• 2010-08-29, 23:01
  • 0

God kväll snyggingar!

Vi har haft en riktigt skön och ledig söndag. Varit ute och gått, myst med barnen men också fått massa gjort. Vi har storhandlat och lagat middagar inför veckan. Måste verkligen se till så allt klaffar när måndagar kör igång nu när jag jobbar mycket och barnen har sina aktiviteter mm. Skönt med lunchlådor och mat som barnen bara kan värma. Planering, ett måste.

Marilyns fotbollsmatch gick jättebra! Bra spel av tjejerna och de vann med 7-4. Riktiga kämpar!  :) Lisa-Marie har varit med sina kompisar och förbett lite inför skolan. Nu kör det igång ordentligt. Men hon stormtrivs och starten har gått bra.

Strax ska jag krypa ner, ska bara skriva färdigt ett mail och svara på ett gäng  frågor till en spännande grej. Har fått äran att sitta med i en panel framöver som jag ska berätta mer om. Det ska bli riktigt skoj!

Matlådan är gjord, barnens skolpapper är ifyllda och Marilyns “fikamatsäck” är packad inför deras utflykt i morgon. Nu ska jag sova gott och ser fram emot en ny vecka.

Natti natti natti

Maten ihoptryckt i lunchlådan kanske inte ser så imponerande ut… men detta är riktigt gott. Enkel, smal kycklinggryta med fullkornsris. Fixar recept i morgon om ni vill!

2010-08-29 Mitt liv , , ,