• 2018-01-17, 11:00
  • 5

(Ställde in detta inlägg i morse innan vi lyfte mot Österrike)

Jag och Mona som driver härliga Monas universum åt middag på Miss Voon när jag var uppe i Stockhom, äntligen! Vi har försökt få till en middag när jag är uppe i Stockholm men varje gång har det varit omöjligt att få till. Nu blev det av. Jag tror vi satt i 4 timmar och pratade.

Vi har många gemensamma vänner, har ganska ofta smskontakt och jag har alltid gillat Mona. Rak, ärlig underbar att sitta och prata med.

Hon är en kvinna jag beundrar, hennes erfarenhet och det hon har varit med om ska jag berätta för er om en annan gång. Säkert flera av er som redan känner till.

Har ni varit på Miss Voon? Ligger på sturegatan, 5 min från stureplan. Så god mat om ni gillar asiatiskt. Riktigt bra service också.

Uppdatering från Frankfurts flygplats 12.15

Tack Mona för att du är du. Skit i den tröttsamma hatkommentaren jag nyss läste på din blogg. Fattar inte hur en del fungerar, men det kommer vi nog aldrig göra. Varför, varför varför måsta man vara så elak.

Ni hittar Monas smarta och roliga blogg HÄR! 

2018-01-17 Johanna Toftby ,

  • 2018-01-10, 09:41
  • 12

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Så många som vill kicka igång träning och äta nyttigare efter jul och nyår, men krångla inte till det. Sätt inte för höga krav eller gör för stor omställning, det är lätt att man drar man på sig skador eller tröttnar om du kör igång med 6 pass per vecka om du inte tränat alls.

Gör något du tycker är kul, vardagsmotionen räcker långt. Ut och gå, lyft vikter i vardagsrummet, dansa, åk skidor. Bara du rör på dig. Våra kroppar är gjorda för att vara i gång. Det är ren och skär misshandel mot dig själv om du aldrig rör på dig.

Igår var jag så trött efter suttit vid datorn och letat troll i 10 timmar så jag trodde inte jag skulle orka mig ut genom dörren.

Men så fel att tänka så. Jag och Marilyn gick ner till gymet ändå och det blev ett bra benpass och 20 min på crossen efteråt. Jag fick svettas, kämpa och vips kom alla pigga glädjehormoner! Pigg, glad och känslan efteråt är oslagbar.

Tränade med nya träningskläder, på riktigt så kan dessa tights vara de skönaste jag haft! Lite högre midja som sitter bra och håller in, men skönt material. Har svårt för material som inte känns skönt på kroppen.

Dessa är ett kap som du hittar HÄR. Normala i storlek. Toppen är skön tisha man kan reglera banden längst ner. Vill du inte träna i linne är detta perfekt för den var så sval och lätt. Finns HÄR. Har även beställt den i svart HÄR. 

Bönan ovanför känner ni säkert igen från Monas Universum, roligare blogg finns inte. Mona är en go och härlig vän jag ska äta middag med i Stockholm på måndag. Vi är båda på Tailsweep/Bonnier och på tisdag morgon ska jag på ett intressant frukostmöte på Bonnier. Händer så mycket kul där nu och är glad att vara en i deras team.

Läs hennes blogg HÄR Du lär inte bli besviken. (Visst älskar du Mona att du är med i ett träningsinlägg här på bloggen va? Haha)