• 2016-01-03, 23:00
  • 12

Här kommer bilderna från vår middag på nyårsafton 2015. Vi hade middag hemma hos Janne med våra goa vänner Malin och Micke. Alltid lika härligt att ses!

Eftersom både jag och Janne har tonåringar bestämde vi att det får bli Göteborg då han hade sin yngsta det här året. Livet som särbo och han har sin dotter varannan vecka gör att vi får försöka hitta lösningar som funkar.

Man vill ju ses hela tiden med sin kärlek som man älskar men allt går. Det är otroligt många fördelar med särbolivet och snart är det 4 år. <3 Man tröttnar inte. Man längtar hela tiden istället, som tur är ses vi ofta och flera gånger i veckan. Även om det kan vara påfrestande vill ingen eller framförallt, kan vi inte slita upp något barn och flytta för att vårt ego vill. Det får vänta.

DSC_0502

Blommor, Champagne och massa ljus. Missa inte kolla in Jannes tavla från Bingo Rimér ;)

DSC_0495

DSC_0549

Nyår kan man INTE ha för lite paljetter på sig, haha! Älskar klä upp mig inför fest. Outfiten är från Blueco.se (Melrose)

TACK än en gång för att ni fina läsare engagerade er i mina nyårskläder. Det var roligt att få överraska med ett presentkort till en utav er som skrev, nu har hon hört av sig och fått sin present. Vi kommer fortsätta med överraskningar här inne, nästa gång kanske det blir just DIN kommentar som vinner något.

DSC_0573

När man har middag, gäster och lagar massa mat är det inte enkelt att fota som när jag fotar inspirationsbilder och “jobbar”. När man har middag blir det därför inte samma bilder förstås som om jag hade lagat mat och lagt upp som recept här för er. Så håll till godo med alla bilder men tyvärr inte lika snygga som jag hade önskat. Liiite stressigt om man säger så ;)

Vi bjöd på Champagne till snittar och förrätten. Jag gjorde smördegsbakelser med en jättegod röra på chevreost, crème fraîche, färska fikon, rostade pecannötter. Så gott!

DSC_0560

Laxrullar med philadelphiaost, cremefraiche och vasabikräm. Också gott tilltugg att bjuda till fördrinken.

DSC_0579Janne serverar iskall champagne till våra fina gäster.

DSC_0541

Några frågade över mina lockar. Jag gör aldrig perfekta korkskruvar. Jag lockar med den bredaste GHD locktången (inte platttång) Gör aldrig ordning håret samma dag som det är nytvättat. = katastrof. Inget håller, inga lockar blir fina och allt rasar. Dagen efter är perfekt. Sprayar med torrschampo under och imellan för lite stadga och volym, sedan tar jag stora passeér för att få det mer vågigt och busigt. Snurrar på tången, sedan sprayar lite. Rör inte håret när det är varmt, då raknar det. Rör om efter en stund i hårbotten, skaka och tadaa- klart!

DSC_0591 Inte det minsta bra bild men förrätten är jättegod. Ni måste göra denna. Pilgrimsmusslor med basilikasås, gjorde den en annan gång till tjejerna på halv åtta hos mig och det är verkligen såå gott.

DSC_0603

Gissa varmrätten? Potatistårtan är fin att bjuda på så det gjorde jag. Sedan helstekt oxfile med rödvinsås som fick koka hela kvällen dagen före. Köpte ett italienskt vin som passade perfekt till varmrätten, måste tipsa er om det.

IMG_9517.JPG

Bästa som finns att greja hemma, göra fint för gästerna.

DSC_0609

Finns inget som är så viktigt som att skratta i ett förhållande.

Finns inget som är så viktigt som att skratta i ett förhållande.

IMG_9564.JPG

Vid halv tolv tog vi en taxi hem till Malin och Micke för dessert. Dom hade sin son med sin så det var skönt för han att vara hemma. Sedan är det riktigt kul med miljöombyte! Vi fick god champagne och skålade in 2016!

IMG_9563.JPG

IMG_9548.JPG

IMG_9538.JPG

Tack vänner för en fantastisk mysig Nyårsafton!

IMG_9554.JPG

Fick en smarrig chokladdessert som var mums.

IMG_9558.JPG

DSC_0614

Dagen efter var vi så trötta så vi låg nog i soffan hela dan, måste varit årets tröttaste dag efter alla helger, jul och nu Nyår. Därför är det extra skönt att vara ledig en vecka till, träna och bara ta det lugnt.

DSC_0551

Hoppas ni alla hade en fin nyår, visst är vi taggade att köra igång ett nytt härligt år!

Kram, nu ska jag köra 50 stepup på en hög stol. Dag 2 avklarat, bara 98 dagar kvar =)