen.
Flera vill att jag skriver mer om viktresa, självklart kan jag det!
Hörs snart //
Puss och ha en underbar lördag!

  • 2013-07-03, 16:07
  • 81

Att börja dagen med en joggingrunda är bästa starten! Direkt efter- äggfrukost och tillbaka mot Skövde för jobb till 21.

Jag hade en kasse med nya träningskläder från mmsport,  dessa kompressionskläder ger bättre resultat, minimerar skador och du får även snabbare återhämtning. Funkar verkligen då jag hade vinterstället. Dom sitter svintight så lägg dig ner och dra på dom haha…. men jäklar i min låda vad det kändes skönt att springa med dessa! HÄR finns mer info och bilder.

Älskar färgen!

Miljön är lika viktig…. visst är känslan magisk efteråt! en del frågar hur långt jag springer osv men jag varierar alltid. Vill man förbränna är intervaller grymt plus att du får en bättre kondition snabbare. Jag springer oftast 30-40 min för sedan har jag inte mer tid på morgonen. Ibland går jag PW och det ger också bra resultat. Variation är viktigt…. nu har jag ett nytt gymkort nere i Göteborg så det kommer bli mer styrka framöver och jag kommer lägga mer tid på träningen när jag är ledig.

Hur går det för er träning? Heja heja!

 

 

 

 

2013-07-03 Hälsa ,
  • 2013-03-25, 08:46
  • 0

Härliga måndag och jetlag ;) Men börjar med en grym tävling och den här tror jag ni gillar extra mycket. Det gör jag iaf, dessa bars är hur goda som helst och finns på mmsport. Vi tävlar ut 100 stycken, 2o i varje låda! Det finns två olika varianter, antingen proteinmeal som jag tar ibland efter träning eller också dietmeal som innehåller mindre kolhydrater som jag tar som mellanmål. Båda är jättegoda och jag tycker absolut dessa är bäst bland alla jag provat.

5 stycken vinner alltså varsin låda med 20 stycken bars, klicka på länkarna ovan och välj vilken sort och smak. De 20 måste dock vara en och samma smak. Min favvo är cocos-ckoklad i diet meal och jordgubb-lemon, hallon -lakrits  i proteinmeal men där finns det massa goda smaker att välja på. :)

Gör så här:

Lägg en kommentar med namn i kommentarsfältet nedan, skriv vilken smak du önskar vinna! Klicka in ett likes på MMsports fb och tävlingen avslutas torsdag kl 21 där jag presenterar dom 5 som vunnit!

LYCKA TILL!!

 

 

2013-03-25 Mitt liv , ,