• 2020-03-31, 21:00
  • 9

Åh vad jag är glad för detta! En kompis tipsade mig om märket Icebug som har riktigt bra skor för löpning och promenader. Nu har både jag och Janne äntligen nya skor som vi båda är riktigt nöjda med! Har ni testat Icebugs skor? Alltså dessa är de skönaste jag haft! Många är ute och går mer nu och jag vet även många som vill komma igång att springa.

Letar ni nya skor? Med min kod  TOFTBY20 får ni 20% rabatt på valfri sko, skriv koden vid kassan så dras rabatten av på allt!

Läs HÄR på Icebugs hemsida- de har massor med tips. Vi är ute och går massor nu och det är underbart med nya skor.

Bra skor gör rundan så mycket roligare, vi har gått många mil i helgen och vet ni- första rundan med mina joggingskor gick vi 13 kilometer. Skorna var ljuvliga på en gång. Kan man vara kär i skor så är jag det.

Denna sko finns HÄR och är perfekt för både långa skogspromenader eller en joggingtur i skogen. I denna skon gick jag upp en storlek. Har alltid 38 men de kändes något mindre i storlek så jag tog 39 och är perfekta.
Men! Icebug har fri retur om du behöver byta storlek så är det busenkelt.

Lite grövre alltså. Snörningen är fantastisk! Man behöver inte stanna och springa med lösa snören, detta har de patent på och dessutom livslång garanti. Dessa skor är lämpliga för vandring, hiking och utomhusaktiviteter.

Bilden här nedan är mina joggingskor men funkar perfekt även för raska PWs! Du hittar dessa HÄR. Den här skon känns som en strumpa. Skönaste jag haft! Gått i dessa varje dag nu uppe på berget för jag har börjat jogga mer, de är grymma att springa i.

Dessa skor körde jag min vanliga storlek 38 och är gudomligt sköna.

Jannes skor HÄR Se till att både du och din partner har bra skor nu när ni ska vara ute mer. Jag älskar våra rundor som vi ofta tar på helgerna.

Janne har också två par, dessa svarta är grövre för terräng och han har även joggingskorna.

Läs gärna om deras viktiga hållbarhetsarbete HÄR. Det känns bra i hjärtat att skorna är tex gjorda av återvunna PET-flaskor och de kompenserar för 200% av våra CO2-utsläpp.

2020-03-31 Johanna Toftby , ,

  • 2015-10-18, 21:03
  • 8

Vilken fin höstdag vi haft trots den dimman som var i morse. Jag gick långt före frukost men sedan tog jag och tjejerna en till långrunda i eftermiddag innan solen gick ner. Älskar den här tiden, vackert, frisk och ren luft. Idag var vi även på en spännande grej vi börjat på, alla tre är fortfarande extas! Ska skriva om detta tips i nästa inlägg, det var otroligt kul och spännande.

Många av er frågar hur jag klär mig när jag är ute och springer eller kör PW nu när det blivit kallare. Tänk så här. Ska du gå riktigt raskt, tex på morgonen och det är 0 eller ett par minus ska du “frysa” precis när du kommit ut. Man ska inte känna sig “lagom varm”. Blir du för varm kommer du inte orka lika mycket.

Jag har en kortärmad under vindjacka, mössa och kör dessa vindbyxor från Mxdc som vi har ett fåtal kvar i shoppen.

IMG_1991.JPG

Står emot slask, blåser inte igenom och dom är sköna. Några läsare som skrivit på insta att det är dom bästa ni haft. Kul! Jag gillar träningskläder som man kan ha dag ut och dag in. Går man varje dag ska kläderna kunna slitas, tvättas ofta och inte gå sönder eller tappa i kvalité.

När det blir betydligt kallare kör jag ett underställ under byxorna och långärmad under jackan. Självklart mössa och fingervantar. Salmingskor ev broddar om det är halt.

Ska jag springa har jag lager på lager men tightare och tex en topp över en långärmad kompressionströja. Använder alltid kompression som underställ då dom inte blir fuktiga eller blöta. Man reducerar även trötthetskänslan och skaderisken faktiskt. Bonus att dom knappt känns på kroppen. Viktiga är att dom andas och inte obehagligt material.

20121212-143327-670x465

Längtar till längdskidåkning och vackra vinterdagar. Har även vindbyxan när jag åker skidor, den är smidig och inte fladdrig. johannashop.se finns fåtal kvar. Jag har både S och M och funkar som one size.

IMG_2021.JPG

Blå mössa finns också kvar, den rosa är tyvärr slut. Missa inte barnmössorna som också är poppis!

IMG_1945.JPG

I morse i Göteborg, det var en mysig dimma och ganska ruggigt. Men på något sätt också väldigt fint.

IMG_2231.JPG

Sedan kom solen fram.

IMG_2242.JPG

IMG_2235.JPG

Har ni fler frågor om kläder när man ska träna utomhus ska jag försöka hjälpa er. Viktigast är mössan och bra skor. Jag hatar också att frysa om händerna. Glöm inte reflexerna. =)

Kram på er så länge, hoppas ni haft en mysig helg.