• 2017-11-26, 11:22
  • 6

Vilken konsert! Scorpions var i Scandinavium i helgen och det var så häftigt att se vår kompis Mikkey Dee vid trummorna. Han är grym! Vem har inte dansat tryckare till Wind of Change! En gammal klasskompis till mig mailade mig på Facebook när jag lade upp film i helgen från konserten, nostalgi till alla våra hemmadiscon skrev han, haha! Vi hade alltid hemmadiscon när vi gick i sexan, så kul med alla minnen och låtar.

Nostalgi! En film från spelningen.

Mikkey Dee är en fantastisk människa som jag lärde känna när jag och Janne träffades, de spelar bland annat hockey ihop. Han har ett hjärta av guld och lägger in den största snusen jag sett. Och den byts ut ofta….

När vi cyklade Göteborgsgirot tillsammans och vi var ambassadörer för Göteborgs stadsmission blev jag imponerad över hans kondition trots jetlag och få timmars sömn. Men ser ni trumsolot förstår ni.

Och några suddiga bilder från en trevlig efterfest!

Håkan Hellström och Mikkey Dee är Göteborgs superstjärnor!

 

 

 

  • 2017-03-11, 14:45
  • 7

Får ni möjlighet att se Marcus och Martinus uppträda någonstans, gör det! Igår var vi på plats i ett kokande Scandinavium i Göteborg. Så unga och duktiga men kan leverera på en så stor scen inne på ett utsålt Scandinavium. Skrikande fans som hade köat i många timmar. Vi ska vara stolta över våra norska superkillar.

Jag fick en inbjudan att bjuda med min familj på showen och även träffa dem på hotellet efteråt för meet&greet. Det var förstås både en stor upplevelse för våra tjejer och även oss. Tack för att vi fick vara med om detta.

Har ni sett dem? I morgon är de i Malmö!

Jag tror deras stora succé beror på många anledningar. De är tvillingar, söta och duktiga med stor talang. De har rätt låtar, rätt kontakter och deras hårda slit och succé har gjort dem kända över hela Europa. Häftigt!

Jag tror även deras familj och deras stora stöd spelar in, pappan som följer med dem överallt, i filmen får man se bland annat se hur mycket kärlek och stöd de får från sin familj. Sluta aldrig drömma eller tro på att du kan komma någonstans. Jag tycker man ska se deras film, de är stora inspiratörer för många barn och unga.

Här kommer alla bilder från en fantastisk konsert i Göteborg!

Tack Marcus och Martinus för en fantastisk show och kväll.

Alla bilder från Meet&Greet är i nästa inlägg.

 

 

 

  • 2015-02-19, 23:34
  • 4

I eftermiddags åkte jag ner till Göteborg med våra fina vänner Annika och Per från Skövde för att möta upp Janne och gå på hockey. Vi har länge pratat om att vi ska gå tillsammans, käka innan och nu äntligen blev det av.

DSC_1153

Ofta när vi har vänner här nere på besök kommer Farellis upp som förslag och det är också alltid “ett säkert kort”. Trevlig service, vällagad och god mat. Jag har svårt för att låta blir att välja tonfisken…Så gott.

DSC_1165

Mycket folk i Scandinavium idag och skön stämning.

DSC_1156

Kul kväll! Naturligtvis extra roligt eftersom Frölunda vann. =)

FullSizeRender-2

Mååååål! Älskar bilden.

IMG_5456

IMG_5447

My big LOVE.

DSC_1168

Kvällen avslutade vi på Toso och tog en god drink. Har ni inte varit på detta coola, fantastiska ställe måste ni gå hit. Kan vara svårt att får bord samma vecka men man kan alltid ta en drink och man ska alltid ta reda på om bord finns.IMG_5460

Tusen tack för i kväll vänner. Ren vardagslyx. Nu ska jag krypa ner bredvid Janne och sova, i morgon kommer en nära kompis från Sthlm ner och vi ska ha en heldag tillsammans.

IMG_5459

Jobbat färdigt vid datorn och natti natti

Kram