• 2019-06-16, 20:14
  • 14

Nu finns Blackstone även uppe på Linnégatan 25 i Göteborg! Vi har varit på premiär och jag tror inte ni missat hur mycket vi gillar maten och servicen! Detta är andra restaurangen i Göteborg, Fredrik Sunne driver även Blackstone på Kungstorget som vi ofta besöker och jag verkligen älskar maten där.

Så kul att det finns en mysig restaurang även på Linne, en stor uteservering, vilka mysiga kvällar vi kommer få där.

På Blackstone steakhouse kan du beställa kött, fisk, vegetariskt och du grillar maten på 400 grader varma lavastenar. Köttet tar de från Johan i Hallen, maten är top top på alla sätt. Är kräsen och vill att det ska vara riktigt bra kött när jag väl äter kött och här är det bra.

Har svårt att inte välja oxfilen när vi är där haha och gjorde det även den här gången. Men har även ätit tonfisken, pizzorna och en del annat. Mina absoluta favoriter är oxfilen och tonfisken och nu även löjromstacos till förrätt, det var en himmelsk smakupplevelse. Lova att testa den.

Jag brukar ta deras grymma beasås och chilismör. Himmelskt. Gratängen är to die for. Ta den.

Missa inte deras kända chokladbomb. Räcker att dela eller en smakbit om man ätit mycket innan. Gillar ni choklad kommer ni älska denna. De häller varm chokladsås och så blir det så här.

Vi kommer snart gå dit igen, ska bli mysigt att äta på uteserveringen uppe på Linnégatan.

Fredrik Sunne som driver Blackstone. Alltid lika ödmjuk och trevlig. Tack för trevlig service som alltid hos er.