• 2015-07-10, 17:33
  • 1

Ni missar väl inte tävlingen jag berättade om för ett tag sedan? Plocka fram lite kreativitet och du kan vinna en weekend på härliga Österlen!
Såhär fin gjorde jag en flaska rosé för ett tag sedan när jag skulle hem till mina goda vänner som firade bröllopsdag! En fin påse, snören, små vita rosor jag klistrade fast och små gulliga klädnypor med hjärtan jag hittade i en mysig pysselaffär.
Finns hur mycket fint som helst man kan göra! Lite vit tyll jag hittade i en låda blev pricken över i! Alltid så roligt att ge bort paket som man lagt lite extra tanken bakom!

Med just din kreativitet  kan du vinna en weekend för två på Österlen! Förutom en övernattning på härliga Drakamölla Gårdshotell och en härlig middag på hotellets prisbelönta restaurang får ni även lära er det ädla konsthantverket glasblåsning hos Österlens Glashytta!

Så här tävlar du:

1. Följ @handcraftrose på Instagram
2. Lägg upp ditt foto på ditt verk
3. Tagga din bild med #handcraftwinesbyme

Du kan läsa mer om tävlingen här!

Lycka till!

  • 2015-06-30, 13:49
  • 10

Satt häromdagen och kikade lite på olika vinställ. Jag har länge försökt hitta något som passar just min stil,  det finns ju så många olika sätt att förvara vin. Själv gillar jag när flaskorna är lite extra fina så man istället för att gömma undan dem i ett ställ kan ha dem framme som enkel dekoration! En bricka, lite blommor och kanske annat du har hemma blir en fantastisk bordsdekoration till sommarbordet! Älskar fina dukningar och när man anpassar till årstiden och temat på sin dukning och det man ska bjuda på.

Kolla här då! Detta får ni inte missa.

Nu kan du som är lite extra kreativ tävla med Handcraftwines och vinna en weekend för två på Österlen.
Förutom en övernattning på härliga Drakamölla Gårdshotell och en härlig middag på hotellets prisbelönta restaurang får ni även lära er det ädla konsthantverket glasblåsning hos Österlens Glashytta!
Allt du behöver göra är att fotografera av just din designide och lägga upp på instagram med #handcraftwinesbyme
Läs mer om tävlingen här!