• 2010-09-17, 19:09
  • 0

Fredagen flyger fram och nu har jag slutat för dagen. Vi sitter i personalrummet och pustar ut lite. Mattias och hans goa vän Arne( 83+) var här på besök. Vílle bjuda  på något gott så jag bakade äppelpajen! (den jag gjorde häromdan) Ohh jises vad god och knaprig den blev. Min mamma var här i morse och fixade sitt hår, jag var tvungen att visa henne Magnus underbara blogg- hur roligt han skriver. Är säker på att den bloggen kommer stiga i raketfart,  så “humoristiskt” blandat med mycket mat och naturligtvis musik…. Han hade bla. skrivit om kickis ögona-går-i-kors-skorpor…. mamma gillade hans sätt att skriva, hon tyckte det var kul att han skrev så där lite moderniserad “bonndialekt”. Så- hon ville smaka på ögona-går-i-kors-pajen. :) Den har vi glupsat ¨på hela dan. Min GI funkar måndag till fredag lunch. Sen fuskar jag liite.

Hur mår ni? Ska ni följa valdebatten ikväll? Det ska jag göra. Det är ju faktiskt riktigt intressant…!  Min kära kollega Mini kommer hem en stund, vi ska äta skaldjur och bara vara hemma, riktigt skönt.

Puss så länge

Clarksklänning, bolero "Salt"

Måste visa er en utan mina kunder, jag gjorde slingor som jag nyanserade så de blev lite guldiga. Fint!

  • 2010-08-24, 22:09
  • 0

Dagens förlängning! Det är extra kul när det blir så stor förvandling som idag. Kund med utväxt, gamla blonda slingor som ljusats upp i solen. Mörka partier mellan slingor.

Jag lade en varm sandig färg i botten, plockade upp slingor utväxt, lade en toning på resten av längderna lite “havre, guldig nyans så det blev något mörkare.

Sen förlängde vi. Jag är själv imponerad över att det faktiskt blev så bra eftersom det var riktigt tjockt och kompakt. Men framförallt så pass kort. Inte en enda skarv får synas och det ska heller inte vara tunna testar nertill.

Glad, snygg kund med helt ny frisyr!

Efter… ( lamporna rakt över gör det något ljusare runt kronpartiet)

  • 2010-06-09, 22:06
  • 0

Hemma!
Syster supernöjd och hennes stora tjej Alicia likaså. Skolavslutning och allt på fredag, då är det roligt att känna sig extra fin. :-)

Hårförlängningen är på plats och det blev såå hett! Håret tar några dagar på sig att smälta ihop med sitt egna, efter en vecka är det perfekt! Men en viss person svävade på rosa moln inne i salongen ett tag när allt var klart. He he.

Hår betyder mycket. Oavsett man klipper kort, färgar, fixar eller förlänger. Det viktiga är att du känner dig bekväm och det framhäver ditt bästa. Var också noggrann med vad du använder för produkter. Det är A och O att du har något som passar just DITT hår och kvalité.

Vår duktiga lärling Jennifer hjälpte mig att göra slingor på Alicia under tiden jag förlängde håret på syrran. Alicia är mellanbrun i sig själv och har mycket röda, varma pigment i sitt hår. Vi ville ha det lite guldigt men jag lade ändå på en nyansering efteråt så vi fick just den nyansen vi vill ha. Resultatet blev jättebra och hon var så glad!

Alicia hälsar till sin farmor Annhelen och vinkar! Hon sa att hennes farmor läser min blogg så då passade vi på att ge henne en hälsning.
:-)