• 2012-01-10, 23:47
 • 27

Nu kommer äntligen bilderna från när jag gjorde förlängningen i fredags. Vi börjar från början.

Kunden har en kladdig och ganska hemsk förlängning som jag och Jennifer tar bort. Det gick. Puh. Visste inte helt säkert då det var väldigt dåligt gjort och limmet satt kvar i hela huvet. Stackars tjej.

Kladdigt.

Jag tvättade med K-Pak djuprengörande schampo så allt går ur.  Gick hur bra som helst. Tog även deras inpackning, uppbyggande och återfuktande.

Håret blev genast mycket bättre på en tvätt…

En vit rand efter den usla förlängningen... blekt av värmetången. INTE bra.

Tre dagar senare kommer hon igen för färgning. Jag lägger två olika nyanser. Även tonar över vita ränderna...

Efter färg och toning-

Håret är ganska grovt och torr i kvaliten men det är inte dåligt eller svagt. Jag sätter i förlängning från Toupema, keratinvax. Ska man ha extensions tycker jag det är bättre man sparar pengar tills man har råd att göra det ordentligt. Det kostar oftast mer i slutändan annars.

Jag blandar olika nyanser för att skapa mer liv i håret.

 

Jag sätter även högt upp då hon hade mycket uppklippt, korta längder. Här delar jag fästena så de blir lite tunnare. Sen klipper jag ihop det så det inte blir ett lock...

 

Snart klart... högt upp på sidorna och luggen...

Tadaaa! Här är 130 stycken isatta men jag har ännu inte klippt ihop det.

Ihopklippt…Jag är jättenöjd med resultatet och tjejen var lycklig och kände sig vacker!

Visst är det kul med så stor förändring?

Jag har använt HH simonsen sylen nr 4. Vackert med " naturligt fall" och vågor..

 

 

 Vad tycks? Det var roligt att få göra henne så fin efter allt trassel innan. Jag satte i 130 stycken. Viktigt när man har extension:

Sov med fläta, borsta morgon och kväll med en borste utan piggar. Använd produkter med fukt. Löshåret får ingen näring som ditt egna därför måste man använda bra produkter.

I amelia nummer 5 kan ni läsa mer om extensions där jag är med i ett reportage om en mega förvandling, även Jennifer från salongen som gjorde veronica fin. Missa inte, mycket hårtips!

Hur det än är… det går inte komma ifrån att det är ganska kul med extra långt och fylligt hår. :-)

Nu säger jag god natt och hoppas vi hörs i morgon.
Kram

 

 

 • 2011-11-14, 14:25
 • 0

Planeringen är i full gång! Åh vad roligt det ska bli, vi gör den här kvällen tillsammans med Clarks. Ni kryssar väl ett stort kryss i almanackan nu, det kommer bli en fantastisk kväll!

Såg förresten att Clarks hade fraktfritt på webbshopen även denna veckan. Nu finns även den gråa och oranga (de som vi tävlade ut)  tunikan i svart. Susanne hade på sig den i lördags. Så fin!

 

 • 2011-11-10, 17:22
 • 0

Just nu! Julia och Sarah, som har sin snygga Dagmarklänning.

J

 

 

20111110-170144.jpg

20111110-170611.jpg

20111110-170639.jpg
Fia från DIVA Uddevalla har varit här hela dan. Kul!! Jennifer fick snygga vågor med rolig waves teknik! Detta ska vi göra mer och även träna på ” strukturbehandling” (permanent är fel ord men liknande oljor. Stora spolar som blir vågigt!)

20111110-170856.jpg
Mitt hår är ” fluff” idag. ( Lockat lätt och använt grymma kevin Murphy spolar)

20111110-174647.jpg
Favoritstrumpbyxor på! ( Assbecks skövde)

 • 2011-09-22, 15:25
 • 0

KMS byter utseende och nu har vi fått in hela nya serien!
Passa på att fynda så vi får plats, superbilligt..! Kolla även in Jennifers fina ljusfärg- snyggt med en “ton” istället för “bara blekt”. Cremefärgad och naturligt.

