• 2020-05-18, 12:01
  • 10

Så här ska det se ut! 50 av Sveriges bästa artister samlas för att sjunga och peppa i coronatider. Inte en falsk ton så långt örat kan nå. Ni måste lyssna på låten “Vi håller ut”! 

Nej, jag har inte slutat att störa mig på Telias reklam eftersom de fortsätter att visa den i varenda reklampaus. Jag vet att det är vanliga människor i filmen och att alla inte kan sjunga. Inget personligt mot dem. Men mina öron blöder och Mauro Scoccos fina låt är förstörd för all framtid. 

Visst ser det ut som den hemska Teliareklamen, men det låter helt annorlunda! En sån skön låt jag blir glad av och vill lyssna på om och om igen. 

Magnus Carlsson och Robin Bengtsson gästade Nyhetsmorgon i morse,  här är den-Vi håller ut!

 

 

2020-05-18 Johanna Toftby , , ,

  • 2017-04-27, 11:00
  • 5

Vi har haft en stor modefotografering i Skövde! Det svenska klädmärket Cellbes gör just nu en turné genom Sverige för att fotografera “den vanliga människan i småstaden” till sina annonskampanjer. Jag tycker det är jättekul att de väljer helt vanliga människor till sina fotograferingar, det ska utstråla värme och kärlek och det kan jag intyga att det var när jag besökte fotograferingen igår. Alla var så snygga, det kändes som jag var med om en filminspelning för allt kändes verkligt på något sätt.

Vilka härliga modeller, som kommer från vår stad! Fotograferingen hos en vän till mig som driver salongen HÄR. Joakim har inrett salongen helt i retrostil, det är en jättemysig salong som passade perfekt till Cellbes plåtning. Deras målgrupp är vanliga kvinnor i alla åldrar i olika storlekar och deras mål med kampanjen är att lyfta kvinnors självkänsla och visa att de duger som de är.

Fantastiskt!

(Ni ska få se alla bilder när det det är ute i tidningarna)

Jag är glad över att göra ett samarbete med Cellbes och följa deras kampanj, jag är riktigt stolt över att de ville komma till vår lilla fina stad Skövde och göra den här stora fotograferingen. (Ni hittar massor med fint till bra priser på länken)

 

 

 

 

  • 2015-02-18, 14:42
  • 65

Vänner, nu skulle jag vilja ber er om hjälp. Jag ser fler och fler bilder på mig som används enbart i reklamsyfte för att andra ska tjäna pengar. Med mitt utseende. Jag är RIKTIGT trött på detta då ingen utav dessa butiker ens frågat mig om dom får använda mina bilder. Det är bilder där jag visar upp olika kläder och bilderna är tagna rakt från min blogg. Inte ok.

För det första. Man får inte ta bilder utan att hänvisa till källan, man får heller inte använda bilder utan att fråga om man får ta dom från bloggen. Upphovsrätten.

För det andra. Det är olagligt att sprida bilder när inget avtal eller kontrakt har skrivits om dom ska användas i reklamsyfte och försäljning. Bilder man fotar äger den som fotar men sedan kan man alltså köpa bilder för att få rättigheter för att publicera. Ska sedan dessa användas som reklam för att tjäna pengar gäller något helt annat och då blir det olagligt.

Jag är så arg och besviken så jag går av på mitten snart. Jag ser mitt ansiktet överallt. Butiker lockar till sig köpare med bilder på mig. Inget om att dom är lånade eller fått eller vart dom kommer ifrån.

Det gäller flera märken och jag skulle nu vilja be er om hjälp. Ni som har koll på bloggar, facebook, instagram mm. Skulle ni kunna hojta till och skriva namnen/butikerna som använder bilder på mig i en kommentar?
Jag känner att jag vill ha ett stopp på detta nu!

TACK och kram

2015-02-18 Mitt liv , ,