• 2018-11-20, 14:23
  • 4

Black week är igång! Jag har många läsare som uppskattar nedsatta varor så man kan fynda och hitta tips på julklappar. Idag kör vi parfymer! Här kommer mina favoriter jag gillar. Parfymer är kul att ge bort.

Lyko ger er 20% rabatt idag, HÄR. Även tips på mina bästa doftljus längre ner.

Min bästa parfym jag någonsin haft är från By Terry. Dyr, men 500kr billigare än där jag köpte. Söt, orientalisk och  underbar. Får alltid frågor vad jag har för parfym när jag har den. Tips om ni gillar Hypnose, Victor & Rolf, Burburry, då gillar ni den.

En av mina och tjejernas favorit är Victor & Rolf, säkert kort till den som gillar lite kryddig men absolut inte tung. HÄR 

Clean warm cotton. Sportig och fräsch. HÄR  

Tonårsfavorit! Juicy couture. En hit om ni letar julklappstips. Mina tjejer har älskat den doften, söt flaska. HÄR. 

Hypnose, min mammas favorit och jag har den också. Vanilj, pudrig och behaglig. HÄR. 

Elizabeth Arden, vinnaren av årets damdoft 2017. Den ÄR så fin, pudrig, påminner något om Hypnose. Billig. HÄR. 

Söt presentkit Victor & Rolf HÄR. 

De har även bra pris på doftljus.

Den bästa juldoften jag vet är Yankee Candle Eve. Doftar helt underbart. Vi har det tänt varje dag nu men vårt är slut så nu har jag köpt ett nytt från Lyko. Det doftar inte starkt, kanel och äkta jul. HÄR. 

Jag gillar även Voluspa Mandarino Cannela, doftar inte heller starkt. Mandarin, kanel. Även Crisp Champagne och Mokara som är även Marilyns favorit. Älskar ge doftljus i present och älskar att få. Fler doftljus HÄR.