• 2010-10-08, 23:53
  • 0

Den butiken ligger i Farsta galleria och jag var där på ett möte i veckan. Gulliga Mikaela (som för övrigt växt upp här nere i Skaraborg!) driver denna underbara snygga butik tillsammans med sin man. Butiken är personligt inredd och det känns så där varmt och mysigt när man kliver in. För inte tala om deras kläder. Himmel och pannkaka. Fantastisk snygga kläder och en stil som jag gillar. Många trevliga märken, inte alltför dyrt och personalen tiptop service.  Ni ska få se några bilder från lite kläder jag provade. Vill ni veta mer, kolla in deras hemsida. Amazing seven! (finns på facebook också)

Allt jag provar är från den butiken. Snyggaste pälskragen och en trevlig acne tshirt fick åka med hem. TACK fina Mikaela för en trevlig eftermiddag.

Mikaela!

Gaahhhh så snygg så snygg.

Bedårande klänning från Branting.

Spetsklänning från Rodebjer.

Ok, jag ser knäpp ut men titta på klänningen! Visst är den lovely. Rodebjer.

Jag måste kolla upp halsbandet åt er, jag minns att Mikaela sa att det var en tjej som gjorde dessa  åt enbart ett fåtal butiker och det var inte speciellt dyrt heller. Jag blev helt käääääär.

Vad tycker ni? visst var det en mysig butik? De har även snygga killkläder, men det såg ni säkert i Magnus blogg häromdan. ;-) KRAM på er, nu är det natti här.

Love J