• 2012-12-12, 14:38
  • 0

Är hemma på lunchen och suget efter längdskidor blir mer och mer, speciellt idag när det är en fantastisk vinterdag! Nu ska jag köpa längdskidor, jag har pratat om det i flera år men det har inte blivit av bara. Har alltid gillat det men nu är det längesen… I Skövde på berget har vi väldigt fina spår och det är en bra träning för hela kroppen.


Visst blir man sugen på att ge sig ut i spåret! Men idag blir det intervall på bandet, jag ska köra 12 * 400 m. Jag lyssnar snällt på min käre PT och han vet vad han pratar om. Variera träningen är A och O. Men gör det du tycker om. Springa är bra men variera, långdistans 8-10 km, intervaller är minst lika viktigt. För att din löpning ska bli bättre. Konditionen ökar enormt av det.
Styrketräningen är lika viktigt för att din kropp ska hålla.

Äter kycklingwok till lunch, gott! Så enkelt men nyttigt. Har även öppnat ett paket med årets finaste kofta… Jag är kär i detta märke! Suzanne Nilsson på provrummet.se
Ska visa mer sen, nu måste jag äta.
Kram i vinterkylan!

20121212-143707.jpg

  • 2012-12-10, 10:59
  • 0

Måndag och vecka 50, nu går det fort…. snart är det jul! Visst är det mysigt men också lite stressande, jag tar alltid tag i julen när jag klarat av Lisa-Maries kalas och allt runt omkring det. Men nu kan jag börja planera, nu är det mer plats att tänka. :)

Äntligen är den här! Nu blir det finfina bilder här inne.

Fina rosor på mitt köksbord. Älskar systemkameran, nästan som den förra jag hade fast något bättre. (min gamla är snodd tyvärr)  Jag kommer fortfarande blogga mycket från iphone då det är smidigt och enkelt men ska försöka lägga upp så mycket jag hinner med den här kameran. Bilderna blir så mycket bättre och jag sparar min arm.

Hur snygg är inte Malin Åkerman!? Tittade på Hellenius hörna igår när hon var gäst. Smart och snygg brud. Och rolig programledare.

Andra ljuset tänt…

Min outfit igår blev en söt tröja från Suzanne Nilsson, jag hittade den på provrummet.se och jag bara ÄLSKAR den! Tunt stickat som inte sticks, jag är jättekänslig för sånt. Kvinnlig passform och så vacker i ryggen…

Har ni sett så vackra knappar.

Ni hittar den HÄR. Prisvärd! Såg att den även fanns i grå och en söt kofta “bambi” som var jättefin!

Nu ska jag köra upp min bil till Björkholms för service, det blir en timmes promenad hem i snön, motion samtidigt så får jag in den idag också.

Jag jobbar lite mindre på salongen halva dagen, var först på utvecklingssamtal för Marilyn på morgonen sen mycket jobb vid datorn. Jag måste börja sätta av den tiden nämligen annars jobbar jag till slut dygnet runt och lite sömn behöver även jag. Extra viktigt när man tränar mycket.

Puss på er så länge!

Fortfarande massa strul här inne och snart blir jag TOKIG…. “kommentarer avslutad” står det i detta inlägg? Mailar sönder webbredaktionen snart….