• 2014-10-12, 20:57
 • 42

Som ni kanske redan vet så gillar jag att testa nya produkter och  behandlingar. Det är spännande och roligt och nu har jag fått testa Swiss Clinic! Jag har precis gjort första behandlingen och det är bra att göra det på kvällen eftersom man kan bli lite röd efteråt. Just nu sticker det i huden och det känns riktigt åtstramat. ;) Man kan göra detta 1-2 ggr per dag och börja försiktigt med några minuter och känn efter.

DSC_0413

 • Många lider idag av olika typer av hudproblem. Celluliter och rynkor är något som ofta kommer med åren. Ärr och akne är också vanligt förekommande hudproblem.
 • Nu har Swiss Clinic lanserat en professionell hudbehandling som man utför i hemmet för att motverka och behandla just bristningar, celluliter, ärr, rynkor, akne, eksem mm. Behandlingen består av två produkter som ska användas tillsammans för optimal effekt. Behandlingen heter Swiss Skin Renewal och består av hudrollern – Swiss Skin Roller och en anti-aging gel -Swiss Rejuvenator.
 • Swiss Skin Renewal fungerar såhär: Swiss Skin Roller är en microneedle therapy med 540 mikronålar i kirurgiskt stål som gör små kanaler i hudens översta lager och på så sätt startar kroppens läkprocess och produktion av ny hud. Efter behandlingen ska du smörja in det behandlande området med Swiss Rejuvenator, en gel med det immunstärkande ämnet Beta glukan. När huden är ”öppen” absorberas upptill 300 ggr så mkt av gelén så den verkligen tränger djupt in i huden för att verka inifrån. Beta glukan gör att immunförsvaret och hudens produktion av ny hud ökar kraftigt och på så sätt bidrar till att läka huden snyggare och bättre än den var tidigare. Tillsammans är detta det perfekta verktyget föra att inifrån och utifrån behandla, stimulera och förnya huden.
 • Swiss Skin Roller finns i tre olika längder beroende på var på kroppen behandlingen ska utföras samt vilken typ av problem du har. Mindre roller (nållängd) i ansiktet och större på exempelvis låren för att motverka celluloiter. Behandling/Instruktioner:
  • Desinficera området som ska behandlas med hudsprit eller annan bakteriedödande vätska. Swiss Sanitizing Spray är en specialutvecklad antibakteriell spray framtagen för att rengöra och behandla alla delar av kroppen (och Swiss Skin Roller) och funkar perfekt för detta.
  • Ta god tid på dig och rulla 3-4 gånger åt samma hål för att sedan byta riktning. Rulla minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda hållen.
  • Smörj in med Swiss Rejuvenator direkt efter behandlingen så tränger den djupt in i huden genom de mikrokanaler som skapats av rollern.
  • Efter att du har använt din hudroller är det viktigt att göra rent den. Swiss Sanitizing Spray är perfekt för att döda alla bakterier och enkel att använda men andra produkter går också bra sålänge de är bakteriedödande.

Ordinarie pris på denna behandling är 1290 kr men just nu kan ni köpa Swiss Skin Renewal för ca 40 % rabatt – endast 799 kr.

DSC_0423
Börja med att rengöra huden ordentligt. Desinficera även området som ska behandlas med någon hudsprit. DSC_0451
Rulla sedan långsamt åt samma håll. Jag gjorde ca 4 ggr åt alla håll och eftersom det är små, små nålar känns det lite men det är en “skön” känsla för jag kände att det “händer grejer!”. DSC_0464
Byt riktning. Läs texten ovan!DSC_0469
Lägg sedan på Swiss Rejuvenator direkt efter behandlingen så tränger den djupt in i huden genom de mikrokanaler som skapats av rollern.DSC_0466

SÅ SKÖNT! Huden känns ren, det spänner och pirrar lite och det känns att det verkligen tränger ner på djupet. I morgon ska jag se hur ansiktet och huden ser ut. När ni gör detta, känn efter och låt huden vila om den behöver det. Börja med några minuter varje dag i en vecka. Jag har hört bra om detta så det ska bli spännande att se vad som händer. Jag vill att min hud ska få lyster, få bort lite ärr och försvinner rynkor är det en bonus. Vem vet ;-)

DSC_0472

KRAM från mig!

ps jag har 0,5 på nålarna. När ni klickar på länken ser ni att det finns olika längder.