• 2017-02-05, 19:37
  • 13

Såg ni Melodifestivalen igår? Jag, Janne och Lisa-Marie och Marilyn var i Scandinavium. Jag har alltid älskar Mellon! Sedan det blev delfinaler är det ännu roligare när man kan se det varje lördag, eller hur?

Jag tyckte det var flera bra bidrag, hela Scandinavium kokade när Nano gick till final. Älskar hans röst! Vad tycker ni?Hejade även på Dinah Nah som Tomas Gson hade varit med och skrivit. Visst är det en härlig låt?

Innan vi gick dit tog vi ett glas bubbel och åt goda praliner. Dessa köpte jag på Kahls the och kaffehandel i Skövde, alltså de var så färska och goda så ni måste bara handla choklad där. Magiskt gott! Alltid trevlig service.

Men titta vilken fin bil inne på Scandinavium. Toyotas C-HR.

Min fina älskling!

Någon ville vara med på bild ser jag, haha.

Härliga bloggvinnare! Det var roligt att träffa er, hoppas ni hade en lika trevlig kväll som vi men det såg så ut!

Vad tyckte ni om Charlotte Perellis bidrag? Jag tyckte det var modigt av henne att göra något helt annat, låten var fin och Charlotte var så snygg. Men hon kom allra sist? Fattar inte.

Jag med mina fina tjejer.

Vi hade en mysig kväll, det var skönt att Marilyn äntligen börjar bli bättre så vi kunde åka ner, hon har varit jättesjuk stackarn och varit hemma en hel vecka från skolan. Hon har inte haft en enda minut frånvaro sedan hon började gymnasiet så nu blev det väl allt på en gång.

Var ni där? Visst är det en härlig stämning! Janne fick uppleva Scandinavium på lite annorlunda sätt än hockey, haha!

Efter Mellon gick vi till Farellis, ni måste gå dit och se vad fint de har fått det efter renoveringen. Goda hamburgare och ska ni äta pizza måste ni gå dit. Göteborgs allra godaste. Tjejerna älskar den med salami på.

 

 

 

 

 

  • 2017-01-26, 13:13
  • 122

 

Samarbete med Lindströms bil 

Jag är så glad för den här tävlingen så jag nästan spricker! Vem vill gå på Melodifestivalen i Göteborg nästa helg? Jag har två biljetter att tävla ut till er så nu gäller det! Biljetterna är slutsålda men här har ni chansen att få gå ändå. Jag och tjejerna ska dit, det är en fantastisk stämning och arenorna brukar koka. Jag älskar Mellon!

Jag är så glad över att precis inlett ett samarbete med Lindströms bil, håll utkik här inne framöver så ska det bli åka av.

Jösses, tänk när den här roliga tjejen var med för två år sedan.

På med festkläderna och förbered dig för en fantastisk upplevelse i Scandinavium den 4 februari! Dessa artister tävlar delfinal 1 i Göteborg: Charlotte Perrelli, Ace Wilder, Det vet du, Dinah Nah, Adrijana, Boris Rene och Nano.

Jag ser också fram emot att få se Hasse Andersson, David Lindgren och Clara Henry som är årets programledare. Vilken trio!

För att vinna två biljetter till deltävlingen i Göteborg gör så här:

Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna och vem du vill ta med dig.
Dela detta blogginlägg på Facebook
Gilla Lindströms bil Facebooksida HÄR.

Tävlingen pågår fram till och med onsdag nästa vecka 12.00 där jag drar vinnaren direkt så ni kan planera en härlig resa för att få gå på Melodifestivalen Göteborg! Vinnaren bli kontaktad och jag lägger ut vem det blev här på bloggen. 

Kör så det ryker nu, det kan bli just du som vinner.

Lycka till!

I samarbete med Lindströms bil