• 2016-03-31, 08:09
  • 12

Sötsugna efter Påsk? Här kommer ett supertips på proteinpulver hos MMSports. Man kanske har ätit lite mer av allting. Jag är en av dom, stoppar i mig choklad, lite mer av det mesta, unnar mig mer när det blir familjekalas, middagar mm. Men vet ni, ta kontrollen. Återgå direkt till din nyttiga vardagsmat som gör att du håller dig mätt och mår bra av. Livet ska njutas, att leva på en strikt mager diet mår ingen bra av. Men fokusera på bra mat under veckorna, så kan du äta något extra gott till helgen. Om man kan och inte “fastnar kvar” i godisträsket. Vissa mår bättre av att skippa det helt för man kommer inte ur ekorrhjulet.

Smoothie tex är super mellan måltider om du blir sugen och är perfekt efter din träning. In med protein och kolhydrater till musklerna så kommer ditt blodsocker, ämnesomsättning bli ännu bättre. Jag har äntligen hittat ett galet bra proteinpulver som dessutom är svenskproducerat.

DSC_0440

Proteinpulver är alltid bra att ha hemma. Du blir mättare, får i dig protein och blir en bra smak i tex smoothie eller en shake efter träning.

DSC_0444

Denna gjorde jag efter morgonrundan. Smoothie med jordgubbar och proteinpulver med gammaldags vanilj. Precis som Milkshake! Sååååååå gott det blev!

Vill ni få tips på fler smoothie? Skriv i sökrutan längts upp eller etikettsnurran längts ner i bloggen.

Recept 

1 dl kvarg
1 dl lättmjölk
2 dl frysta jordgubbar
8 myntablad
1 msk kokosolja
1 tsk Nyponpulver
1 skopa Whey proteinpulver, Gammaldags vanilj

Mixa allt, späd med mer vätska om du vill ha den tunnare. Jag vill ha den fluffig som milkshake. Nyponpulver är super för lederna om du har det hemma, har du inte det funkar det ändå. Proteinpulver PureSwe  Whey hittar du HÄR. Bra pris till hög kvalite! Finns även jordgubb och choklad som är goda också.

Gör ni smoothie eller dricker en proteindrink ibland? Det finns en djungel men detta är verkligen ett högkvalitativt och laktosfritt proteinpulver som produceras och packas i Sverige.

Flera har önskat tips på just detta men även om viktresan jag gjorde. Det kommer!

Kram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016-03-31 Johanna Toftby ,