• 2019-03-07, 14:40
  • 24

Vad är det för fel på en människa som skickar vidriga, äckliga dickpicks? Alltså en bild på sitt könsorgan. Jag kan knappt skriva orden. Vad har hänt i huvudet på vissa människor? Jag kan inte förstå det. Vad har gått snett? Jag vet att alla människor är olika, men vad har hänt när de tappat det totalt. Inga som helst spärrar. Skickar vidriga äckliga fula jävla bilder på sitt fula könsorkan och frågar om deras snopp är fin? Den här gången hade dåren målat sitt könsorgan svart med målarfärg. 

Jag blir spyfärdig. Mår illa på riktigt. Och vi är många som är utsatta för dessa äckliga nätblottare. Den här dåren skickar även till bland annat Maggan, Hanna Graaf, Mirka. 

(Bilden var jag tvungen att sänka ljuset på för att ni ska slippa se fanskapet i detalj som jag tyvärr fick se.)

Galningar finns det överallt. Ibland kanske de ligger inne på psyk, men sedan ut igen för att terrorisera eller stalka, tyvärr går vissa så långt så de begår hemska, hemska brott som är så mycket värre än det jag varit utsatt för. 

Min dotter Marilyn fick se bilden precis, hon fick nästan gå och kräkas! Fy fan vilka vidriga äckel det finns det ute, hjälp oss att anmäla så kontot stängs ner.

När han öppnar nya konton kommer jag fortsätta anmäla och lägga ut. 

 

 

2019-03-07 Johanna Toftby ,