• 2015-08-05, 13:37
  • 11

Äntligen! Vill du bygga ditt varumärke? Få mer trafik eller läsa om hur du kan leva på en blogg? I oktober släpper Frida Boisen sin bok- Så lyckas du med sociala medier! I boken avslöjar Frida sina bästa tips och hur du får din trafik att rekordöka. Det var inte för inte som hon lyckades att lyfta fram GT så bra under sina tre år som chefsredaktör.

Jag har träffat Frida idag över en kaffe i ett soligt Göteborg. Underbara människa! Hon borde stå ännu mer på scen, synas mer i TV, föreläsa ÄNNU mer. För hon berör. Jag blir alltid lika glad och inspirerad när jag träffar henne. Peppad! Första gången vi sågs var på Jessica Anderssons realese i Göteborg för några år sedan. Där började vi prata om krönikor, bloggar och efter några månader värvade hon mig också till GT/Expressen.

IMG_3352.JPG

Vi har båda en förkärlek till att inspirera, lyfta upp ämnen som är viktiga. Det är en ära att få vara med i hennes bok där jag delar med mig av mina bästa bloggtips. Hur lyckas man egentligen? Hur behåller man sina läsare eller hur kan man leva på en blogg? Allt kommer i boken. Jag kommer  länka och berätta så fort den är ute. För just en sådan här bok behövs!

Vi pratade om att vi måste hänga med mer, lyssna på våra barn. Vår framtid! Hur gör dom? Idag är det inte lika mycket “skrivande” som när vi gick i skolan. Samtidigt är det en häftig utveckling tycker jag. Man är osmart som företagare om man inte hänger med i sociala medier.

Tack härliga Frida, alltid roligt att ses. Boken kommer bli grym!

IMG_3339.JPG

HÄR hittar du hennes senaste krönika. “Vad hände med vänligheten i vårt land”. Läs den.

Nu ska jag ut i solen, mina tjejer är på Liseberg med kompisar. Hoppas på att få möta och krama om Annica som snart är klar med cellgifter dag 3.

Kram