• 2021-02-22, 10:37
  • 5

Ska ni ut och äta i Göteborg och letar efter en trevlig restaurang? Gå till Blackstone Steakhouse! De har fantastiska råvaror, vi har ätit både deras kött och fisk många gånger och blir alltid nöjda. Här är det riktigt bra service och Covid-19 säker restaurang med bra avstånd mellan borden.

Vi brukar oftast gå till den på Kungstorget men det finns även en mysig på Linnégatan som också är trevlig.

Förra helgen hade våra vänner Åse (56 kilo) och Daniel ett ärende i Göteborg och vi möttes upp för att äta ihop. Så kul att äntligen ses. Massor med skratt och energi!

Har ni varit på Blackstone? Man grillar sitt eget kött eller fisk (finns bra veganska rätter också) på lavastenar som är 400 grader och man kan välja mellan flera olika tillbehör och såser. Det är fantastiska råvaror.

Man steker alltså köttet hur man vill, när man får in köttet ser det ut som på bilderna, sedan skär jag bitar och lägger lite åt gången på den heta stenen. Blir otroligt gott och mysigt att sitta och greja med detta.

Vi började med en flaska bubbel och löjromstacos till starter, älskaaar löjromstacos!

Jag älskar restauranger som har mycket tillbehör att välja på så att man kan komponera sin egen rätt. Tips! Ta in sötpommes och gratäng, så galet gott. Man kan ju dela och ta lite av varje så får man prova flera tillbehör. Det finns massor med såser att välja på. Mina favoriter till är beasås, tryffelmajo, pepparcreme! Chimi churry är också god.

Tonfisken är också riktigt bra, äter ni inte kött finns det flera olika fiskrätter att välja på. Även goda pizzor! Har hämtat hem flera gånger. Nu blev vi så mätta och hann inte beställa in dessert, men deras chokladbomb ska ni testa om ni liksom jag älskar choklad.

Recept på kycklinggrytan vi åt igår kommer i nästa inlägg, ni var många på stories som vill ha tips. Nu ska vi ut och gå en långrunda i solen, vilket väder och vilken härlig vecka vi har framför oss. Vår i luften!

  • 2019-06-16, 20:14
  • 14

Nu finns Blackstone även uppe på Linnégatan 25 i Göteborg! Vi har varit på premiär och jag tror inte ni missat hur mycket vi gillar maten och servicen! Detta är andra restaurangen i Göteborg, Fredrik Sunne driver även Blackstone på Kungstorget som vi ofta besöker och jag verkligen älskar maten där.

Så kul att det finns en mysig restaurang även på Linne, en stor uteservering, vilka mysiga kvällar vi kommer få där.

På Blackstone steakhouse kan du beställa kött, fisk, vegetariskt och du grillar maten på 400 grader varma lavastenar. Köttet tar de från Johan i Hallen, maten är top top på alla sätt. Är kräsen och vill att det ska vara riktigt bra kött när jag väl äter kött och här är det bra.

Har svårt att inte välja oxfilen när vi är där haha och gjorde det även den här gången. Men har även ätit tonfisken, pizzorna och en del annat. Mina absoluta favoriter är oxfilen och tonfisken och nu även löjromstacos till förrätt, det var en himmelsk smakupplevelse. Lova att testa den.

Jag brukar ta deras grymma beasås och chilismör. Himmelskt. Gratängen är to die for. Ta den.

Missa inte deras kända chokladbomb. Räcker att dela eller en smakbit om man ätit mycket innan. Gillar ni choklad kommer ni älska denna. De häller varm chokladsås och så blir det så här.

Vi kommer snart gå dit igen, ska bli mysigt att äta på uteserveringen uppe på Linnégatan.

Fredrik Sunne som driver Blackstone. Alltid lika ödmjuk och trevlig. Tack för trevlig service som alltid hos er.