• 2013-05-14, 13:55
 • 15

Åh vad detta ska bli roligt! Nu ska jag berätta för er var jag ska jobba i Göteborg framöver. Jag kommer självklart vara kvar i skövde och jobba mycket här men eftersom jag har en del kunder redan i Göteborg som åker till Skövde känns det fantastiskt roligt att även kunna erbjuda tider där nere och för nya också förstås.

Jag känner också att detta är lite extra kul just för att jag kan bo med Janne några dagar i slutet av veckan då jag inte har tjejerna och samtidigt jobba där. Vi får då lite mer “vardagskänsla” även om helgerna är mysigt att ses så kan vi bo ihop några dagar iaf. Perfekt lösning tycker vi båda.

Jag kom i kontakt med dessa underbara tjejer via en leverantör som kopplade ihop oss för ett tag sedan, salongen ligger i Vasastan på Götabergsgatan 7b. Salongen heter Main hair och är så fantastiskt läcker! Tjejerna har gjort ett jättejobb för att få fram den där mysiga känslan, det känns som man är utomlands och jag gillade den på en gång när jag var där första gången.

Jag tog lite bilder när jag var där sist, visst är det läckert!

Mysigt och injudande, detta känns jätteskoj!

Första dagen på salong Main är onsdagen den 22 maj och ni hittar tider som ni kan boka online HÄR. Där hittar ni även lite annan info om salongen. Vill ni fråga mig något ring salongen i Skövde, 0500-489511 annars är det bara att boka på!

Eftersom det är en hektisk tid just nu ska jag se över vilka dagar jag hittar att vara där nere, ev någon eller ett par dagar till innan semestern men det återkommer jag till.

Mina tider i Skövde börjar ryka och har bara ett fåtal före midsommar, vill ni boka kan ni också göra det på hemsidan Storgatan26.se 

Här ska jag visa en bild från igår då jag klippt en bloggläsare, så gullig tjej! Det var jättekul att ha dig här!

Vi klippte ganska mycket så ansiktet kom fram och hon fick även en lite busigare frisyr. Piggt och fräscht.

Efter en skön powerwalk i morse och utvecklingssamtal med Marilyn går det i ett… men man får vara effektiv. Får jag röra på mig släpper stress och jag orkar med en lång dag på jobbet.

Äggfrukost och kaffe men även en proteindrink, fitline ger mig en bra start.

Nu måste jag jobba och skölja ur en ljusfärg.

Välkommen att boka så ses vi!

Puss 

 

 

 

 

 

 

 • 2012-12-11, 13:55
 • 0

Idag har jag på mig stjärnjeansen från circle of trust och lauren moshi top. Gillar verkligen det märket. På styleicon  hittar ni vart alla märken finns.

Min första kund idag gjorde jag blandade folieslingor och lockade med sylen. Superenkelt att fixa själv hemma. Ta stora passér och spraya med värmeskydd. Viktigt även för hållbarheten så det inte rasar. Men sylen funkar, det håller bra! Dela upp håret med clips så blir det också lättare. Böj alla åt samma håll, när du kommer till ansiktet andra sidan vänd håll. Jag kanske ska visa er på en liten film framöver så blir det busenkelt för er.

Före var hon blondare på längderna och mörk utväxt. Fint med en naturlig look fast det ändå är slingat.

Inte så “perfekt” och massa lockar utan lite mer vågigt och lite svallig känsla gillar kunderna. Till fest kanske jag hade lockat lite högre upp för att få mer volym…

Googlade fram lite bilder jag lagt ut i cybervärlden. Finns en del…. herregud vad bilder haha! Här kommer några, alla har jag gjort med sylen och/eller Ghd. Här kommer en bildkalvakad på hur man kan variera med olika frisyrer.

Och några vackra brudar också förstås. Underbart…. :-))

 

 

 

 • 2012-07-11, 18:33
 • 0

Här kommer bilderna, det är Cecilia Engvall som tagit dom, (inte dom halvsuddiga i mitten, det är min iphone ;) det lustiga var att hon och jag även gått paralellklass på högstadiet men nu bor hon i Sthlm. Världen är liten ibland. Om jag någon gång kommer anlita en bröllopsfotograf är det Cicci jag ringer. Vilken känsla…. hon är grym! Hon har verkligen lyckats fånga “den där magiska känslan” och magiska ögonblicket….KÄRLEK. Klicka HÄR om ni vill kolla in hennes hemsida med fina bilder.

Här kommer bilderna från när jag gjorde min kund Elisabeth till vacker brud.<3  Även tre små söta näbbar blev fina i håret. Jag älskar mitt jobb!

Det är tyvärr lite konstigt inlägg... blir galen på wordpress ibland. Ska be Vera på amelia hjälpa mig)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Underbar bild....

Vacker bedårande brud klar! Håll i er... nu kommer fantastiska bilder....

 

Åååååå visst är det fint!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visst är dom vackra! Jag ryser…. Blir ni sugna på att gifta er nu? ;-)

 

 

 • 2012-04-24, 19:11
 • 0

Har jobbat sedan 08.30 och nu vill jag bara ut i luften. Är stuptrött men en skön promenad före allt hemma sitter fint.

Hoppas ni mår bra i vårsolen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jobbat klart, varit här sedan 8.30 och stupar av trötthet men måste ut och få luft. Det är vår!

Puss finingar, hoppas ni mår bra!

 

2012-04-24 Mitt liv
 • 2012-04-17, 19:10
 • 0

Jag är toknöjd! Vi lade i färg i botten, drog slingor och ljusade upp håret och sist en nyansering så vi dämpade allt rött och guldigt. 4 timmar senare….

