• 2012-08-10, 20:33
  • 0

Det närmar sig Formexmässan! Jag kommer åka upp till Sthlm på torsdag och göra ett roligt jobb för Love Forever. Vi kommer ha visning och massa annat kul i montern. Lina från Nordljus kommer vara på plats och plåta allting. Nu har förresten “katalogen” kommit som vi fotade nere i Barcelona. Ska visa er bilder!

Provade en fin tunika ikväll, den här kan man förhandsboka på Nordljus.net.
Är typ kär… så fin!

20120810-203113.jpg
Har satt mig i soffan, ska köra ett ryck här snart. Brud i morgon tidigt och ner till hjärtat och ut med båten.
Barnen är hos sin pappa i helgen, Marilyn kom hem från Ullared ikväll. Jag är glad att slippa åka dit men hon hade haft jättekul!
Jag tillhör nog den enda som inte vill dit… Men tror säkert det finns fynd men jag orkar bara inte leta och trängas.

Kram =)

  • 2012-03-07, 00:55
  • 0

Ikväll var jag hemma runt 22, jag körde hem mamma och sen satt jag i bilen och spelade Loreen svinhögt. Underbart. Hon måste bara vinna på lördag. Kan vi inte bestämma att vi alla röstar så hon tar hem hela tjottaballongen?

Vi har satt upp  hyllor under våra speglar ikväll, vi hittade en perfekt på Mio där även speglarna kommer ifrån.  Är så glad och lycklig över att allt blir så fint-Jag älskar salongen <3 Men som sagt, det är mycket strul innan allt är i hamn och det blev även min krönika som kommer i morgon. Inget ont som inte för nåt gott….

Alla kunder som kommer in tycker det känns mysigt och personligt. Vi blir så glada! Idag fick vi så mycket fina blommmor, jag blir lycklig  ända in i hjärtat. Tack  vänner, kunder och leverantörer. Snart ska vi ha invigningsfest men måste bara  komma i ordning lite först.

 

 

Jippie!!!! Vi packar upp allt fint från nordljus.net. Åh så snygga grejer!!

Mini kopplar ihop nya datan med babsen, skrivaren och allt som hör till... puh.

Titta vilka fina ljusstakar och mysiga saker. Vi kommer ha små grupper i fönstren med silversljusstakar i olika höjder. Lite som jag har på mitt halvmånebord i köket. Stora liljor i hög vas bredvid kommer bli fint. Men nu har vi fått såååå fina blommor som pryder våra skyltfönster! Min tunika är en utav alla Lucky Lina också från Nordljus.net. Dom har otroligt fina grejer och ikväll har jag bara suttit och surfat runt länge och tittat på allt fint. Avkoppling...

HÄR hittar ni dit. Heminredning och massa kläder!

Vad tror ni? Älskar´t!

En utav alla fina vi fick idag <3

 

Ni tittar väl in och säger hej om ni åker förbi?!

I morgon kommer jag ha kunder till sen kväll och börjar därför lite senare. Jag måste hinna gå på stan och kolla in kläder till ett modejobb som ska fotograferas på måndag nästa vecka.  Jag ska skriva texten och ta fram vårens trender i skövdebutikerna som kommer komma med i shoppingbilagan om ett par veckor. Det är ett stort arbete som tar en hel del tid och ska bli jättkul! Men förstår om ni tycker jag är galen som tar på mig en hel del jobb… men jag brinner för mitt arbete!

Men ska vila snart, till helgen ser jag fram emot massa mys… lite återhämtning  med god mat,  kanske lite hemmaSPA och gott vin till Melodifestival. <3

Dags att krypa ner, god natt och god morgon! Missa inte tävlingar jag kickar igång snart.

 

 

  • 2012-02-01, 18:29
  • 0

Idag har jag på mig mina bästa julklappar… Underbara Primeboots från CL och tunika Chillnorway från Nordljus.
Den kommer jag även använda som jacka/kofta i vår! Har ni varit inne på deras sida? Jag blir glad och lycklig av allt fint dom har.
Stövlarna är också bland dom bästa för fötterna, men hårda i början men då är dom tydligen bra kvalité… fick jag reda på av skomakaren bredvid.

20120201-182836.jpg

Dessa finingar håller i minst 10 år, skinnet blir bara bättre och bättre… Dessa finingar har en livslängd på 10 år och blir bara bättre med tiden...

20120201-183156.jpg
Ikväll ska vi på Skövde HF som spelar match i arenan och en tyst minut för Annliz som var en eldsjäl och en fantastisk människa.

  • 2011-06-10, 16:35
  • 0

Var snabbt hemma på lunchen, köpte med mig jordgubbar som vi ska mumsa på ikväll. Hade även fått ett bedårande paket, överraskningar är härligt!

Så fint och gulligt inslaget...

Underbara romantiska sjalar, ” Lucky Lina” som finns på Nordljus och dessa tyckte jag verkligen om så en åkte på direkt, speciell och härlig färg.  ( sjal prades)

UNDERBAR hemsida också, tack snälla för den fina presenten!

Dags att jobba vidare och sen är det freeeeedagsmys med mina ♥ 

PUSS

Nedan är en bättre bild på min favoritscarfs… snodde den från hemsidan ;)

2011-06-10 Mitt liv ,