• 2011-10-26, 21:28
 • 0

Tittar på rosa bandet galan och snorar och gråter efter inslaget med Terese och pernilla. Jävla cancer. Livet är orättvist. Forskningen behöver mer pengar! Jag har ringt in och skänkt pengar, gör det du också.

Skänk 100 kr ring 099-90910

Skänk 500 ring 099-90950 

 

2011-10-26 Mitt liv

 • 2011-10-12, 00:27
 • 0

 

Årets designers Per Holknekt och Lena Philipsson har skapat sex olika omfamnande rosa band, och så här säger de själva om arbetet med att formge banden.

“Rosa Bandet handlar om att bry sig om. Och vad kan symbolisera det bättre än en omfamning? Vi lät bandets korsande ändar bli till två armar som håller om någon, en gest av värme och omtanke. Det kändes också naturligt att göra en manlig och en kvinnlig variant, för att påvisa att bröstcancer är något som angår alla. Som en liten bonus har vi utformat banden till en rosa minikollektion med sex olika mönster. Våra hjärtan klappar ju lite extra för mode.’

Jag gillar deras band, en famn som kramar om känns så fint. Per och Lena verkar vara härliga personer så jag är glad att det var just dem som är årets designers.

Jag har precis skickat ROSA till 72-988 då skänker man 50 kr till rosa bandet samt får ett rosa band som bakgrundsbild i sin telefon. Det finns även annat man kan tänka på i oktober för att bidra till cancerfonden. Flera företag tex skänker pengar på vissa utvalda produkter!

Kika gärna in på Rosa Bandet/ Cancerfonden där står det hur du kan göra för att bidra. HÄR. 

Här kommer lite tips!

GHD skänker 10 euro på varje såld stylers!

 

Jag fick ett paket som bud igår, apoteket rosa produkter! Rosa rodukter från Apoteket skänker pengar.

 

 

 

 Twingings skänker 2.50 kr per paket av varje såld Lady grey!

 

Det finns 6 stycken olika rosa band i år och dem säljs på bland annat Lindex, ICA, Pressbyron, Claes Olsson mm och kostar 25 kr. Varav 23 går direkt till Rosa Bandet/ Cancerfonden. Vill du veta mer vilka företag som samarbetar med rosa bandet klicka in er HÄR. 

Har du köpt något band än?

 

 • 2011-08-29, 08:19
 • 0

Nu vänner ska ni få vara med om en grymmetävling! Jag har fått loss en alldeles ny, rosa, underbar GHD styler och det bästa är att dem är med i Rosa bandet och hjälper till att samla in pengar. På varje såld styler går 10 Euro direkt till cancerfonden. ♥ Underbart!

Med Pink Orchid Limited Edition Styler stödjer ghd igen i år Cancerfondens Rosa Bandet kampanj.

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer – var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men fler och fler kvinnor överlever sin bröstcancer idag, bland annat tack vare framgångsrik forskning. Det är fjärde året på raken som ghd Sverige är med och stödjer Rosa Bandet. I samband med detta så lanserar vi Pink Orchid Limited Edition styler och donerar € 10 till Cancerfonden för varje såld styler.
  GHD styler/plattång  är den bästa på marknaden och priset är 1999 kr. När du väl har investerat den så kan du inte tänka dig att ha någon bättre.  Jag bara älskar den!
 
 
ghd Pink Orchid 2011<br>Styler / Plattång<br><br>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I detta kit med ghd Pink Orchid 2011 ingår även en exklusiv rosa väska som är dekorerad med en snygg svart spetsbrokad.
Förutom förvaring av stylern och att den är värmeresistent så kan man dessutom använda den som en modeaccessoar med justerbara axelband. 
Med Pink Orchid limited edition stylern ingår följande accessoarer;
– En elegant och trendig värmeresistent väska som förvaring till stylern 
– Ett hölster som håller ihop plattorna
– Två svarta stylingklämmor till att sektionera håret med
Årets styler är det ultimata och mest allsidiga verktyget för att skapa väldigt många olika fantastiska frisyrer – från förförande vågor till det perfekt raka håret. 
De mellanstora plattorna glider lätt igenom håret och ger en problemfri och glamourös styling till alla slags hårtyper.
Ghd Gold Classic Har en elegant design och du får 2 års garanti.
Ett stylerskydd ingår till plattorna
Stylern stänger av sig själv efter att ha varit inaktiv ca 30 min
Universal spänning så du kan använda den var som helst när du reser, dock behöver du passande kontakt till det land du är i.
Extra lång sladd på 2,6 m
Plattorna är 90 x 25 mm
Den uppnår en max temperatur på 190°C.
110 – 240 V och 150 W
 
