• 2018-01-18, 22:30
  • 23

Innehåller reklam och annonslänkar för Ellos och Österrike turistbyrå 

Vad kul att ni är så många som gillar vår lilla vlogg från vår första dag här i Österrike. Vi skrattar så mycket tillsammans, finns ingen som jag har så roligt med som Janne. Finns heller ingen som jag hatar så mycket som när han fick med mig upp på 2440 m.ö h idag. Bara svarta backar och stup rakt ner.

Men det ska vi berätta om i nästa film ni ska få se i morgon.

Här kommer ett gäng bilder från vår resa och vårt hotell, vi bor på mysiga Goies Alpine resort som ligger i Ladis. Det är tre små orter som hör ihop kan man säga som heter Serfaus-Fiss-Ladis. Vilka pärlor, dessa måste upptäcka om ni ska åka skidor i Alperna.

Goies resort hotell är ett barnfritt, SPAhotell som jag kan rekommendera. Maten är amazing, servicen top, stora rum och utsikten slår ju allt. Vakna upp till höga berg runt om hotellet, vilken magi.

Älskar Österrike!

Vi har rest mycket i Alperna och cyklat sommartid i bergen, men nu är jag tacksam att få uppleva detta paradis med Janne även vintertid.  Han har varit massor i Alperna, så han får peppa mig,  jag är nog ganska tuff och älskar att utmana mig själv, men den svarta backen och stupet jag var med om idag slår klättringen sommartid. Jag svimmade nästan, haha! Varför utsätter jag mig för sånt här. (Bilder och film kommer i morgon!)

Det har varit en lång dag och vi har precis kommit upp från restaurangen. Självklart en galen afterski, men har ni mig på instastory så har ni nog sett.

Blå jacka från Odd Molly HÄR: Underbar, lätt och snygg dunjacka.

I Frankfurt var vårt plan försenat till Insbruck pga snökaos, så vi fick vänta på flyplatsen i 3 timmar, men vad gör det när man är på en stor flygplats och kan sitta och jobba och ta något gott att dricka.

Grym shopping också! Hittade ett par snygga glasögon, alltid kul att shoppa årets första solisar.

Framme på vårt mysiga hotell Goies. Rummen är så fina.

Mina varma kängor med snören hittar ni HÄR. 

Jag gör ett jobb med Österrikes turistbyrå och i morse hade vi ett spännande möte.

Middag för några timmar sedan här på hotellet. Blommig blus är nyinkommen HÄR. På rean nu.

Janne, min fina hunk är stiligt klädd.

Åt den godaste äppelstrudeln jag någonsin ätit.

Redo för att ge oss ut i backen!

Har så fina bilder från skidåkningen idag, men Janne håller på att klippa ihop en film och den kommer i morgon. Missa inte den.

Nu värker mina ben och huvudet sover nästan i tangentbordet. Vi hörs i morgon, glöm inte följa mig på Instagram Johannatoftby eller på storyn så får ni se mer.

Stort tack för alla roliga kommentarer, ni är bäst!

Kram från Piff och puff