• 2017-06-12, 16:44
  • 8

Reklam och samarbete med Löfvingkliniken 

Jag älskar skönhetsbehandlingar och går regelbundet hos Caroline som är jätteduktig hudterapeut på Löfvingkliniken. Nu får ni 20% rabatt på alla ansiktsbehandlingar fram till 7/7. Perfekt att ta hand om huden lite extra inför sommaren.

Förra veckan gjorde jag en ny behandling som heter Z0 stimulation peel. Det är en mildare kemisk peeling som innehåller mandelsyra, mjöksyra, citrussyra och kojicsyra. En behandling på 90 minuter, peelingen sticks något men det är bara en kort stund. Hon rengör först och tömmer poorer mm, sedan avslutar med en riktigt fuktbomb.

Vad gör du för att huden ska hålla sig fräsch? Visst är det en lyxig känsla att ta hand om sin kropp med behandlingar förutom bra kost och motion?

Caroline är så duktig, hon tar hand om dig från början till slut. Den här behandlingen kostar 1400kr men uppge mitt namn så får du 20% rabatt fram till och med 7/7. Missa inte det!

Rabatten gäller även alla ansiktsbehandlingar men bokar du peelingen jag gjorde får du med en stimulationspeeling som är riktigt bra. Den kan du peela med hemma och huden blir len och fräsch.

Boka Caroline HÄR. 

Här kör hon en annan behandling, man dammsuger rent huden kan man säga. Finns massor med behandlingar, boka en behandling som passar just dig. Kan rekommendera microdermabrasion! 

Följer ni bloggen har ni säkert sett när jag även gör mesopeeling. Oj oj, där händer det grejer. Men den gör jag inte nu när jag hade fått en del färg men efter sommaren är det dags igen. Vill ni se stora resultat och vågar testa en lite djupare behandling så ska ni bara göra den. Huden blir 20 år yngre. Har bloggat en del om mesopeeling HÄR. Man ser hemsk de första dagarna men sedan blir det mirakel.

Bilden nedan är från förra veckan.

Blank som ett smörpaket men när du sedan lägger smink på dagen efter har du ett nytt face.

Missa inte uppge mitt namn, 20% rabatt på alla behandlingar hos Caroline fram tills 7 juli. Ring för bokning:

031- 711 62 02 eller maila HÄR.