Nu vill jag vara mer ljusbrun och inte så mörka eller röda längder. Sån här färg hade jag som barn så mamma tyckte det var väldigt fint, så är det ju, mammor gillar det man hade som barn. Hihi…

Med lite solbränna blir detta nog bra.

Vad tycker ni?

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

;

20120417-220423.jpg

 • 2012-04-03, 18:41
 • 0

Vilket ös vi haft på salongen idag… My god! Men fantastiskt kul.
Nu är vi på väg att göra riktig make over på Mini. Hon ska bli mörk och långhårig!
Så kul…! Jag ska äntligen bli klippt och kanske om vi hinner några slingor …:-)

Toupema belgals vackra extensions ska sättas i!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20120403-184910.jpg

En helt annan sak. Detta är verkligen inte ok någonstans .

Jag fattar verkligen inte hur man som omslagsbild kan ha den hemska utväxten. Hade jag varit stylisten hade jag aldrig släppt igenom detta.

Utväxt fixar man före.
Gah!

Så här ska det se ut om man vill ha en trendig utväxt. Färgad utväxt! Stor skillnad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 2012-03-08, 23:48
 • 0
 

Barnen har varit med mormor på kalas ikväll hos kusin som fyllde 8 år. Grattis Marcel!!

13 timmar med kunder idag, underbart med fullt upp, vilket drag vi har på Storgatan! Helt otroligt vilken respons vi fått. Tack än en gång för alla vackra lyckönskningar! Nu är vi som en hel blomsteraffär, det är så fantastiskt kul med sån fin uppskattning!

 

Började före 8 i morse med en förlängning.

Maria ville ha extra långt, gissa om vi pratade melodifestival… Nerverna börjar ge sig tillkänna. Hennes sambo heter Tomas Gson och har skrivit Loreens bidrag. Jag sa att hon får nog förbereda sig för riktigt firande i Globen på lördag.. tror Loreen vinner hela tjottabalongen!

100 stycken, två olika nyanser och ihopklippt.

Festfrisyr!

 

 

Långt blev kort...are. Massa härliga lockar- Älskar´t! Krama i fuktprodukter tex KMS revival cream. Grym! Låt självtorka, spraywax KMS är super, spraya och separera...Bra när man inte vill ha det perfekt utan mer bus...

Vi har även fått upp skåpet som vi ska ha handukarna i...! Mini, Tomas och Morsan slet medans jag lekte fotograf.

Bilder från igår... testar vår mysiga vänthörna!

Så kul med lite färg på kläderna efter allt svart. Love forevers klänningar på Nordljus.net och creativeloyunge.se

Har fått upp kronan över disken!

Vackra halsband från Anna! Kolla hennes facebook om ni gillar- hon är supermysig tjej som gör vackra smycken. Vill ni vinna två stycken ordnar vi en tävling om ni vill.

http://www.facebook.com/#!/pages/Anna-H-smyckenDesign-by-AnnaSWEDEN/361010977243056

 

 

Hemma!

Flera som undrat hur min färg ser ut. Nu fick jag äntligen en ganska ” rättvis” bild. Ljusbruna längder- Det mörka har släppt mer och mer…

 Ska krypa ner och i morgon är det underbara fredag!

Puss

 

 

 • 2012-03-02, 08:21
 • 0

God morgon vänner!

Nu ska jag berätta en rolig nyhet för er!

Jag och Mini har gjort sista dagen på DIVA och på måndag öppnar vi ny salong på Storgatan 26! Det är min mammas lokal som hon har fotvård och massage, men nu blir det även frisörsalong!!! Det ska bli så kul att jobba ihop, jag Mini och mamma. Åh vad vi är glada och förväntasfulla. I en månad har vi renoverat och byggt om hela salongen. Nu vet ni vad vi har hållt på med på kvällarna och varför jag inte hunnit med att blogga så ofta. Jag och Mini har jobbat ihop först på manamana och sen DIVA i flera år och kände att vi ville gå vidare och göra något mer eget. Jag tror man utvecklas som människa och det är alltid bra med utmaningar och förändringar. Den nya salongen kommer heta Storgatan 26 och ligger mitt emot restaurang Mangos för er som känner till Skövde. Vill ni komma i kontakt med oss har vi telefonnummer 0500-489511.

Igår var jag i salongen i 13 timmar och när jag gick hem var jag bra snurrig i huvet. Men det är som det ska vara när man öppnar något, allt känns kaos och fattar inte hur vi ska hinna men nu börjar det falla på sin plats allting. Idag ska reklambyron sätta upp namnet på fönstren, rörmokaren kommer på morgonen och alla produkter kommer ramla in under dagen.

Det ska bli fantastiskt kul när allt blir klart, salongen kommer bli svart och vit, lite elegant känsla. Åh så kul detta ska bli!!! Vi kommer först och främst arbeta med Kevin.Murphy, KMS och Joico. Även GHD och HH simonsen. Dom släpper vi inte förstås.

Bilderna är från förra veckan…. herregud vad mycket vi har gjort och vilken förändring det blir!

I helgen är det make up store i Sthlm, inte alls enkelt när läget är som det är och eftersom jag inte kan missa något då jag måste vara godkänd i alla kurser blir det svårt att hoppa över hela helgen. TYVÄRR. Jag behöver egentligen varenda minut här hemma men jag har bokat om biljetter och söndagens kurs kan jag ta igen i april. Lördagen var viktigare så jag måste åka upp ikväll och hem i morgon igen.

Vi har gjort allting själva och det är så roligt att se den stora förvandlingen, tusen tack till alla underbara som hjälpt oss. Utan er hade det aldrig gått. Jag ska visa er alla bilder, nu blir det lättare när jag får säga vad vi gör!

Tack fina kollegor på salong DIVA, vi har haft många roliga år med er. <3

Dags att sätta fart här, vi hörs snart igen!

Puss