• 2015-05-05, 09:35
  • 6

God morgon vänner!

Det är så många som mailar och hör av sig om vårt stora event på Sankt Jörgen den 5e juni! Så roligt att ni är taggade och peppade för ett dygn feelgood med massor av inspiration, god mat och fashion. Vi håller på för fullt att planera, det ramlar in förfrågningar från företag om att få vara med i tävlingar, goodiebag och jag tror jag och Jessica får bo på hotellet hela veckan och förbereda allt, haha!

Jag är också väldigt glad för våra föreläsare som ska ge oss massor av tips och inspiration. Stor kram Marcus, Åse och Anders för ni vill vara med på detta.

ÅSE-A4

marcus-a4

anders-fernette-a4

Vet ni mer! Vi har nu släppt 20 biljetter till och ni bokar er plats HÄR.  (Man kan betala på faktura, delbetala mm.)

Flera undrar över enkelrum, om ni kommer själva. Vi löser det :) Ni behöver inte bo med någon annan och det är redan många som kommer själva. Dagen kommer vara fullspäckat med aktiviteter så oroa er inte. Ni kommer  inte sitta själva. Vi tar hand om er!

Jag har fått en hel del klart till tävlingarna vi kommer ha på kvällen. Tex en sådan här goding från GHD kommer lottas ut, värde 1995kr. TACK snälla Stefan för att du ville sponsra med bästa hotstylern.

DSC_0754

DSC_0750

Sedan ringde Jessica igår och var så glad! Vet ni vad man kommer kunna vinna mer? Klänningar för ett helt år från Dry lake hos Blueco!! Woop woop!

Det är väldigt många priser värt mycket pengar, jag är så glad över hur mycket fina grejer vi får med. Drömmen vore om alla vann, haha! Jag håller på för fullt med planeringen och ni som hört av er på mail om att få vara med i goodiebag mm. Jag sitter idag och ska svara alla.

Sist men inte minst, ni är så välkomna! Ser fram emot ett härligt dygn på Sankt Jörgen!

Puss och kram

Ps. Har ni frågor om något? Kommer ni ensamma? Maila oss på: [email protected] så löser vi det.

  • 2012-02-20, 23:27
  • 0

 

Nu kickar jag igång tävlingen! Jag tyckte det var kul att tillsammans med Creative lounge tävla ut ett presentkort och vi börjar med 1000kr, tjoho vad kul!!! Creative lounge har mer än 50 olika märken att välja på så nu får ni frossa loss ordentligt! Deras hemsida hittar ni HÄR.

Tävlingen är enkel.

Skriv i mitt kommentarsfält vad ni allra helst skulle vilja handla om ni vann. Vilket är erat favoritplagg? Kanske en väska, smycken, eller skor…. Det finns massor av fint! Glöm inte namn och rätt mailadress så vi kan kontakta vinnaren. Tävlingen avslutas på fredag kl 12.

Kör hårt och lycka till!! Kom ihåg… plötsligt händer det!

Vi gjorde mumsig mat ikväll, räkor, curry, vitlök, cayenne, purjolök, grädde och lite kryddor. Ris och spenat till. Jättegott!