• 2015-05-14, 22:14
  • 43

Nu har jag långt hår igen! Det är 3 år sedan sist men det har varit riktigt skönt att vara helt utan. Jag har ett tjockt hår men nu ville jag testa en ny metod jag aldrig haft så jag vet hur det funkar när jag ska göra det på kunder. Tejp har funnits väldigt länge, jag känner många som har det och det finns för och nackdelar med alla metoder. Man ska hitta den som passar in på just ditt hår. Linda på Main är jätteduktig på just tejphår och sätter i på ett speciellt sätt som jag ville lära mig. Det går snabbt, det smälter ihop bättre, är man känslig är det skönare än vax och micro. Det sliter även mindre, men som med alla metoder, man måste se till att sköta sitt hår. Jag valde det långa, ca 55cm och vågigt. Eftersom jag har mycket självfall och grövre hår passar det bäst.

Här är innan.

DSC_0913

IMG_1004

Det är inte ofta jag sitter på andra sidan stolen, vilken lyx. Men det är inte länge man sitter när man gör med den här metoden. Allt som allt med ihopklippningen tog det 1,5 timma. Då har jag mycket hår. Ju mer hår du har i dig själv, desto mer extensions behöver du för att fylla ut.

IMG_1008

Jag valde Toupema Belgal som jag jobbar med,  har gjort väldigt mycket förlängningar med olika märken och tycker dom är riktigt bra. Är det något jag har svårt för när det gäller extensions är det när dom lägger sig i “tampar” och slingor. Det är inte snyggt alls. Borsta och sköt om ert hår noggrant så kommer det hålla längre och se bättre ut.

Eftersom jag har ganska varm och kopprig nyans är det dock svårt med exakt färg för jag har så mycket skiftningar med slingor i. Därför valde jag en något ljusare och färgade in exakt den nyansen jag ville ha.

Klart.

DSC_0925

DSC_0929

Tusen tack Linda, jag blev så nöjd! Roligt att testa detta och härligt med långt hår nu i sommar.

Vad tycker ni? Hiss eller diss? Har ni frågor ang hår kan jag försöka hjälpa er i kommentarsfältet.

Stor kram, hoppas ni njutit i det fina vädret idag.