• 2015-05-17, 15:48
  • 2

VILKEN magisk Discokväll vi fick uppleva igår. Alltså det går inte beskriva med ord hur proffsigt, snyggt och rent musikaliskt showen var. Ni är många som har sett Disco Defenders med Alcazar och ni vet vad nog jag menar. Allt var så JÄKLA bra!! Hela Rondo exploderade av glitter, paljetter, underbara discolåtar, glädje, och energi.

Energi och glädje är nog dom två orden som beskriver deras show bäst tror jag. För när showen började reste sig hela publiken upp och började dansa. Alla fick stå upp, alla fick ta kort och filma. Det är inte ofta man får på föreställningar. Jag trodde hela taket skulle lyfta sig redan efter första numret och igår körde dom Grand final då det var den sista showen på Rondo. Vi har inte haft möjlighet att gå innan och nu gick jag med tjejerna från salong Main. Så roligt vi hade det. Tack vänner för en trevlig kväll. Efter showen dansade vi som galningar och när dom gick vidare så kände jag mig nöjd och gick hem. Ville vara pigg idag och måste få en del gjort, är hundra på att dom fick en fortsatt trevlig kväll på stan. Här kommer bilderna från en trevlig kväll.

IMG_1227

IMG_1200

IMG_1153

SAMSUNG CAMERA PICTURES

IMG_1237

Dessa snygga, duktiga discodrottningar tar discon till en högre nivå!

Dessa snygga, duktiga discodrottningar tar discon till en högre nivå!

IMG_1145

FullSizeRender

Yeah! Det var en del bloggläsare som kom fram, det är altid lika roligt att träffa er!

IMG_1158

IMG_1235

IMG_1245

Här är mina härliga kollegor på salong Main! Puss och kram på er! Kanske går och klipper er hos någon?

Nu ska jag sätta fart, träning och sedan jobb vid datorn och förhöra Marilyn på Biologiprov.

Hoppas ni har en skön söndag. Magutmaning kommer strax!

Kraam

IMG_1222

 

 

  • 2013-05-14, 13:55
  • 15

Åh vad detta ska bli roligt! Nu ska jag berätta för er var jag ska jobba i Göteborg framöver. Jag kommer självklart vara kvar i skövde och jobba mycket här men eftersom jag har en del kunder redan i Göteborg som åker till Skövde känns det fantastiskt roligt att även kunna erbjuda tider där nere och för nya också förstås.

Jag känner också att detta är lite extra kul just för att jag kan bo med Janne några dagar i slutet av veckan då jag inte har tjejerna och samtidigt jobba där. Vi får då lite mer “vardagskänsla” även om helgerna är mysigt att ses så kan vi bo ihop några dagar iaf. Perfekt lösning tycker vi båda.

Jag kom i kontakt med dessa underbara tjejer via en leverantör som kopplade ihop oss för ett tag sedan, salongen ligger i Vasastan på Götabergsgatan 7b. Salongen heter Main hair och är så fantastiskt läcker! Tjejerna har gjort ett jättejobb för att få fram den där mysiga känslan, det känns som man är utomlands och jag gillade den på en gång när jag var där första gången.

Jag tog lite bilder när jag var där sist, visst är det läckert!

Mysigt och injudande, detta känns jätteskoj!

Första dagen på salong Main är onsdagen den 22 maj och ni hittar tider som ni kan boka online HÄR. Där hittar ni även lite annan info om salongen. Vill ni fråga mig något ring salongen i Skövde, 0500-489511 annars är det bara att boka på!

Eftersom det är en hektisk tid just nu ska jag se över vilka dagar jag hittar att vara där nere, ev någon eller ett par dagar till innan semestern men det återkommer jag till.

Mina tider i Skövde börjar ryka och har bara ett fåtal före midsommar, vill ni boka kan ni också göra det på hemsidan Storgatan26.se 

Här ska jag visa en bild från igår då jag klippt en bloggläsare, så gullig tjej! Det var jättekul att ha dig här!

Vi klippte ganska mycket så ansiktet kom fram och hon fick även en lite busigare frisyr. Piggt och fräscht.

Efter en skön powerwalk i morse och utvecklingssamtal med Marilyn går det i ett… men man får vara effektiv. Får jag röra på mig släpper stress och jag orkar med en lång dag på jobbet.

Äggfrukost och kaffe men även en proteindrink, fitline ger mig en bra start.

Nu måste jag jobba och skölja ur en ljusfärg.

Välkommen att boka så ses vi!

Puss