• 2011-08-11, 23:43
  • 0

Ok. Nu kan det bli tjatigt allt snack om min bil. Men ikväll kom den, en söt liten stadspärla inrullandes 18.15 på gatan utanför vår salong. OH SHIT vad häftigt! Jag nyper mig i armen,  nu blev det verklighet. Jag ska inte tjata sönder er, men jag är så otroligt GLAD för den. Söt,  snabb och fullutrustad…! ( shit vad pengar den är värd… oj oj…)  DEN HAR JAG VUNNIT…!  ♥♥♥  Hur ska jag tacka er alla??? Ska jag komma och hämta er så tar vi en tur! Allvarligt, trodde ni detta? För det trodde inte jag…

Ikväll har jag kört runt runt…  kunde bara inte gå hem själv och ställa den på parkeringen… så jag drog till Sjötorp och hälsade på mina tjejer som är där ett par dagar med syrran och hennes små. Gissa om dom var glada!

Tog oss en tur.. titta vilka små gator som går från mormors och morfars hus ner mot kanalen…

Här är min morfar! Mormor och min mamma är på semester i Finland och reser runt och hälsar på släktningar. Vi tog oss en tur och ringde runt lite, han tyckte det var stort med lilla skärmen där man kunde ringa ifrån. :-D Tycker jag med.

Nu är jag hemma, barnen är kvar i Sjötorp tills i morgon. Allra helst hade jag velat ta med mig bilen in, sova bredvid som en 7-åring med juklappar. Så barnsligt lycklig.

Tack för era filmtips, blev ju alldeles snurrig när jag läste era kommentarer haha, men det blev Maria Wern. Bra film! Eftersom jag somnar 18 gånger till och från får den inte vara jobbig.

 I morgon är det jobb till 15 och sen blir det roadtrip, vi skulle egentligen tagit tåget men nu blir det självklart BIL. ;) Vi ska ner till Göteborg med jobbet på en grej- kanske vi ses? Hoppas ni mår bra och tar hand om er, sov gott. Natti natti  Zzzzzzz…

Puss

2011-08-11 Mitt liv

  • 2011-04-24, 21:29
  • 0

Vilken helg!  Det är ju nästan löjligt vilket bra väder vi har. Helt underbart och vi njuter varje sekund. Detta har vi väntat på sååååå länge…! Hur har ni det? Har ni varit ute och myst? Vi hade en jättetrevlig dag igår och här kommer lite bilder…

På fm åkte jag, barnen och Linnea upp till Maxi och gick och strosade där… Barnen handlade lite kläder.. och vi hade en härlig dag! Kolla pärlan bakom! Börjar känna den bättre och bättre och vi är bra kompisar nu, Micra och jag. ;)

Mysigt på Per och Annikas altan!

GRATTIS på födelsedagen i efterskott!

Vi grillade fläskfile och hade smaskig vitkålssallad och klyftpotatis till. Mums!

...dags för desserten!!! :-)

Jag fick ju världens bästa tips av "Ullis" här på bloggen. Igår gjorde jag den!! Det GÅÅÅR inte beskriva hur god den blev. Ni måste testa!! Maränggrottor med vaniljmascarpone och färsk frukt. Himmelskt gott. Jag gjorde marängerna på morgonen och sen fick de stå i ugnen hela dan, de blir så sega och goda då. Pistaghacket gjorde det exta smaskigt. ;)

Tadaaaaaa! Frukten skar vi och lade på precis innan, kombon krämen, frukt och maräng var riktigt gott. 5 plus!

TACK bästa vänner för en trevlig Påskafton!

  • 2011-04-19, 23:27
  • 0

Yes! Idag kom det en ny liten Nissan Micra leverad till Skövde. Oh shit så snygg den är…en svart, liten  pärla. ;-) Tack Marcus för att du körde ner den. Nu ska vi få prova den ett tag och göra en utvärdering vad vi tycker. Spännande! Min lilla bil får stå åt sidan ett tag och vila upp sig.

Smidig och säker bil...

För övrigt är det full fart här hemma, min näsa rinner som aldrig förr och barnen har sitt underbara påsklov. Gud så skönt för dom! Men jag är den elaka morsan som vill ha hjälp med städning här så i morgon ska de storstäda och göra påskfint. Jag pratade med min mamma förut och vi fick minsann torka alla jäkla lister och dra fram sängar när vi var små. Gud vad jag skrattade åt allt när hon berättade…ville inte alls städa. Men vi lärde ju oss en massa bra saker. Nu skrattar jag som sjutton åt det. Min mamma var hysterisk och alla skulle storstäda, vi skulle ha gäster och det skulle vara fint från golv till tak. Varsin dammtrasa fick vi i näven.

 Nu är det min tur. Här ska röjas och grejas i morgon, sen ska de få belöning  och ett extra stort påskägg. Marilyn har förresten chattat med moster Linnea idag, hon kommer hem från Norge i morgon kväll. Som barnen längtar… deras bästaLinnea! På fredag ska vi ha påskmiddag allihop, även de gamla kommer. Vi kallar dom så, det låter så roligt även fast de är yberpigga så är de ju äldst. Gamlamormor och gamlamorfar. :)

♥♥♥

Vi chattar med moster...!

Vill visa er en gigantisk fläta, Lisa-Maries hår… kolla min hand. Den ser ju liten ut… Sjukt.

Fattar inte hur mycket hår ungen har. ♥

Just nu skulle jag behöva köra upp två stora tamponger rakt upp i näsan, herregud! Har aldrig snorat så mycket, så irriterande det är. Får testa med en clarityn. Är det bra?

Dags för natti här, god natt mina solstrålar, ni är bäst.

2011-04-19 Mitt liv