• 2018-10-23, 20:02
  • 14

Nu kommer mer bilder på Plasmapen behandlingen jag gjorde på Löfvingkliniken i fredags, alltså för bara fyra dagar sedan. En behandling som stramar upp och krymper lös hud utan kirurgi med snabb återhämtning. Ingen kniv eller nålar. Rabattkod längre ner.

Har skrivit om det HÄR och HÄR innan. Jag har lagt ut bilder dag för dag för att visa upp hur det kan se ut dagarna efter, det är inte alla kliniker som är öppna med det men märker att ni är väldigt många som vill följa för att se. Kul med så stort intresse.

Bilden nedan är ca 8 timmar efter plasmapen, jag gick ut ändå, brydde mig inte hur jag såg ut. Passande nog gick vi på Halloween på Liseberg.

Vad är Plasmapen? En behandling som stramar upp lös hud, funkar på tex övre ögonlock, under, påsar, rynkor mm, öven halsen, hamstekinder osv. Plasmapen Louise Walsh har en elektrod som avger en flash av plasmaljus när man riktar den mot huden vilket skapar ett litet microbrännsår, små prickar. En läkningsprocess startar och nytt kollagen bildas. Håller i flera år. Små skorpor faller av efter ca en vecka.

Ni är många läsare som är intresserade att göra Plasmapen och från idag får ni 20% rabattLöfvingkliniken i Göteborg! Rabatten gäller bokningar två veckor från idag men ni kan alltså göra behandlingen ett datum längre fram. För att läsa och boka, klicka HÄR. 

Ring Löfvingkliniken för att boka tid eller för en konsultation på 031-711 6202 uppge mitt namn så får du 20% rabatt. Eller kolla hemsidan för tider HÄR.  Kostar från 3000kr och uppåt.

Här får jag riktigt bra bedövning som Caroline strök noggrant på där vi ska behandla. Man ska låta de sitta på minst 20 minuter. Jag var lite nervös och spänd, men det gjorde inte ont! Bedöving måste man ha, annars känns det. Liksom bränner till. Jag lyssnade på framgångsodden, slappnade av och det gick hur bra som helst.

Vi fotade inte när vi gjorde behandlingen för jag ville inte störa när hon jobbade.

Men det tog ca en timma men då gjorde jag ganska stort område. Över ögat, under ögat och ut mot sidorna. Nästa gång ska jag göra på halsen.

Tack Caroline för din proffsiga behandling. Kunde inte få bättre råd och hjälp även efter behandlingen. Tack Jennie som är deras superduktiga fillersköterska, (läppar, även belkyra mm) kolla hennes instagram JJestetic får ni se. De är superduktiga tjejer! Du känner dig trygg till 100%. Håkan Löfving är neurolog, det är hos honom jag gör botox, han är expert på smärta och migrän. Men även mycket duktig på estetik.

Precis direkt efter behandlingen.

Här ser ni de små prickarna. Det känns varmt efter och bränner, sticker lite. Man kan jobba som vanligt, passa på, för timmarna direkt efter är inte lika illa som lite senare på dagen. Man ska röra på sig mycket men inte svettas, inte träna. Inte ta på området eller tvätta håret, (får tvätta men det får inte komma på området)  Inte sminka sig alls. Det är viktigt med noggrannhet kring läkningen för det går då snabbare och man vill inte ha en inflammation.

Några timmar senare såg jag ut så här.

Galet! Det gör inte ont, men man ser inte klok ut. Bland det värsta jag sett bara för jag gjorde både uppe och nere.
När jag vaknade på lördag morgon såg jag ut så här: Man vaknade till iaf.

Vill visa er för man ska vara beredd. Rött, svullet och jävligt. Jag satt upp och sov, man ska inte gnida mot kudden så jag vågade knappt ligga ner.

Jag visste om det, ändå blev jag livrädd, haha. Drack massor med olika juicer med C-vitamin, gick många promenader hela lördagen, drack mycket vatten, kylde med is.

Dag två var absolut värst. Skönt med en lugn hemmadag och bara ta det lugnt.

Så här såg jag ut dag 3 på söndagen vid 10. Väldigt svullen men mindre rött.

Men sen hände det något. Vid 16 på söndagen, alltså bara dag tre såg jag ut så här:

Helt otroligt! Mycket c-vitamin och promenader gör susen, så är det bara. Inte lägga er på soffan bara. Jag trodde inte mina ögon.

Dag 4! Klockan är 9 måndag morgon, alltså igår. På väg in i studion för att läsa in det sista på min ljudbok. Kan ni fatta vad fint det blev så fort. Om man kolla skräcködlan från i lördags.

Måndag eftermiddag dag 4 på väg till Skövde. Här ser man tydligt att ögat blir större, jag har redan här ett piggare utseende och det har stramats upp. Lite puder på kinderna nedanför det vi behandlat. Inget smink alls där du behandlat.

Här är från idag tisdag, dag 5. Torrt runt om ögonen för det är mycket skorpor nu. Smörjar men man ska inte röra. Häller i mig massor med fräscha juicer med näring så kroppen får boost inifrån.

Har till och med kunnat fota idag inför ett samarbete i morgon.

Känns så bra! Ser stor skillnad, ska bli skönt när sårskorporna lossnar, inatt kliade det så jag höll på att bli galen. Man får med sig krämer man ska smörja med som jag gör. Du får inte smörja med något annat än de du får med dig från kliniken. Du får inte ta allergimedicin, detta är en läkningsprocess som kroppen ska ta hand om.

Hoppas att detta kan hjälpa dig, men ni ska fråga kliniken ni går till. Jag kommer visa bilder dag för dag så ni ser hela processen. Tar ca en vecka för det att läka men runt 12 veckor för att se färdiga resultatet. Man ska inte basta eller sola, smörja med solskydd 50 och glasögon i solen men det har jag alltid ändå.

Kram från mig

Uppskattar om inte bilderna eller mitt namn används på andra kliniker för att göra reklam för plasmapen. Detta är ett samarbete mellan mig och Löfvingkliniken.