• 2020-05-23, 21:30
  • 167

I morgon smäller det! Final i Robinson 2020! I Veckan hade jag en snabb tävling vem ni tror vinner årets Robinson, så kul att ni gillar snabba tävlingar- det gör jag också. Men här kommer en andra chans- Vi kör en tävling till!

Vem vinner? Skriv vem du tror finner årets Robinson här i kommentarsfältet så har du chansen att vinna en signerad bok Middag hos mig! 

Priya, Micke, Christoffer och Clara är i årets final. Vilka kämpar! Fantastiskt! Jag och Janne har inte missat en minut av årets säsong, visst har det varit kul och spännande!

Vem tror ni vinner årets Robinson? Jag hejar på Priya eller Micke för de är originalRobinson och var med från dag ett och jag tycker de gjort bra ifrån sig på alla sätt. Clara och Christoffer kom in 10 dagar senare och dessutom fult paktspel som jag inte gillar.
Men Robinson funkar ju så, det är ett spel och en tävling, jag tycker Christoffer är grymt duktig men jag vill ändå att Priya eller Micke vinner.

I morgon vet vi! Var med i tävlingen, dela gärna inlägget på facebook så har du chansen att vinna min bok Middag hos mig som jag signerar personligt.

Om knappt ett dygn vet vi!

 

 

  • 2020-05-19, 21:30
  • 134

Jag och Janne har inte missat ett enda avsnitt från av årets Robinson, vilken spännande säsong! Har ni följt det? På söndag ska jag ladda med finalmiddag, men nu vill jag veta vem som ni tror vinner och varför. Av er som gissar rätt drar jag en vinnare som får min favoritchoklad att fira med. (Hade ju varit finfint på en öde ö) 

Skriv bara i kommentarsfältet vem du tror blir årets Robinson. Jag håller tävlingen öppen i ett dygn från och med NU och på söndag vet vi!

Jag tycker att Priya eller Micke ska ta hem det. Priya är bara hur grym som helst! Jag skrattar ihjäl mig åt hennes kommentarer, hon har även ett skönt sätt, ödmjuk och härlig, ett jäkla jävlar anamma i den lilla tjejen alltså! Dessutom cool och lugn. 

 

Och kocken Micke som bet av tänderna i tävlingen med de äckliga grisarna som jag inte kunde låta bli att skriva om… är det någon som ska vinna Robinson så är det ju han! Han har ett starkt psyke, verkar det som, vinner tävlingar och delar alltid med sig. Clara och Christoffer är ju också grymma, men jag kan tyvärr inte låta bli att tycka det känns fel om någon av de vinner eftersom de kom in som utmanare ett bra tag efter alla andra. De har inte varit där lika länge och fått kämpa med hunger och elände samma tid. 

Idag åkte underbara Julia ut, hennes humor och sköna inställning har varit en fröjd att se varje avsnitt. Kristove åkte också, men jag har inte gillat hans sätt det sista så det kändes bara rätt.

Det krävs ett jävla pannben rent utsagt för att överleva och det är jag imponerad av. Nu är det snart dags för avgörandet så ta chansen att vinna du också!