• 2018-11-25, 22:52
  • 1

Nu är vi hemma från Sälen sedan några timmar. Vilken underbar helg vi haft! Vi har invigt restaurang Winter som ligger på hotell Bügelof som våra vänner Kalle och Ylva driver. Restaurangen är helt ny för säsongen och den ligger där Harrys låg innan. Nu är det helt ombyggt, ny meny och helt nytt kök med superproffs i köket.

Detta får ni inte missa om ni åker upp, hotell Bügelhof ligger vid Sälfjällstorget, helt klart det mysigaste i hela Sälen. Det var även i Sälen jag och Janne förlovade oss så vi har fina minnen. Hela atmosfären är bara något speciellt, luften och skidåkning, afterski och alla vänner vi lärt känna där uppe.

Tack Ylva och Kalle för en magisk helg, tack Linda och Fredrik, Emil som vi hängde med hela helgen. Vänner vi lärt känna genom åren när vi varit uppe.

Gregor som haft schlagerkvällar i många säsongen på nattklubben och Bügelhof uppträdde med sin duktiga kollega Irinis på kvällen, åh så duktiga! Jag som älskar schlager och när de är uppe på scenen går det inte sitta still. Greg kommer dessutom köra en gång i månaden på Bügelhof, håll utkik så ni inte missar det.

Här är Ylva uppe och gästsjunger. Underbart!

Härliga Linda som vi lärde känna via Ylva och Kalle.

Min älskade Marilyn, så mysigt vi haft det. Hon hade så kul och vill tillbaka till Sälen snart igen. Det är så roligt att umgås med sina barn när man får mer tid, älskar resa iväg så här.

Våra vänner Emil och Johan som vi lärt känna uppe i Sälen sedan några år. Emil stod för schlagermusiken, love it!

Här är Maria och Pelle som vi pratade med mycket under invigningen, frisörer både hon och jag så då har man mycket att babbla om, Pelle driver Epiccharter på Mallorca där man kan hyra båtar och åka ut, det måste vi göra när vi är i Palma nästa gång. 

Linda och hennes Fredrik, också från Götelabörj. Vilken rolig helg vi hade!

Här är från igår när vi hade bokat bord på Winter, i fredags invigde vi restaurangen och igår var deras första dag som de hade öppet med hela menyn. De har lavastenar, man grillar sitt kött, men de har även vanlig meny och det fanns mycket gott att välja på. Fina råvaror och allt vi åt igår var jättebra. Vi hade en långsittning med gott vin till och en mysig sista kväll.

Här bodde vi, Bügelhofs nya hotellrum! Helt nya för säsongen.

Vi ville inte åka hem, så mysigt hade vi det. Men till nyår åker vi upp igen, ska bo på Bügelhof och kommer fira med vänner där uppe.

Ikväll har jag tagit fram adventsstjärnor här hemma och börjat pynta inför advent. Janne kom upp från Göteborg och vi tog en kvällssmörgås med julskinka. Hur gott? Det är nästan det bästa.

Hoppas ni haft en fin helg, nu är det snart natti här och en ny fullspäckad vecka väntar. En vecka kvar till första advent.