20110922-032513.jpg

20110922-033343.jpg

20110922-033404.jpg

 • 2011-09-13, 23:08
 • 0

Nu är klockan mycket och jag har precis satt mig ner. En dag till som bara pang försvann. Först läxor med Marilyn, shit vad läxor alltså. Märks att hon går sista året inför högstadiet. Jag och Lisa-Marie och hennes pappa har varit på konfirmationsmöte i kyrkan och träffade prästen och alla de andra som ska ta hans om grupperna. Jätteskoj att hon vill konfirmeras, hade hon inte velat hade jag accepterat det men jag tycker om att hon gör det. 15 kyrkobesök ska de göra fram tills nästa år och 1 gång i månaden ska de ses. Jag minns att vi sprang 1 gång i veckan? Tyckte nog det var lite trist ibland i källaren i församlingshemmet, prästen hette Alvar och var jättesnäll minns jag. Men lite långtråkigt efter några månader….

Konfirmation är stort, fattar inte att min tjej snart skrider fram i den där vita dräkten. Jag gillar kyrkor, tycker det är otroligt fint och stämningsfullt. Högtidligt och vackert även fast en del kanske tycker svenska kyrkan är stel. Jag tycker inte det alls, men det är nog för mina minnen från Åsarps kyrka betyder mycket. Alla barnkörer och fina skolavslutningar….

Gifter jag mig kommer det defenitivt vara i svenska kyrkan. Det ska vara vackra psalmer, barnkör och levande musik. Dragspel, fiol och gärna nyckelharpa.

Så där, nu har jag svävat bort igen. Men det är kul med minnen! Lisa-Marie var nöjd med sin grupp iaf och är med sina närmsta kompisar. Hon tycker det kändes kul att börja i ” äventyrsgruppen” och hon kommer konfirmeras efter sommaren nästa år. ♥

Här kommer några bilder från idag, jag hade en utav modellerna jag ska ha med i modebilagan i tidningen. Puh, nu börjar det ta sig och det känns jättebra! Tjejerna på salongen har varit med och vi har hjälpts åt med modellerna. Vi ska visa höstmodet,  vad vi tycker är snyggt och gäller just nu. Min modell jag hade idag gjorde jag en styling på. Tanken är att få fram den kvinnliga looken med fläta utan att det ser snällt  ut. Flätor är hett i höst men gör det lite mer än bara fläta… volym är också jätteinne och gör tex en slarvig fiskbens fläta och dra isär den så har ni en snygg festfrisyr!

Modellen var supersöt och vacker när hon kom, alltså inte svårt att sminka och styla en sån fin tjej men däremot behövdes mängder med volym då hennes hår var väldigt mjukt.

 

 

 


 

 

Lägg spolarna åt det hållet du vill ha formen...

 

Även fast jag inte ville ha lockar, ville jag fram lite fall och är det sprikrakt blir det perfekt med saltvattenspray, spolar så man får den där " beachlooken" som också är inne nu.

Visst blev hon snygg…! Färdig för party eller catwalken… Jag har gjort en slarvig fiskbensfläta och har inte använt någon snodd… Dra istället håret runt om och fäst med en hårnål bakom. Spraya och dra ut lite små hår här och där. Älskar flätor när man gör dem lite sexiga och busiga. Tänk- saltvatten och volym, annars blir det platt fall.

Jag sotade ögonen mycket och lade rosa , peach roge på kinderna. Akta så ni inte lägger rouget för högt upp som många gör. Det ska inte gå som två fartränder mot örat… mer framme på kinden så få ni de där snygga naturella utseendet. Den rosa färgen på läpparna andas 50 tal… sotade ögon till så är man helrätt i höst.

Kolla bilden nedan, ser ni någon skillnad..?

Flätan! Här har jag dragit ut den... Älskar det!

Ska visa er alla andra frisyrer vi har valt ut att ta med framöver eller också köper ni SLA nästa vecka vettja.

Nu måste jag sova… lång dag i morgon igen.

PUSS

 • 2011-08-17, 18:46
 • 0

Titta vad vi fick in på salongen idag! Woooow!!
Grymmaste GHDs hotstyler har nu kommit i en bedårande rosa med en jätteläcker väska till. Det bästa av allt är att på varje såld stylers går 10 euro direkt till Rosa bandet. Mycket bra!
Gå in på deras nya Facebooksida om ni vill uppdatera er med det senaste och mycket fina tips man kan göra.
Sök på Ghdsverige!
Vet ni mer… Ska viska en rolig sak till er-Det blir tävling snart, kanske en grym rosa Ghd !!! :) missa inte!

20110817-061956.jpg

20110817-064709.jpg