• 2019-04-13, 14:37
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Balkongen på hytten är verkligen något ni måste boka med om ni ska åka. Det gör hela resan, jag älskar sitta och bara titta ut på havet, inget land någonstans. När jag och Janne reste så satt vi ofta här, han älskar också havet och vi satt även här och jobbade. Man behöver komma undan ibland.

Titta på solnedgången eller äta frukost, man kan få frukosten till rummet om man vill. Något mindre utbud förstås men mysig att göra det en dag.

Har några tips till er! Hittade röda byxor innan vi åkte, så sköna och lätta att packa ner i väskan. Sitter jättefint på. Klantigast i världen är jag. Spiller alltid och så klart jag gjorde även här.

HÄR, söt vit blus med band i bak HÄR. Marilyn tyckte den outfiten var jättefin, fräscht i sommar.

Ellos kör 30% så passa på nu! HÄR är startsidan med kod.

Många frågar även efter denna rosa söta klänning med hjärtan, hur söt! Tänk till bröllop eller studenten, ni hittar den HÄR. 

Här är den turkosa klänningen, som även är fin som vanlig strandklänning. Jag älskar off shoulder och bor nästan i sånna kläder sommartid.

Turkosa HÄR.

Nu är vi framme i Miami och ska kliva av båten efter en helt underbar vecka här, saknar resten av gänget men Lisa-Marie pluggar och kunde inte följa med, Janne är på en hockeyresa med ett gäng grabbar i Dubai, bokad sedan väldigt länge så våra resor krockade totalt, vi kunde inte åka kryssningen en annan vecka eftersom detta är ett delsamarbete.

Men vi kommer boka till höst/vinter igen, för detta måste de med på. Saknar dem så mycket men snart ses vi.

Nu blir det Fort Lauderdale!

 

 

 

 

 

2019-04-13 Johanna Toftby

  • 2019-04-11, 20:25
  • 8

Nu är vi ute till havs och just nu ligger vi och solar uppe på SPA däcket. Det är verkligen något jag kan tipsa er om. Jag köpte veckopass till spa och då får man tillgång till deras soldäck som finns på båda sidor om båten. Lugnt, skönt, inget kaos eller hög musik. MSC cruises är så bra så bra, Marilyn vill åka till höst/vinter igen. Då måste Janne och Lisa-Marie med.

Inte trångt, vi ligger helt själva just nu jag och Marilyn. Havet är så rogivande för själen, ska ni kryssa, boka med balkong. Sitta där på morgonen med kaffe är helt underbart.

Vi har varit på Jamaica, Caymanöarna och igår Mexico. Så tagen av allt fint, följer ni mig på stories ser ni vart vi varit. Idag sitter jag och jobba en del, solen är så stark och vi ligger uppe på däck så är inne i skuggan en stund nu. Ni kommer få tre inlägg från varje ö vi varit på med några små tips som är bra att tänka på när ni ska ut på öarna för att få den bästa upplevelsen.

Kryssa i karibien och just dessa stop är det bästa jag gjort.

Ska jobba en liten stund till, nu är klockan 14 hos oss, skiljer 6 timmar igen. Blir något gott att dricka snart och lite lunch på däck. Man kan ta med sig lunchen in här på spat, de har bord och allt, så bästa tipset. Köp dagspass eller veckopass in hit. Helt underbart!

t

 

 

2019-04-11 Johanna Toftby, Resor
  • 2019-04-07, 07:01
  • 7

Här är klockan lördag midnatt och ni kanske precis vaknat söndag morgon.

Nu är vi ombord på MSC seaside och vår kryssning i karibien har börjat. Och vilket start! Fartyget avgick från Miami, det var otroligt häftigt se allt från sjösidan så högt upp.

Vi var flera timmar ombord innan och det var riktigt bra. Utsikten går knappt beskriva. Förra året kryssade vi med Royal Caribben som utgick från Fort Lauderdale, det var stor skillnad att få checka in på båten här i Miami.

Det var en ganska rolig syn att se alla mobilkameror i luften, alla passagerare gick och filmade. Kul att det inte bara är en bloggare som fotar halvt ihjäl sig.

Vi är redan så imponerade över hur mycket det finns här och då har vi bara varit här i några timma,  så snyggt överallt, så coola barer och häftiga grejer.

Svimmade nästan när jag fick chokladbaren! Tänk er choklad högt och lågt, bara delikatesser-till och med rinnandes choklad på väggarna. Precis bredvid ligger det passande nog en stor champagnebar med mängder av champagne.

Haha! Jag har hamnat i paradiset.

Ni kommer få hänga med förstås, bombat er med filmer på stories men många vill se mycket film, så roligt att ni är många tusen som ser filmerna, bara skrolla förbi annars om det blir tjatigt.

För den här resan ska jag fota mer än vanligt, jag gör nämligen ett roligt samarbete med MSC Cruises. Jag kommer dela med mig av hela resan men kommer också jämföra med andra kryssningar och kommer vara ärlig.

Det ska bli riktigt kul att få göra resan med min Marilyn, vi har så roligt och mysigt ihop. Men jag saknar Lisa-Marie och Janne väldigt mycket, jag vet att de hade bara älskat detta.

Vi får åka till hösten igen så alla kan vara med.

Här är vår hytt, ska ni boka är mitt tips att boka med balkong. Gör väldigt mycket, det är skönt att kunna sitta där och bara ha det lugnt och skönt. Se havet… bästa är när man går ut från alla hamnar.

Jag lägger upp bilder från dag ett när vi gick ut från Miami, sedan kommer jag förklara lite mer i morgon från fartyget. För nu stupar jag. Jag tror vi har gått 20 000 steg minst här på båten, fartyget är stort som en stad! Man går och går och går, dessutom körde vi ben på gymet idag så det kommer kännas i morgon.

God natt där hemma, god morgon om ni redan är vakna denna söndagsmorgon.

Starisland!

Miami beach! På den piren gick vi igår efter en lång PW på stranden på 8 kilometer. Otroligt häftigt att se allt från den här sidan. Så vackert.

I morgon kommer mer bilder från insidan, men tvungen visa dessa. Har ni sett showerna på fartyget? Man fattar knappt hur proffsigt allt är, men vilka shower. Blev knockad!