• 2020-10-21, 19:29
  • 9

Jag älskar skaldjur och jag älskar Göteborgs vackra skärgård! Vet ni vad man kan göra då? Jo, då åker man med MS/Trubaduren och dessutom får njuta av deras härliga vintershow! I fredags åkte jag och Janne med några goa vänner och vilken härlig kväll det blev. Vi har åkt den här turen många gånger och det är alltid lika bra! Jag har även sett att de kör lite fina hösterbjudande, kika HÄR för att läsa mer.

Nu är dessutom skaldjuren riktig bra när det blivit lite kallare. Vinterkryss är speciellt, det är en annan upplevelse när det är mörkt och allt är upplyst så vackert. Det är magiskt att lägga ut från Stenpiren och sedan tuffa ut under Älvsborgsbron och ut i skärgården. Tänk när de börjar med sina julkryssningar och julbord, åh jag längtar! Då ska vi åka igen! (Boka julbordet i tid)

De har så galet bra skaldjur! Man äter hur mycket man vill och de finns även mycket tillbehör som lax, sill och massa goda röror, kex och ost, vi är så nöjda varje gång med deras kvalité på maten.

Och det är självklart coronasäkrat och allt sköts exemplariskt. Man sitter ihop med bordet man bokat och det är bra med avstånd till nästa bord, sedan är det bara ett bord i taget och tydliga rutor man måste stå i vid buffén. Betydligt bättre än många restauranger har jag märkt, så vill du äta riktigt bra skaldjur och ändå känna dig trygg kan du åka med MS/Trubaduren.

Vi beställde även gratinerad hummer innan buffén, oj oj den var amazing. De andra tog gratinerade havskräftor, allt detta kan man beställa innan och det finns även ostron som vi brukar beställa. Gillar ni ostron förresten? Vi älskar det! De är vackra, smakar hav och bara är så gott och festligt. Men det tog mig nog fem gånger innan jag lärde mig.

Musslor är också något jag bara älskar, ibland mer än räkor, det finns förresten mycket recept här inne både som Moule frites och pasta, även massor med recept på räkor och kräftor! Sök i sökregistret längst upp. Nu börjar den bästa perioden för goda skaldjur.

Foto MS/Trubaduren

Foto: MS/trubaduren

Och äntligen kunde de köra sin show igen istället för underhållningen utan klädbyte osv. Så kul!

Det är blixten som slår i Hannas ansikte så ni inte tror jag har ritat dit ett sträck, haha.

Tack vänner för en riktigt härlig kväll och tack MS/trubaduren, vi ses på julkryssningen! Gänget vi står med är våra vänner från radiokanalen Pirate Rock, Västkustens bästa ROCK! Har ni inte lyssnat på den hittar ni kanalen HÄR. Missa inte massa kul som händer på den kanalen.