 
 
 
 
   

 

 Vill du vinna allt detta? Jag kommer också ha några “tröstpriser” , trevliga produkter från ghd så flera har chans att vinna.

Gör så här: Lägg en kommentar  i mitt kommentarsfält med ditt namn  samt klicka på min lilla “Facebook-gilla-knapp” här till höger så får vi se hur många tummar upp det blir. ;)

Klicka sen på GHDs facebook nedan och gillar du detta så klicka på deras “gillaknapp” på facebook där du får massa fina stylingtips!

http://www.facebook.com/ghdsverige

 Inte så krångligt va? Jag drar vinnarna nästa måndag den 5/9 på kvällen. Vill ni titta på den så kom in till oss på salong DIVA, vi har den också i skyltfönstret.

Alla har chans att vinna, glöm inte det… ;-)

Lycka till!

 • 2010-10-22, 15:59
 • 0

Nu har jag några timmar kvar på jobbet men hinner skriva några rader innan nästa kund! Lunchen var trevlig och god, min andra syster var med också då hon var ledig idag med sina små. Linnea som är hemma ett par dagar ville även träffa mina tjejer så nu ska de fika och kolla på vinterstövlar till Marilyn. Tjejerna älskar verkligen Linnea och blev så glada när de fick reda på att hon var hemma en sväng.

Linnea!

Vet ni mer då…!! :-) Nu har jag en överraskning till er! Jag vill förgylla er vardag lite, så jag tog reda på om vi inte kunde skänka två inpackningar från Joico till mina läsare. Jo men visst! Rosa månaden och allt…!

Joico K-pak fukt inpackning är riktigt bra. Den återställer fukt, sluter fjällskiktet, ger glans och ökar elasticiteten. En riktig fuktbomb!  Så- jag har nu dragit två stycken läsare i kommentarsfältet som vinner varsin inpackning till ett värde av 330kr styck. Den här gången har jag inte haft någon tävling utan bara överraskar er lite. GRATTIS!! Det lönar sig alltså att kommentera. :-) Rätt som det är kanske det är din tur.

De två som jag har dragit bland kommentarerna är:

Jessika Lindekrantz

Rebecca Laurentz

Maila mig era adresser så får ni ett rosa paket på posten!

Puss Johanna

2010-10-22 Mode / Skönhet , ,
 • 2010-10-04, 12:29
 • 0

  Twinings stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj Varje år får 7 000 svenska kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det innebär att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj bekämpar bröstcancer genom att finansiera forskning, sprida kunskap om sjukdomen och väcka opinion. I kampen mot bröstcancer skänker Twinings under oktober månad 2:50 kronor per sålt paket Twinings Lady Grey Tea. Totalt hoppas man kunna samla in en kvarts miljon kronor till bröstcancerforskning.

Visst är det bra!?

Vet ni mer då… jo, ni ska få möjlighet att vinna en hel årsförbrukning av Tvinings Lady grey…! Svart the smaksatt med apelsin, citron och blåklint. Supergott! 50 paket skickas hem till er dörr, sen kan ni mysa varje kväll…! (värde ca 1200kr)

Tävlingsfråga-

Vem skulle du allra helst vilja bjuda på en kopp the i höstmörkret? ;-)

Jag drar en vinnare onsdagkväll. Lycka till!

 • 2010-09-21, 16:54
 • 0

Var hemma en sväng på lunchen, åå det är lika härligt varje gång amelia ligger i brevlådan. :-) Plus ett litet rosa fint paket.

I kampen mot bröstcancer skänker Tvinings under oktober månad 2.50kr per sålt paket “lady Grey Tea” till Cancerfondens Rosa-bandet kampanj.

Mycket bra….!!