• 2018-05-27, 19:40
  • 19

Skönt när det händerna saker! Jag har skrivit två gånger om den stackars tanten som blev så illa behandlad på Rosencafee’t i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Nu säger Göteborgs stad att de ska ha ett möte med ägaren, som Aftonbladet skriver om HÄR.

Känns bra att de inte bara låter det fortsätta!

Det verkar som det inte var någon engångsföreteelse att han skällde ut och kördes iväg en gäst. Både här på bloggen och på min instagram är det många som berättat om hur han betett sig mot sina gäster och sin personal. Och enligt Aftonbladet har Göteborgs stad som äger Trädgårdsföreningen fått in flera klagomål förut.

Bra att de tar jag i saken och kallar honom till möte, Trädgårdsföreningen ska vara till för hela staden och för alla turister, då måste gästerna känna sig välkomna. Hoppas bara att det verkligen blir ett tufft möte där han måste skärpa sig.

Fast ska jag vara ärlig tycker jag att någon som jobbar i ett serviceyrke och inte accepterar att gäster kan råka ut för olyckor borde fundera väldigt noga själv på om man verkligen är i rätt bransch.

Jag har själv jobbat på ett fik för ett antal år sedan. Det händer saker där, det är bara att leva med och ta hand om sina kunder på bästa sätt. Då kommer de tillbaka, vilket jag inte tänker göra till hans fik så länge han driver det.