• 2017-01-28, 21:00
  • 8

Dessert behöver inte innehålla vitt socker, det finns ju så mycket annat gott. Gårdagens dessert med ett gott rödvin till blev helgens bästa! Ostar, hemmagjorda rawfoodbollar, päron med Saint Agurd med valnötter, himmelskt!

Gillar ni ostar som dessert?

Janne kom upp igår, mysigt att vara vara hemma. Tjejerna har varit lediga, vi har tränat mycket och jag klippte Janne idag, hann även få i en färg i mitt eget, såg ut som skräp. Ska vara med i Malou efter 10 på måndag så vill se hyfsat ok ut, haha. Haft en stressig vecka, mycket jobb och en del som måste hinna bli klart före ett datum, då är det skönt med en lugn helg hemma.

Många frågade om dessertbrickan på instagram idag, men det är så enkelt. Lägg upp några goda frukter, jag tar alltid några passionsfrukter. Ju surare frukt, desto nyttigare. Några jordgubbar är alltid trevligt, några ostar du gillar. Päron med ringlad god olivolja och toppa med lite hackade valnötter. Gör egna chokladbollar, jag rullar ofta i nötter, det passar gott till ost.

Recept rawfoodbollar HÄR. Finns även recept med lakrits, jordnötscrunch, hasselnötter mm. Sök längst upp i sök så kommer massor recept upp.

Ett italienskt jättegott rödvin till!

Lördagsmys! Färska blommor, liljor (utan doft) är mina favoriter.

Hoppas ni har en fin helg, tack från hjärtat för alla mail, kommentarer och fina hälsningar. Går nästan inte förstå hur många ni är här inne varje dag.

Ni ger mig energi och jag blir lika glad varje gång när ni kommer fram och säger hej.

Kram på er!

(Bott i träninsgkläder i helgen)