• 2015-10-28, 23:45
  • 2

Kan nästan inte hålla mig. Gör ett roligt samarbete med Elfa och kommer nästa vecka visa upp exakt hur mina nya garderober blev. Ni kommer få se kaoset före och hur det blev efter.

Elfa står för kvalite och smart förvaring. Jag är SÅ nöjd! Måttanpassat är det bästa och att jag får in så mycket, ändå perfekt ordning. Tycker det blev såååå bra! Ni anar inte kaoset innan. Nu är projekt hall på G tror jag…

DSC_0702

IMG_3265.JPG

Mitt sovrum. Lugna färger som man tycker om är viktigt i ett sovrum. Inte massa stök och grejer överallt, tror inte man sover bra då. Jag tycker även TV är BIG nono.  I sovrummet sover man och myser.

DSC_0667

Några hantlar kan dock stå framme så påminns man när man tar på sig morgonrocken. ;)

Dagens oufit:

DSC_0755

Top Fira La vendetta

Jeans Miss me La vendetta

Stövlar MOMA Blueco.se har dettta märke, grym kvalité om du ska investera i ett par stövlar du vill bo i. Även kängorna jag har till vardags är Moma.

DSC_0792

DSC_0718 2

Tack för en mysig dag på Main i Göteborg, alltid lika kul att jobba med tjejerna och träffa mina stamkunder. Roligt med alla härliga färger! Ska visa er några inspirationsbilder jag gjort på olika nyanser och vilka hudtyper som passar i vad.

IMG_3276.JPG

Självklart en sallad från PITA. Ligger inte långt från där salongen är, mellan storgatan och vasagatan. Riktigt bra salladsbar som jag alltid köper LCHF- kycklingsallad från. Finns allt det där goda man vill ha i en sallad och inte ett kilo isbergssallad under. Tips.

Har varit hemma några timmar, träffade darling en stund inan jag satte mig på tåget mot Skövde igen. Tänk vad enkelt ändå det är att pendla, 1 timma så är jag framme. Här hemma har det provats Halloweenkläder för fullt. L-M ska på fest hos hennes bästa kompis i morgon som fyller 18! Sedan är det bara min tjej kvar i gänget som ska fira sin 18-årsdag. Några veckor kvaaaar och körkort på G!!!! Wiiiiii så häftigt!

Nu ska jag krypa ner, har bara gått PW idag och haft vilodag från gymmet. I morgon fm ska jag och Marilyn köra ett pass på gymmet om det inte är fint väder, då springer vi tror jag.

God natt och kram