• 2015-12-13, 11:50
  • 2

Vi vann auktionen och nu går pengarna till en fond som ligger oss varmt om hjärtat. I fredags morse var vi hos Morrongänget Mix Megapol Göteborg. Vi var där för att hämta tuban vi köpte till förmån till barncancerfonden. För 10 år sedan var Glenn Strömberg med i programmet och skulle “köra över tuban med ångvält”, ganska galet och roligt, ni kan se klippet HÄR. Klicka in 1:42:00 in på inlägget :)

Sedan dess har den hängt hos Morrongänget i deras studio! Förra veckan auktionerades tuban ut på PS ONLINE auktioner.se och det blev en spännande budgivning. Janne var med och bjöd från början och hade bestämt sig för att denna ska vi ha, vi ville ge ett stort bidrag till barncancerfonden.

Det var så spännande! Både jag och Janne stod och lyssnade, han hade koll på auktionen då det var flera som bjöd men när tiden var ute var det vi som vann. Riktigt kul!

Sagt och gjort! Tuban blev vår, jag trodde först det var en galen grej som man kanske inte ens ville hänga upp, haha men det är ju ett riktigt konstverk!

Här är bilderna från när vi var på radion. Peter, Linda och Fredrik- det var väldigt roligt att få hälsa på er i studion.

IMG_0123

Foto: Per Henriksson

IMG_0127

Här är jag med Per Henriksson från PS online auktioner. Kolla den grymma tuban! Visst är den galet cool :)

IMG_7300.JPG

IMG_7309.JPG

Dom hade även Grillmästarna JD Grill & Event på besök för att bjuda på grillad Julskinka, olika varianter så lyssnarna kunde få många tips hur man lyckas allra bäst.

IMG_7317.JPG

Här är Andreas och Johan som har vunnit/kommit tvåa i Grillmästarna på TV4. JD Grill & Event är ett grill och catering företag som är placerat i Göteborg. Dom är sååå grymma och duktiga! Dom lovar en grillshow utöver det vanliga som passar till både företagsfesten, privatfesten, invigningsfesten eller bröllop! Kanske blir det er vi anlitar när det är dags för oss ;-)

Vi fick smaka på så mycket gott som dom hade grillat, nu vet vi hur vi ska lyckas få en extra god julskinka.

IMG_7314.JPG

Vi fick även grillad grönkål, krispig så där supergod. Dom tipsar mycket om nyttigheter vilket jag gillar. Grönkål är så gott och nyttigt!

Vi fick även prova på glögg med cilli, det måste ni prova! Man skär en färsk chilli på mitten och lägger i glöggen när den värms upp.  Blir extra sting och supergott.

IMG_7320.JPG

 

Vi är oerhört glada för att kunna bidra med pengar från Johannashop.se Hela 13.250kr betalade vi för tuban, varav 11.250kr gick alltså rakt in till barncancerfonden! <3 (2000kr var inropsavgiften)

peter-forsberg-900x552

(Bild lånad från barncanderfonden.se)

Ni har säkert inte missat reklamen på Mix Megapol, Peter Foppa Forsberg är en utav Barncancerfondens ambassadörer.

Nu vill jag tacka er läsare som handlar i vår webbshop Johannashop.se Det är tack vare er som vi kan lägga pengar till välgörande ändamål. Både jag och Janne tycker det är viktigt att kunna hjälpa till, vi har många i vår närhet som drabbats av denna fruktansvärda sjukdom. Men forskningen går framåt, det känns bra i hjärtat att kunna hjälpa till.

Movember, som jobbar med att stötta forskning kring mäns hälsa har även de fått bidrag från shoppen och er läsare.

Hittills är det 1700:- och vi fortsätter att donera 100.- per sålt träningsplagg året ut.

185744-8ddcf788211246c3bb4247807e7fa70f

Så, tack än en gång för att ni handlar. Vi kommer fortsätta skänka pengar för det är det som behövs i forskningen.

Stor kram Johanna och Janne

 

 

 

  • 2015-11-22, 23:45
  • 3

 

Mix Megapols Morrgongäng firade 20 år i helgen och det firades ordentligt på Clarion Post igår. Morgongänget som väcker trötta Göteborgare varje morgon. Ni som inte bor i Göteborg kan ändå lyssna på nätet. Gör det! Man fastnar och måste lyssna varje morgon, för det händer alltid en massa galna roliga saker. Bra programledare. Det är ett fantastiskt radioprogram med stor variation även om jag ibland sitter med skämskudden när dom ringer och lurar folk. =) Ni måste lyssna på klippet med stackars killen som tror han ska bli pappa lite oväntat.

IMG_5511.JPG

Här kommer em bildkalvakad från en riktigt trevlig kväll! Vi var 620 inbjudna gäster och det var en hel del vi kände, vilken fantastiskt rolig kväll med konfetti och glitter från början till slut. Grymma uppträdanden, artister och Morrongänget sände “radio” för oss i publiken och plockade fram gamla roliga klipp och överraskningar.

Hatten av!

IMG_5483.JPG

IMG_5484.JPG

En liten stressad bild innan vi gick hemifrån. Tur vi har 4 minuter till post när det var Frölunda match samtidigt som festen. ;)  Är ju ihop med en hockeynörd.

IMG_5506.JPG

Mina kläder är Dondup topp och fick en expressleverans från Caroline från Schlimp and Ulrich! Tack gulliga du! Nu finns dom läckra halsbanden även i svart! Syns inte så mycket just här, men ni måste kolla in dom. Ni får dessutom 20% rabatt! HÄR. Skriv in Shlimps20% vid kassan. Detta svarta blir läckert om man har djupare urringning och svarta på huden..

IMG_5657.JPG

Underbara, grymma Petra Marklund!

IMG_5519.JPG

En liten bula på magen ;)

IMG_5558.JPG

IMG_5567.JPG

IMG_5525.JPG

IMG_5663.JPG

Stilig fästman!

IMG_5504.JPG

Dessa goingar hade vi till bords. State of Drama!

IMG_5505.JPG

Och Julia. Tack för trevligt sällskap!

IMG_5658.JPG

Måste berömma Clarion köket, vi fick en jättegod tre-rätters och jag är imponerad över att en oxfile´kan vara så perfekt och riktigt bra trots 620 pers…. allt var så bra!!

IMG_5540.JPG

Glenn och jag skrev på GT samtidigt, en go och gla gubbe =)

IMG_5574.JPG

Mer selfie från dansgolvet. Vilken fest det blev! Grymt liveband, mer uppträdanden och vilket party!

IMG_5581.JPG

Skönt inte bara jag som fotar…

IMG_5669.JPG

IMG_5670.JPG

IMG_5668.JPG

IMG_5667.JPG

IMG_5671.JPG

IMG_5470.JPG

Är ni i Göteborg måste ni gå in på Clarion Post. Det är så fint med allt vackert julpynt.

IMG_5556.JPG

Tusen tack för en riktigt trevlig kväll!

IMG_5464.JPG

Nu lyser äntligen rosetten! Här är det inte långt hem till Janne, han bor en bit bort, några minuter om man följer kanalen så jag går gärna förbi här så ofta jag kan för det är så vackert. Vill ni se mer bilder från kvällen kolla instagram: #morrongänget20år

Bloppisen gick super idag! Tack från hjärtat alla som kom! Bilder kommer i morgon.

Lång helg, lång dag. Vi har även varit och firat Pappa som fyller år i morgon och Carl som har fyllt år. Vi fick älglasagne. Så gott!

Nu säger jag God natt, kommer sova skönt för det blev inte många timmars sömn i natt.

Kram!