• 2016-12-28, 14:04
  • 20

Här kommer ett tips på snygg nyårsklänning om ni ännu inte vet vad ni ska ha på er. Gillar att den är superbillig, det måste inte kosta massor när man dessutom ska ha en klänning för kanske en enda kväll.

Vad vill ni ha mer för nyårstips? Hår kommer, även lite mer mat. Dukning kanske?

Lång, skön så man kan slappna av haha! Örhängen från Caroline Svedblom. Finns hos Clarks HÄR.  Jag har storlek S (normal i stl)

Vet ni hur ni ska ha håret? Sväng upp en enkel tofs på sidan, det är fint och enkelt. (inte nytvättat för då rasar allt.) Kommer med frisyrtips snart.

Nu ska jag och Marilyn ner på stan och äta lunch, har varit ute på en långrunda med Lucy. Hon springer så duktig nu och älskar våra rundor. Iskallt men soligt och fint ute.

 

 

 

  • 2012-12-12, 08:00
  • 0

Jag har fått hem DEN efterlängtade. Sedan länge har jag sneglat och dreglat, knapp kunnat väntat… man kan adrig får för mycket av ….

lite glitter och paljetter. =) Pernilla Wahlgren är inte bara grym på kladdkakor utan hon är även duktig på kläder.  Nu har hon sin egna design- wow! Och jag föll pladask för den här glittriga. Den finns även i snyggt brons… sitter som ett smäck och passar många kroppar då den är töjbar och ett bra tyg. (Inte så där sladdrigt, tunt….) ÄR så nöjd! Den kommer åka på framöver när jag och Janne ska iväg…

För mycket glitter kan man adrig få för mycket av….. ett par höga klackar sen är du redo. Klänningen är ju som ett smycke :)

Vill ni också ha den? Ni bloggläsare får dessutom 20% rabatt fram till söndag!

Den finns på provrummet och skriv in Johanna i kassan så dras det av 20 % på den här blå eller den i brons. Gäller till söndag.

Älskar klänningar som sitter snyggt och inte kostar en förmögenhet. Jag har stl S och den är perfekt.

HÄR.

Puss